Allah bizleri iyi yönetemeyen partilerden korusun
Sevgili arkadaşlar merhabalar.
İnsan oğlu fabribaka üretilen tek tip bir robot olmadığı için, kavrama yeteneğine göre, ahlaki ve vicdani değerlerine göre, eğitim ve öğretim durumuna göre kısacası hayatında değer verdiği, sahip olduğu özelliklere göre sağcı, solcu, dinci, liberal, faşist v.b. olacak.
Farklı olmak bence kötü değil. Farklı olan birinin diğerini kendisine benzetmek için zorlaması, saldırması.
İnsanlık tarihine dair yapılan araştırmaları incelediğim zaman ilerleyen toplumların aklın yolundan gittiklerini, gitmeyenlerinde hak ettikleri saygıyı, gelişmişlik düzeyini, huzuru v.b. bulamadıklarını görüyorum.
Bir ülkeyi yönetenler halkın sahip olduğu kaynakları kullanma ve üretim yapma konusunda yeterli değilse, sağcı olsa, solcu olsa, dinci olsa ne yazar.
Şu an iktidarda olan Akp yi beğenmiyorum. Tarihimi, bayrağımı, var olma nedenimi, paramın alım gücünü, yönetim şeklimi, üretim kaynaklarımı, Türk insanının saygınlığını önemsemediği için. Türk insanına el etek öpen, para dilenen, üretme ve pazarlama aklından yoksun muamelesi yaptığı için.
Seçilmiş bir hükümetin ( şu an Akp ) milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. insan haklarına aykırıdır.
Bir millet imkanları var iken kaynaklarını üretim için kullanamayırsa, kullanmak için değişik yerlerden icazet alıyorsa, halkın büyük bir kesimini işinden edip ardındanda sosyal devlet kisvesi altında odun, kömür, makarna, buzdolabı v.b. yardım edilecek insan konumunda görüyorsa, kendi insanını dilenci pozizyonunda bırakmak istiyorsa, Türk halkının şeref ve haysiyetini, onurunu, tarihini, bayrağını, parasını, üretim va pazarlama gücünü uluslararası arenada hakkıyla savunamıyorsa, Tarım ve toprağa bağlı üretimin vazgeçilmez bir unsur olduğunu algılayamıyor ve böylesine önemli üretim alanlarını perişan ediyorsa.
Böyle bir hükümeti oluşturan kişiler sağcı olsa, solcu olsa, milliyetçi olsa, dinci olsa ne yazar.