Evliyken evlilik teklifi?

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
Size bir sey sormak istiyorum baslikdaki konu hakkinda yorumlarinizi :melek

görücü usulu evlendigim icin ve cok kisa bir zaman icinde her sey olup bittiginden bana esim evlenme teklif etmedi

sorunda yok aslinda mutluyuz hatta birde bebek bekliyoruz, hamileligin verdigi piskolojiden olsa gerek baya zor durumlara sokuyorum esimi :melek

en son bir film izliyoruz filmle oglan kiza evlenme teklif ediyor; allahim o kadarmi sinirlendim, gözlerim doldu birden, esimde fark etti, tam küsüp (normalde hic küsme huyum yok) yatak odasina gidip aglayacakken kolumdan tuttu "ne oldu?" diye sordu ben actim cesmeleri sonuna kadar "sen bana evlenme teklif etmedin" :durdurun

simdi düsününce gülmekten yere yatiyorum ama bir anlik duygusallikla baya bir abarttim :melek

simdi bekliyorum teklif edecek ama söyledim bebek gelmeden teklif edecek :)

görüslerinizi bekliyorum​

hormonal cosku bu olsa gerek :)
simdi bekliyorum teklif edecek ama söyledim bebek gelmeden teklif edecek
kıyamam sana ya etmesi gerekir ..

Allah Mehmet' e sabır versin

Sen bir kere doğurucan adama 9 doğurtuyosun ikiz :glare:

Etsin bencede =)

HAtta ceza olarak bi balayı daha iste haketmiş :D

Civcivli işleri hep erkeklere yüklüyosunuz.

Çok ayıp !

:) ALLah MutLuLuğunu Daim etsin Kız.. ßoşver Teklifi Huzurun Mutluluğun Bir de Yakında Gelecek Yeğenin tadını Çıkarın ;)

hatta burdan forumdan etsin teklifi yasemin ...

adamı zora sokma .yahu .... sende meltemleşme :):)

Böyle ısmarlama teklif istediğin için zor işte. Bu sefer de "ben istedim diye ediyosun" diyeceksin. "içinden gelerek değil" diyeceksin. Adamı hepten zora sokacaksın karşında mahcup olacak. İnsan kocasının kendisine karşı mahcup olmasını neden istesin ki?

Geri