Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
direk isviçreye kacar ordabi bankaya atardım 2-3 ay bi piskolog tutardım kendime kafamı toparlayıncada yer icer sıcar bol bol gezdikten sonra zaten yasım olur 70 ozmanda playboy dergisini satın alırdım bakardım keyfime
50 Mılyonun Yarısına Ankarada Her Semtten Daıre Ve ısyerı Alırdım Ve Onları Kıraya Verırdım
Kalan 25 Mılyonunda 5 Mılyonu ıle Kendıme Bır ısyerı Alıp Kendı Evımı Arabamı Alırdım
Kalan 20 Mılyonunda Saglam Bır Bankaya Yatırırdım Ustune Faız ıslesın Belkı ılerıde Lazım Olur Nede Olsa 25 Mılyonluk Ev Ve ısyerınden Gelen Kıralar ıle Kendı ısyerımden Gelen Para Fazlası ıle Yeter
5 trilyonu Mehmetçik vakfına 5 trilyonu Şehit yakınlarına bağışlar daha sonra şimdiye kadar üretilen her Corvette modelinden birer tane alırdımkendisi cok büyük olmamak fakat garajı büyük olmak kaydıyla bir çiftlik evi,bide sevdiceğimi aldımmı yanıma gerisi alın sizin olsun
yapacak çok şey var
islamı iliklerime kadar hissedecek ne varsa yaparım kuracağım harem arap şeyhlerinin hareminden aşşağı olmamalı.
önce hacca giderim
sonra dünyanın en iyi şaraplarından oluşan bir koleksiyon yapar
şarap içer arap hatunlardan oluşan bir harem kurarım (özelikle ürdün ve medinede yöresinden olması tercih sebebimdir. )