- Reaction score
- 0

Ümraniye'de, bar eğlencesinde tanıştığı 6 kişiyle evine dönen makine mühendisi Mustafa Murat Yüceel (39), bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayetle ilgili olarak 4 kişiyi gözaltına alırken, kaçan 2 kişiyi de arıyor.
Olay bu sabah saat 06.00 sıralarında Çakmak Mahallesi İkbal Caddesi Pamuk Sokak üzerindeki Gözde Apartmanında meydana geldi. İddialara göre, bir otomotiv firmasında makine mühendisi olarak çalışan Mustafa Murat Yüceel, dün akşam saatlerinde eğlenmek için Beyoğlundaki bir bara gitti. Yüceel, burada tanıştığı Cemal T.(19), Ertan E.(26), Emrah O.(25), Kazım K.(26), Gökhan S.(24) ve Furkan B.(25) ile birlikte evine döndü.
Burada bir süre daha içki içen grup arasında tartışma çıktı. Kısa süre içinde kavgaya dönüşen tartışmada Cemal T., Mustafa Murat Yüceeli kalbinden bıçakladı. Yüceelin kanlar içinde yere yığılmasının ardından paniğe kapılan Cemal T., apartmanın çatısına çıktı.
KURTARIN BENİ DİYE BAĞIRDI
Binanın çatısındaki Cemal T.nin "Yetişin adam öldürüyorlar. Kurtarın beni" çığlıklarını duyan apartman sakinleri polise haber verdi. Polisin olay yerine ulaşmasını beklemeyen Cemal T. Karşı apartmanın balkonuna atladı. Düşmenin şiddetiyle Cemal T.nin sol bacağı kırılırken, olay yerine gelen polis, apartmandan çıkarak kaçmaya çalışan Ertan E., Emrah O. ve Kazım K.yi yakalayarak gözaltına aldı.
Bacağı kırılan Cemal T., Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Cemal T., tedavisinin tamamlanmasının ardından Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin incelemelerini tamamlamasının ardından Mustafa Murat Yüceelin cesedi Yenibosnadaki Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.
İLİŞKİ İDDİASI
Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki ilk ifadesinde cinayeti işlemekle suçlanan zanlılardan Cemal T.nin, Mustafa Murat Yüceeli "kendisine ilişki teklif ettiği için öldürdüğü" iddiasında bulunduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren Gökhan S. ile Furkan B.ün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak