Evli kadına tecavüz edip arabadan attılar

bercih

New member
Reaction score
0
İsmail TEMİZ/SAMSUN, (DHA)

SAMSUN’da elbiseleri yırtık halde çevre yolu üzerindeki bir benzinliğe sığınan 24 yaşındaki Z.T. evli ve bir çocuk annesi olduğunu, Gaziantep'ten tanımadığı 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığını, yolda defalarca tecavüze uğradığını söyledi. Yarı baygın halde otomobilden atıldığını söyleyen Z.T., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yeşilkent Beldesi’ndeki benzin istasyonuna bu akşam saatlerinde sığınan elbiseleri yırtık, bitkin haldeki genç kadın Gaziantep'ten kaçırıldığını, tanımadığı 3 kişinin yolda defalarca tecavüz ettiğini anlattı. Sol elinde bıçak yarası dikkat çeken genç kadın, yarı baygın bir şekilde otomobilden atıldığını söyledi.
Benzinlik çalışanları yaralı kadına yardımcı olmak için 112 acil servisi aradı. Ambulansla önce Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın tedavi altına alındı. Daha sonra kendine gelen genç kadın polise verdiği ifadesinde evli bir çocuk annesi olduğunu belirterek başından geçenleri şöyle anlattı:
“Ben Gaziantep’te oturuyorum. Köyde ablamı ziyarete gitmiştim. Sokakta yürürken siyah renkli bir otomobil yanımda yavaşladı. Önce çantamı almak istedi. Vermeyince otomobil durdu. Ve aşağıya inen iki kişi beni zorla otomobile koydu. Daha sonra ağzımı kapatarak kaçırdı. Yol boyunca 3 kişi bana defalarca tecavüz etti. Karşı koyunca da sol elimi bıçakla kestiler. 3 kişi torba içerisindeki bir şeyi sürekli ağızlarına çekti. Yarı baygın bir haldeyken, beni arabadan attılar. Kendimi toparladım ve yürüyerek benzinliğe geldim.'' Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Z.T, daha sonra ambulans ile Samsun Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/2007/01/26/son/sontur04.asp

topununn .................... asmalıı bu itleriiii içimde ne küfüler geciooo anlamısınızdır

İyice Toplumda Bir Başı Boşluk ve Suç İşlemeye Yatkınlık Oluştu. Allah Sonumuzu Hayır Etsin...

bu tip i.ne leri asmalı..Aslında asmamalı şeyini kesip eline vermeli..

Gidişhat hiç iyi değil :(

bayana büyük geçmiş olsun diyorum. bireysel silahsızlanma diyorlar, peki bizi ne kadar koruyabiliyorlar. kendimizi "imdat!!! imdat!!!" çığlıklarıyla bir bıçaktan, bir silahtan ne kadar koruyabiliriz. ben halkın kolluk kuvvetleri tarafından tam bir bütünlük içinde korunamadığı bir ülkede bireyel silahsızlanma yasasını hiç onaylamıyorum. ama silah ruhsatı alan dengesizlerde kafasına göre kullandığı için devlet kısıtlama getirme hakkına da sahip oluyor. Bugün o bayanın başına gelen yarın bizim eşlerimizin başınada gelebilir ki bunun bizim başımıza gelmemesi için devlet hiçbir güvenlik önlemi almıyor. alacağı önlem çok basit. yasaları ağırlaştırmak. alkollü olarak ancak 3. yakalanan sürücüden ehliyetini 3. seferde alan bir devlet zihniyeti... ilk yakalanmasında elinden alması lazım. buda böyle işte. müebbet hapis cezaları arttırılmalı. AB diye idamı kaldırdılar. idam bence olmalı. insanın yaşam hakkını yok yere diğer insanların ellerinden alanlarında yaşam hakkını devlet halk adına o zalim katillerin elinden almalı. ah ben başbakan olsaydım... (parti kursam hackhell halkı bana oy verir mi? zaten hackhell üyelerinin oyu yeter)

:eek:ha :eek:ha :eek:ha polis istese bulur:

polis istese zanlıları bulur. bayan siyah araba diyor, o bölgede kaç tane siyah renkta araba olabilir. ayrıca "3'ününde ellerinde torba vardı ağızlarına götürüp içlerine çekiyorlardı" gibi bi lafta edilmiş. polis o bölgede tiner kullananıda, esrar içenide, hap içenide hepsini çok detaylı bilir. polis kimin bu bokları yediğini çok iyi bilir. şimdi siyah araba dedik ve kafa yapıcı madde dedik. işte size iki önemli husus. bölgede bulunan siyah arabalarda ki tinerci, balici diyede bi ayıklama ile bu siyah arabaları biraz daha az sayıya düşürdük... bu siyah arabalarda yapılacak kriminal inceleme sonucu sperm, saç parçası ve kan (bayanın sol elini kesmişler, 3 - 5 damla kesin kan bulaşmıştır bi yerlere) analizlerinden kesin zanlılar bulunur. arkadaşımın yukarıda yaptığı yoruma da katılıyorum. bu ezik insanların cinsel organlarını kesip masada önüne koymak lazım, yada bunları asmak lazım taksim meydanına ama şeyinden...

firatay' Alıntı:
İyice Toplumda Bir Başı Boşluk ve Suç İşlemeye Yatkınlık Oluştu. Allah Sonumuzu Hayır Etsin...
İşin kötü tarafı, devlet bu şerefsizlere daha birşey yapmazsa halk yapmaya başlayacak; sonra iş çığrından çıkacak.

can güvenliği kalmadı bu memlekette. evine giren hırsıza karşıkoydurmayan devletten daha ne beklenir. yazık valla. bu olay hepimizin başına gelebilirdi. TOPLUMSAL DEĞERLERİMİZİ, SAYGIMIZI, HOŞGÖRÜMÜZÜ KAYBETTİK EY AHALİİİİİ.. KENDİMİZE GELELİM.....

Genel Kolluğun bütün yetkileri elinden alınmış bir ülkede yaşıyoruz.. Orman kanunları işlemeye devam ediyor.

topunu seyinden asmak lazim hayvan herifler :angry :angry

Eğer Analaları bilseydi böyle bir oru.pu çoçuğu doğuracak hiç doğururmuydu. s.çtığı zaman bu necaset herifleri de o b.k zibiline sı.ardı.

Allah belanızı versin namusu beş para etemez şerefsiz haysiyetsiz adi herifler.

Cezalar caydırıcı değil ki.Vericeksin bu zibidilere en ağırından kallavi bir ceza.Kanunları işlemez hale getirdiler bi yerlere yaranıcaz diye kimse kanundan korkmaz oldu.

Bunlara Küfürde Etseniz Ne de Deseniz Kafidir böyle ezik insanlar İçin Yüzüne Tükürdüğünüzde Tükürdüğünüz Sıvıyı Yalar Yutar Bu Adi Köpekler Hiçmi Düşüğnmüyorlar Kadının ruh Hali Ne Durum olur Diye (diycem Ama Bunlar Anlamazki Şeref....ler) Ne diyebilirizki Allahlarından Bulsunlar

Geri