Evli Bayanlar Çalışmalı mı?

Evli Bayanlar Çalışmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    60

vidocxx

New member
Reaction score
0
arkadaşlar oylama halınde yapamadım nasıl olacakta bilmiyom ewet şeklinde yazsanız olmaz mı?

:eek:

Edit:

+++ Kadın-erkek eşitliğinde ki en büyük tartışma konularından biri de bayanların çalışmaları konusu.. Evli hatta belkide çocuklu bayanların çalışamayacağını savunanlar bir yana sosyal ve aktif olmayı-kendi gelirini kazanmayı evde reis erkektir anlayışını yıkmaya çalışanlar ayrı..
Bakalım sitemizde sonuçlar ne olacak(yorumlarınızıda ekley
n lütfen)

bence çaılışmalı....günümüzde evinin kadını olacak bayan kalmadı bence....sıkıntıdan çatlarlar evde :)

bayan çocuk olana kadar çalışmalı bence. biliyorsunuz çalışan çocuklu bayanların aile düzeni istisnalar haricinde yok. bir de yavrucağın yaşı küçükse anne şefkatinden uzakta, kreş veya yuvalarda olması yanlış diye düşünüyorum. gayet tabiki bir bayan olarak belli başlı dernek faaliyetlerinde bulunabilir, kermesler düzenleyebilir, yahut ta biraz daha geniş perspektifte bakarsak online bir işi olabilir. "gerçi annelik başlı başına bir meslektir".. kadın kocasına sulu yemek yerine fasfud yediriyosa huzur olmaz insanda bence..

hayat şartları bu kadar kötü ,maaşlar bu kadar düşük, kiralar bu kadar yüksekken çalışmayıp nasıl geçineceğiz.

Anketın nasıl eklenecegı sabıt başlıkda var.

Ben ekledım bu kez ;) ayrıca arka arkaya mesajın olmasın bır daha

ginga' Alıntı:
bence çaılışmalı....günümüzde evinin kadını olacak bayan kalmadı bence....sıkıntıdan çatlarlar evde :)
Aynen katılıyorum :p

bencede çalışmamalı

çocuk olana olabilir ama çocuktan sonra mümkün değil olmazz...

isteyen çalışır..duruma göre..
çalışmamalı diyenleri anlamıyorum neden çalışmayacak..

herkes üstüne alınmasın..

çalışmalı diye düşünüyorum yanlız kalınca kendi ayaklarının üstünde durabilmeli.

Çocuk okula başlayana kadar çalışmamalı bence..
Ozzy666' Alıntı:
çalışmamalı diyenleri anlamıyorum neden çalışmayacak..
Babasıda dahil olmak üzere hiçbir bakıcı, kreş ya da yuva anne isteğini alamaz çocuğun..

yaa wersinler cocugu annanesine,babaannesine birisine işte düşe kalka büyür:)kadının calışmasına cok engel olmaz.
zaten anne calışmazsa aile gecimi bu zamanda zor gibi
eğer anne calışırsa cocuğun geleceii icin bi katkı sağlanılır hic olmazsa.
sevgide önemli tabi ama calışarakta sevgiii verebilir.

Bence çalışmamalı evinin hanımı olmalı çalışan bayanlar yeteri kadar evine bağlı olmuyor evi ile tam manası ile ilgilenemiyor otursun evinde çocuklarının eğitimi ile uğraşsın diye düşünüyorum.

Bence çalışmalı çalıştığı zaman ham maddi hemde manevi olarak rahatlıyor ev.
Nasılmı? Maddi olarak fazladan para giriyor eve manevi olarakta, Bütün gün çalışıp yorulduğu için akşam eve gelince sana -ben sıkıldım gezmek istiyorum hadi kalk gidelim demiyor.Beraber yatıp uyuyorsunuz.
:sigara: :sigara: :sigara:

Çocuk yapama kadar çalışsın sorasına bakarız ;)

hayat müşterek arkadaşlar bence çalışmalı hadi bakalım çalışmamalı diyen varsa 600-700 milyon maaşla (birde asgari ücretle çalışanlar var tabii ) bir evi 2-3 ay döndürsünlerde göreyim ben onların delikanlılığını :D

Karımın çalışıyor olmasını istemem evde otursun çocuklarına baqsın.
bazılarızna çok geri bir kafam olduğu söylenir ama ben böyleyimmmmm

Geri