- Reaction score
- 0
Sadece evli kadınlarla birlikte oluyor... Evliliğinde sorunlar yaşayan ve kocasıyla mutsuz olan kadınları yatakta ve dışında memnun ediyor, boşanmaları önlüyor!
İsmi Daniel Prendergast... Mesleği kendine göre ’Evlilik terapisti’, birçoklarına göreyse o bir jigolo. Şimdiye kadar 55 evli kadınla birlikte olmuş. Sadece evli kadınlarla ilişki yaşıyor. Bazı kocalar eşlerinin onunla birlikte olduklarını biliyor, bazılarıysa bu ilişkiyi bildiği halde karısının kendisine bunu yapabileceğini yediremediği için görmezden geliyor. Kocaları zengin işadamları Daniel’a göre birlikte olduğu kadınların hepsi zengin olmakla birlikte mutsuz kadınlar. Sorunları kocalarının kendilerini ihmal etmesi. Daniel’le yatan kadınların eşlerinin hepsi zengin iş adamları. İngiltere’nin saygın ve önemli isimleri. Fakat Daniel bu kişilerin isimlerini vermiyor. Daniel, birlikte olduğu kadınların en büyük sorununu yatakta olmadığını belirtiyor. Küçük hediyeler alıyor! Birlikte olduğu kadınların sorununun ruhsal olduğunu belirten Daniel, "Kocaları sadece görev icabı sevişiyor. Ben onlara kadınlarla, onların ruhunu okşayarak birlikte oluyorum. Bana ödedikleri paradan onlara küçük hediyeler alıyorum, küçük sürprizler hazırlıyorum. Kocaları onlara bunu yapmıyor. Ben bunları yaparak, evlilikleri kurtarıyorum" diyor.
Kaynak: http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=61538&haberadi=Evlilik_kurtaran_jigolo.html