Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ergenekoncular basmış görmeyeli forumu

Elhamdülillah ergenekoncuyum, darbeciyim, devletimi, milletimi, ülkemi, halkımı seviyorum.vatan haini degilim.ihaleye fesat karıştırmadım.naylon faturadan mahkemede dosyam yok.gemiciklerim yok.elmas, zümrüt,yakut dükkanım yok.pkk lı dostlarım da yok.

hayrola dadaş.kömür torbaları iyi iş görüyor galiba.

AKP ' nin yaptığı tek şey kömür dağıtmak mı ..? YAZIK ! Bunca emeğin ardından sadece kömür söyleniyor YAZIK ! Şuanki gündem veya başka olayları kastetmiyorum Ama AKP yönetimi kadar çalışan bir hükümet OLMADI ! Bu ülke ÇOĞU PARTİNİN yönetimini gördü. CHPymiş MHPymiş hepsini gördü, bildi !
AKP koalisyonsuz başa geçti çünkü HAKETTİ ! Çalıştı ! Ama görmek istemedikten sonra Ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar ! SİZ BENCE BU AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN DA BİR ETRAFINIZA BAKIN ARTIK !
Dünya dönüyor ... ! Aklını kullanan kullanıyor .......

Kullanılmak diye söylediğiniz lafı geri alır mısınız hemen !!!!
Kullanılmak da neymiş ya ! Sizin anlayışınız buysa bir şey diyemem ama BUNA KULLANILMAK DENMEZ.. HAKKINI SAVUNMAK DENİR !! Bilmiyorsanız öğretebiliriz !
Okumaya meraklı olup olmamak değil asıl amaç. Bu ülke hayrına bir şeyler yapabilmek. Böyle başını açmaya açmaya geldi bu ülke bu duruma. Bu devletin başında Şuan AKP var ama mecliste bir sürü köpek var. Onlar oraya okuyarak çalışarak geldi. Bu müslüman ülkede neden o köpekler var ! Biz çalışmadığımız için ! Neden çalışamıyoruz. Böyle sizin gibi düşünenler yüzünden ! KULLANILMAKMIŞ ! Kullandığınız tabirlere dikkat ederseniz iyi olur !!

Bu ülkede sen ben biz çalışmazsak o köpekler başımıza gelir. Bizim ülkemizde bize işkence ederler ! DOĞRU OLAN BU DEĞİL ! BENCE SİZ BİRAZ DÜŞÜNÜN
!

elbette ki '''KULLANILIYORSUNUZ.KIŞKIRTILIYORSUNUZ'''.erbakan kullandı, şimdi talebesi aynı yoldan devam ediyor.meclisteki söylediğiniz şeylerin çogunlugu da akepeli.bunu da biliyorsunuz.nice kızlarımız erbakanın cihadına alet olup başörtüsünden dolayı okulu yarım bırakıp evine gitti.kim kazandı-kim kaybetti?kendinize bunu sorun.erbakan hep kazandı.kızlar hep kaybetti.şimdi aynı düzen akepeye çalışıyor.FETHULLAH GÜLEN HOLDİNGE çalışıyor.akepe ve tyyip hep kazanacak.FETHULLAH GÜLEN HOLDİNG hep kazanacak.çocukları hep kazanacak.amaaa sizin gibi kullanılanlar hep kaybetmeye mahkum.İYİ DÜŞÜNÜN.

AKP ' nin yaptığı tek şey kömür dağıtmak mı ..? YAZIK ! Bunca emeğin ardından sadece kömür söyleniyor YAZIK ! Şuanki gündem veya başka olayları kastetmiyorum Ama AKP yönetimi kadar çalışan bir hükümet OLMADI ! Bu ülke ÇOĞU PARTİNİN yönetimini gördü. CHPymiş MHPymiş hepsini gördü, bildi !
AKP koalisyonsuz başa geçti çünkü HAKETTİ ! Çalıştı ! Ama görmek istemedikten sonra Ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar ! SİZ BENCE BU AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN DA BİR ETRAFINIZA BAKIN ARTIK !
Dünya dönüyor ... ! Aklını kullanan kullanıyor .......

etrafıma bakıyorum.hayat durmuş.sanayi bitik.tekstil sıfır.iş yok.40 yaşıma kadar hatırladıgım bu ülkede böyle bir ekonomi hiç olmamıştı.siz ihale falan almışsanız bilemem.siz çıkın sokaga da insanların durumuna bakın.

tmm da bu videodakiler yalan ki? :D kimi kandıryorsunuz siz? :D
videodaki ses diyor ki : "akp iktidarı boyunca basörtüsü ve imamhatipler
konusunda en ufak bir adım atmamıstır." dalga mı geciyorsunuz? adamlar
adım atmadı mı? yoksa adım attırmadınız mı siz chp'liler? ne kadar yalana
alıstınız siz? yalan söylemek insanı serefinden mahrum bırakır, ama siz
onu cok da ciddiye almıyorsunz :D

tmm da bu videodakiler yalan ki? :D kimi kandıryorsunuz siz? :D
videodaki ses diyor ki : "akp iktidarı boyunca basörtüsü ve imamhatipler
konusunda en ufak bir adım atmamıstır." dalga mı geciyorsunuz? adamlar
adım atmadı mı? yoksa adım attırmadınız mı siz chp'liler? ne kadar yalana
alıstınız siz? yalan söylemek insanı serefinden mahrum bırakır, ama siz
onu cok da ciddiye almıyorsunz :D

ben video falan görmedim.ayrıca chp li degilim.parti tutmam.kendimi kullandırtmam.(geçmiştekullanıldım.yukarıda yazmıştım.erbakan halife oy vermeyen kafir olur diye çok vaaz dinledim.ve ilk oyumu ona verdim.)işte olayın can alıcı noktası da burada.diyecekler ki seçim meydanında:biz başörtüsünü serbest bırakmak için söz verdik ama chp veya mahkeme engelledi.siz de duygulanıp akepeye oy vereceksiiniz.:D heh heh heeeee.bu oyuna neden alet oluyorsunuz ki.

kardeşim kardeşelrim şu ana kadar okudğum şeyleri görünce şu zeki vatan evlatlarını nasılda beyinlerini yıkamışlar çok yazık!! hiçmi 28şubatı hatırlamıyorsunuz hiçmi diğerlerini hatırlamıyorsunuz hiçmi televizyon izlemiyorsunuz şu muhalefetin söylediğinin hangisine inandınız söledikelri bir bir yalan çıkmadımı ha şimdi birileri darbemi yapmak sitiyor erkelğlkelri varsa yürekleri varsa çıksınlar başbakanın önüne desinler darbe yapacaz çıksınalr halkın önününe mert gibi desinler darbe yapğcaz eğerki bunu yapamıyorsalar bilinki birşeyden korkuyorlar ama bizim kimseden korkumuz yok ALLAH'tan başka malsef sizin gibi zavallı mapislüt insalrımızı kafalarını karıştıryorlar çok çok çok yazık lütfen uynaın böyle montaj işleriyle uğraimayın kaikatı görün hakikati gidipte uydurma ayetleri çıakrmayın kimseye iftira atmayın

kardeşim kardeşelrim şu ana kadar okudğum şeyleri görünce şu zeki vatan evlatlarını nasılda beyinlerini yıkamışlar çok yazık!! hiçmi 28şubatı hatırlamıyorsunuz hiçmi diğerlerini hatırlamıyorsunuz hiçmi televizyon izlemiyorsunuz şu muhalefetin söylediğinin hangisine inandınız söledikelri bir bir yalan çıkmadımı ha şimdi birileri darbemi yapmak sitiyor erkelğlkelri varsa yürekleri varsa çıksınlar başbakanın önüne desinler darbe yapacaz çıksınalr halkın önününe mert gibi desinler darbe yapğcaz eğerki bunu yapamıyorsalar bilinki birşeyden korkuyorlar ama bizim kimseden korkumuz yok ALLAH'tan başka malsef sizin gibi zavallı mapislüt insalrımızı kafalarını karıştıryorlar çok çok çok yazık lütfen uynaın böyle montaj işleriyle uğraimayın kaikatı görün hakikati gidipte uydurma ayetleri çıakrmayın kimseye iftira atmayın

Evet. Hiç televizyon izlemiyorum...
O beyni yıkanan arkadaşlar, eminim televizyon izleyenlerdir....
Herkes kendi işine baksın kardeşim... Neden onun bunun aleti oluyorsunuz.
Hepsi aynı değil mi zaten? AKP'si de MHP'si de CHP'si de.... Hepsi aynı...
Başa geçen mazisini unutuyor...
Hani cumhuriyet....

Atam gel, senin sarhoşken kurdu dedikleri memleketi onlar ayıkken yönetemedi..

Evet. Hiç televizyon izlemiyorum...
O beyni yıkanan arkadaşlar, eminim televizyon izleyenlerdir....
Herkes kendi işine baksın kardeşim... Neden onun bunun aleti oluyorsunuz.
Hepsi aynı değil mi zaten? AKP'si de MHP'si de CHP'si de.... Hepsi aynı...
Başa geçen mazisini unutuyor...
Hani cumhuriyet....

Atam gel, senin sarhoşken kurdu dedikleri memleketi onlar ayıkken yönetemedi..

canım kardeşim sen televizyon izlemiye izlemiye herhalde atatürkün öldüğündende haberin yok artık ölenle ölünmüyor atatürk gibi yüzlerce vatan evladı var biraz önümüze bakalım lütfen..

Elhamdülillah ergenekoncuyum, darbeciyim, devletimi, milletimi, ülkemi, halkımı seviyorum.vatan haini degilim.ihaleye fesat karıştırmadım.naylon faturadan mahkemede dosyam yok.gemiciklerim yok.elmas, zümrüt,yakut dükkanım yok.pkk lı dostlarım da yok.

Kardeş se3nin yok belki ama bu ülkede kimin kimin hesdabına çalıştığını bilmeden ahlak martavalları atmaya gerek yok.. faili meçhulleri ve adı sanı açıklanamayan tüm yolsuzlukların arkasından ergenekon çıkmadımı yapmayın. bu ülkenişn adil savcısı var hukuk adamalrı var. bunalr ergenekoncu olmadan da pekala adaleti sağlayabiliyorlar.. ortamı gerecek açıklamalar yapmak tan ve konu açmaktan kaçının. biribirmize girmeyelim.....

Allah bizleri iyi yönetemeyen partilerden korusun

Sevgili arkadaşlar merhabalar.

İnsan oğlu fabribaka üretilen tek tip bir robot olmadığı için, kavrama yeteneğine göre, ahlaki ve vicdani değerlerine göre, eğitim ve öğretim durumuna göre kısacası hayatında değer verdiği, sahip olduğu özelliklere göre sağcı, solcu, dinci, liberal, faşist v.b. olacak.
Farklı olmak bence kötü değil. Farklı olan birinin diğerini kendisine benzetmek için zorlaması, saldırması.

İnsanlık tarihine dair yapılan araştırmaları incelediğim zaman ilerleyen toplumların aklın yolundan gittiklerini, gitmeyenlerinde hak ettikleri saygıyı, gelişmişlik düzeyini, huzuru v.b. bulamadıklarını görüyorum.

Bir ülkeyi yönetenler halkın sahip olduğu kaynakları kullanma ve üretim yapma konusunda yeterli değilse, sağcı olsa, solcu olsa, dinci olsa ne yazar.

Şu an iktidarda olan Akp yi beğenmiyorum. Tarihimi, bayrağımı, var olma nedenimi, paramın alım gücünü, yönetim şeklimi, üretim kaynaklarımı, Türk insanının saygınlığını önemsemediği için. Türk insanına el etek öpen, para dilenen, üretme ve pazarlama aklından yoksun muamelesi yaptığı için.

Seçilmiş bir hükümetin ( şu an Akp ) milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. insan haklarına aykırıdır.

Bir millet imkanları var iken kaynaklarını üretim için kullanamayırsa, kullanmak için değişik yerlerden icazet alıyorsa, halkın büyük bir kesimini işinden edip ardındanda sosyal devlet kisvesi altında odun, kömür, makarna, buzdolabı v.b. yardım edilecek insan konumunda görüyorsa, kendi insanını dilenci pozizyonunda bırakmak istiyorsa, Türk halkının şeref ve haysiyetini, onurunu, tarihini, bayrağını, parasını, üretim va pazarlama gücünü uluslararası arenada hakkıyla savunamıyorsa, Tarım ve toprağa bağlı üretimin vazgeçilmez bir unsur olduğunu algılayamıyor ve böylesine önemli üretim alanlarını perişan ediyorsa.

Böyle bir hükümeti oluşturan kişiler sağcı olsa, solcu olsa, milliyetçi olsa, dinci olsa ne yazar.

etrafıma bakıyorum.hayat durmuş.sanayi bitik.tekstil sıfır.iş yok.40 yaşıma kadar hatırladıgım bu ülkede böyle bir ekonomi hiç olmamıştı.siz ihale falan almışsanız bilemem.siz çıkın sokaga da insanların durumuna bakın.

Bu ekonomi Türkiye'de değil sadece. TÜM DÜNYADA şuan bu şekilde. Herkes kan ağlıyor. Evet ama Bu AKP yüzünden mi.. O örnek aldığınız Amerika, ora bura şura Avrupa ülkeleri bile şuan bu şekilde ..! Siz de bir etrafınıza bakın da görün dünyada neler oluyor ! Bu işler böyle konuşmayla olmuyor !
Bu ülke bugünlerden daha kötülerini de gördü. Lütfen daha fazla konuşup da batmayın !
Bu ülke her parti yönetimini gördü ! Ben kendi ananemin dilinden dinledim. Ben zamanında sabah uyanmaya korkuyodum her sabah başka bir şeye daha zam geliyodu bakkala gitmeye korkuyodum dedi KENDİ ağzıyla !
Şimdi bence kesin sesinizi halinize şükredin !!! Afrika, Filistin, Irak, Somali vs vs .. Bu ülkelerdeki insanları bir düşünün ne durumdalar ! Biraz şükredin BİRAZ !

Şu AKPye çamur atmayı Bırakın da biraz etrafınıza bakın Biraz şu aklınızı kullanın.
AKPyi istemediğiniz ortada ! Kimi istiyosunuz peki.. CHP mi MHP mi .. Onları görmedi mi bu millet .. Gördü .. Ne kadar başarılı (!) olduklarını da herkes biliyor zaten !

elbette ki '''KULLANILIYORSUNUZ.KIŞKIRTILIYORSUNUZ'''.erbakan kullandı, şimdi talebesi aynı yoldan devam ediyor.meclisteki söylediğiniz şeylerin çogunlugu da akepeli.bunu da biliyorsunuz.nice kızlarımız erbakanın cihadına alet olup başörtüsünden dolayı okulu yarım bırakıp evine gitti.kim kazandı-kim kaybetti?kendinize bunu sorun.erbakan hep kazandı.kızlar hep kaybetti.şimdi aynı düzen akepeye çalışıyor.FETHULLAH GÜLEN HOLDİNGE çalışıyor.akepe ve tyyip hep kazanacak.FETHULLAH GÜLEN HOLDİNG hep kazanacak.çocukları hep kazanacak.amaaa sizin gibi kullanılanlar hep kaybetmeye mahkum.İYİ DÜŞÜNÜN.

Siz bunu eğer kullanılmak diye tabir ediyorsanız o Sizin SORUNUNUZ ! Ben kendimi kullanılıyor hissetmiyorum ! Zamanında Erbakan'ın yaptığı, Şuan AKPnin yaptığı kullanılma değil HAK SAVUNMA ! Görüşlerinizi gözden geçirmeyip hala at gözlüğümle yoluma devam edecegim diyorsanız Sizi ilgilendirmeyen konular hakkında yorum yapmayın lütfen !
Herkesin kendi görüşü belki evet ama Ben burda size kullanılıyorsunuz dedirtmem ! Kullanma nedir biliyor musunuz . İşi düştüğünde yalakalık yapıp, ROZET TAKIP işi bittikten sonra da isimlerini ağızlarına bile almayanların yaptığı iştir !
Bu ülkedeki köpekler yüzünden Dinini yaşamak isteyenler okuyamıyor eğitim göremiyor ! Kendi ülkemizde, Kendi dinimizi TAM anlamıyla yaşayamıyoruz ! Hakkımız savunulduğunda Kullanılıyor oluyoruz.
Buna kullanılmak denmez. Milletin eşit hakka sahip olması denir ! Düşüncelerinizi bir objektif şekilde değerlendirin derim (;

ben video falan görmedim.ayrıca chp li degilim.parti tutmam.kendimi kullandırtmam.(geçmiştekullanıldım.yukarıda yazmıştım.erbakan halife oy vermeyen kafir olur diye çok vaaz dinledim.ve ilk oyumu ona verdim.)işte olayın can alıcı noktası da burada.diyecekler ki seçim meydanında:biz başörtüsünü serbest bırakmak için söz verdik ama chp veya mahkeme engelledi.siz de duygulanıp akepeye oy vereceksiiniz.:D heh heh heeeee.bu oyuna neden alet oluyorsunuz ki.

tmm aynen dediklerini söylerlerse ben de hak veririm cünkü adamlar elinden geleni yaptı
ama muhalefet izin vermedi.

traaşşş, inadına tayyip... ab için, evrensel bir hukuk için tayyippp babaaaa....

arkadaslar maide 44. ayeti okursanız T. ERDOĞAN ın kafir olduunu görceksiniz. PEKİ BUNA RAĞMEN NEDEN HALA Bİ KAFİR ÜZERİNDEN İSLAMA BAKILIYOR ANLAM VEREMİYOM

yazık, daha müslümanlığı kavrayamayanlar ne zamandır islam savunur oldular.Bir kere kafir=inkar eden demektir .Kafir dediğiniz adam ise cuma ları camide Ramazan boyunca hayır hasane peşinde Bizim gördüğümüzden farklı görüyorsunuz demekki bakma konusunda aciz siniz.Yada sizi islama davet etme konusunda geç kalmışız

Gözleri var görmezler,kulakları var duymazlar çünkü onların vicdanları hem kör hemde sağır.Din ve Allah tacirlerinin büyüsüne tutulmuşlar Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri