Evet Evet Sen Bak Bi..:)

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
yaf diyorum ki hani bazı resimleri forumda ufak olarak weriyoruz da daha sonra resme tıklayınca gocaman oluyo ya..:)

heh işte gene öle olmasını istesem ne dersin.? :emzik

''clicklible forum code'du galiba o zımbırtının adı..:)

Güzel fikir +1 bence

Sahi neden clicklible forum code calısmıyor ? Verdiğim resimlerde büyümüyor.. Büyük resim vermekte istemiyorum.. Bazıları maşallah bir veriyor resimleri direk firefox kitleniyor.. O kadar büyük ve cok resim veriyorlar..

OLursa iyi olur..+1

Destekliyorum.
Bazı resimler açılana kadar beklemek can sıkıyor.
Oysa görsek , tıklasak , açılsa tam süper olacak.
Hem limitli kullanıcılar(misal ben) için de iyi olur kanaatindeyim.

|ChaMuR|' Alıntı:
yaf diyorum ki hani bazı resimleri forumda ufak olarak weriyoruz da daha sonra resme tıklayınca gocaman oluyo ya..:)

heh işte gene öle olmasını istesem ne dersin.? :emzik

''clicklible forum code'du galiba o zımbırtının adı..:)
normaLde fiqir güseLL mekan güseLL ama yemesLer :p

konuya + ama konuyu acana - :p

bir deneme yapalım bakalım oluyormu olmuyor mu?

bu forum code

bu "clikable forum code"

buda link​
http://hostimage.eu/show.php/61820_WindowsVistav1bydeelo.jpg.html

evet dediğinize katılıyorum. bütün resimlerin büyük olarak açılması yerine küçük açılıp tıklanınca büyük olması daha iyi. bu nasıl yapılıyor öğretirseniz sevinirim. ben geçende bir anda 160 resim ekledim arka arkaya iki mesajda valla millet açana kadar akşam olmuş. küçük olursa daha iyi olabilir gibime geliyor.

oluyorsa anlatın kardeşlerde öğrenelim. en azından sinir krizi geçirtmeyiz millete :)

araghorn-g' Alıntı:
oluyorsa anlatın kardeşlerde öğrenelim. en azından sinir krizi geçirtmeyiz millete :)

biz değil onu yöneticiler yapıcak aragorn..

o yüzden böyle bir öneri sundum..

Bildiğim kadarıyla bunu siz üyelerin kullanabilmesi için site yöneticilerinin bu modu veya bu sistemi siteye kurmaları gerekmekte daha sonra otomatik olarak büüyk resimleriniz zaten belli bir boyuta küçülecek ve istenildiği zaman büyüyecektir.

evet sayın yöneticiler "clickable forum code" aktif hale gelsin lütfen. istediğimiz resimleri büyültüp açarız. böylece zamandan tasarruf etmiş oluruz. bence bu güzel bir fikir.

Forumun YawasLıqını EtkiLio As Bucuk Bencede oLsun böLe bişe :durdurun

iyide hızla alakası ne bunun?
aynı resim aynı boyutta(kb) yüklenecek sayfaya ama küçük gözükecek?
forum içinde verilen resimleri otomatik boyutunu(kb cinsinden) düşürüp koyacak bi plugin-özellik yok diye biliyorum. varsada forum dahada yawaşlar..
sayfa yüklenme hızı aynı kalır arkadaşlar, biraz kasın anlarsınız.
böyle bi özellik gelsede gelmesede farketmez.

sen diosunki istediğimiz ebatta resim koyalım ama forumda küçük gözüksün tıklayınca asıl resim gözüksün.
küçük gözüken resim haliylen ebatı düşürülmüş olması gerekiyo dediğinin mantıklı olması için..
ama sen diyelim wallpaper.jpg diye bi resim koydun. 1024x768 ebatları ve boyutu 400kb .. forumun haliyle genişliği yetmedi görüntüsü bozuldu sayfanın.
senin dediğin ise thumbnail şeklinde gözükecek, ama boyut yine aynı 400kb, sadece ebatını küçültüyosun, sayfa şekli bozulmuyo ama açılış hızı yine aynı. anlatabildimmi?

yok öyle değil işte. thumbnail olarak bizim forumun sayfasında görülüyor ve boyut da thumbnail'in boyutu kadar. tıklayınca upload ettiğimiz sitenin sayfası açılıyor ve gerçek boyutta görünüyor. bir forumda görmüştüm. ama hangisinde bilemiyorum.

bu forum code

bu "clikable forum code"

bumu yani?

Olsa Fena Olmaz +1

Geri