evet wolf yükledim dün gece kadar duruyordu. sonra bilg. kasılmaya basladı sildim
ewirah New member Katılım 4 Ağu 2008 Mesajlar 261 Reaction score 0 Puanları 0 29 Tem 2010 #21 evet wolf yükledim dün gece kadar duruyordu. sonra bilg. kasılmaya basladı sildim
W WoLF Guest 29 Tem 2010 #22 ewirah' Alıntı: evet wolf yükledim dün gece kadar duruyordu. sonra bilg. kasılmaya basladı sildim Genişletmek için tıkla ... eski antini silmiştin dimi ? eğer asquared durursa değişikliği önleyeceğine eminim. ama kasarsa sil tabiki.bende eski pc var onda bile kasmamıştı ama her pcde değişiyo tabi. peki asquared ile tarattınmı pc ni ? senin bence sorunun zararlı olayı. o zararlıdan kurtulmadan düzelmez...
ewirah' Alıntı: evet wolf yükledim dün gece kadar duruyordu. sonra bilg. kasılmaya basladı sildim Genişletmek için tıkla ... eski antini silmiştin dimi ? eğer asquared durursa değişikliği önleyeceğine eminim. ama kasarsa sil tabiki.bende eski pc var onda bile kasmamıştı ama her pcde değişiyo tabi. peki asquared ile tarattınmı pc ni ? senin bence sorunun zararlı olayı. o zararlıdan kurtulmadan düzelmez...