Everest SCH-618S webcam driver

plumber

New member
Reaction score
0
arkadaşlar everest sch-618s modeli weeb cam driverini nereye baktıysam bulamadım forumlar google vs yok bana bu web cam ın driverini bulabilevegim bir yardımcı program ya da direkt driverinin bulundugu bir link verebilirmisiniz yardımcı olan - olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

hocam ilgi ve alakalarınıza cok ama cok tesekkur ederım ama bendeki web cam 618s modeli 618 degıl dolayısıyla net ortamında bulamadım belkı hanı bırılerının elınde varsa upload edıp verırler dıye dusundugumden buraya konu acıp forumu rahatsız edıyorum ılgılenen arkadaslara tesekkur ederım

ARKADAŞIM DRİVER SİTELERİNDEDE BAKDIM AMA İNAN BULAMADIM SADECE Everest SCH-618 DRİVER İ ÇIKIYOR EMİNSİN DİMİ Everest SCH-618S OLDUĞUNA İSMİNİN..

hocam emeğine ilgine teşekkür ederim kesinlikle eminim 618s olduguna az cok bazı driver siteleri vs bazı seylerden anlıyorum ama yok ben de bulamadım daha önceki mesajımda da yazmıstım belki bir ihtimal birilerinin elinde varsa diye yazdım yine de cok cok tesekkur ederım

yok hocam neyi denediysem hiç biri olmadı her yeri alt üst ettim denedim denedim olmadı pc ye yuklemediğim driver kalmaadı ama yok en sonunda atıcam o da kurtulacak bende :p hocam özelden vermiş oldugunuz linkden driver i indirdim ama o da degılmıs ben aynı driverden googlede aramadan buluyorum yok yok yok olmuyor artık tamamen umıdı kestım yıne de ılgı ve alakalarınıza cok cok tesekkur ederım

Ben buldum

Hocam bende aynı derdi çekiyordum .nasıl bulduğumu anlatayım .camı açıyorsun.bunlar çin malı olduğu için sistem aynıdır. çipin üzerindeki kodları oku ve öyle ara mesela benimkinde cnltf a380 yazıyodu.buldum indirdim ve şu anda ku,llanıyorum. Sanırım seninkide aynıdır.

Hocam bende aynı derdi çekiyordum .nasıl bulduğumu anlatayım .camı açıyorsun.bunlar çin malı olduğu için sistem aynıdır. çipin üzerindeki kodları oku ve öyle ara mesela benimkinde cnltf a380 yazıyodu.buldum indirdim ve şu anda ku,llanıyorum. Sanırım seninkide aynıdır.

kusura bakma hocam anlamakta güçlük çekiyorum su anda web cam ın içini açıp da çipi mi okuyayım ilgginç geldi birazcık bana eğer öyle ise onu da denerim cam ı atmaya karar vermiştim ama son sans daha vermiş olalım :D

mesajı okur okumaz actım cam ı cnltf a 380 aynen budur pekı bu driver sizde var mı ya da verebileceğiniz bir link vs ben de buna göre arayayım ama sizin link vermeniz daha da güzel olurdu :D

evet dostum süpersin hemen anlattığın olayı yaptım cnltf a380 mis cipin modeli arattım buldum ve indirip kurdum web cam ım yaşıyor artıkın ne zamandır arıyordum ne kadar teşekkür etsem azdır size cok sevindim anlatamam neyse şimdi bizim vazifemiz başladı değil mi bundan sonra everest sch 618s modeli web cam ler driversiz kalmasın

işte link :D

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

bu arada farkında olmadan flood yapmıs gıbı oldum forum yonetıcılerınden ve zıyaretcılerınden ozur dılerım heyecanıma verın :D

biobio isimli kullanıcı arkadaşa da buradan seslenmiş olalım forumda aramış ama actıgı konu gerı donusume gonderılmıs umarım arayarak bulur faydalanır :D

kesinlikle dediğim driverdir

ustam CNLTF A380 ben indirdim şu anda kullanıyorum.bu arada mesleğim bilgisayar donanım emin olmasam yazmazdım.

evereset sch618s driver bulamıyom

teşekkürler beni bir sıkıntıdan kurtardınız

bu proğramı benn indiremiyorum yardımcı olurmusunuz.....

Geri