Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madde -1 MUSLUMAN MUSLUMANIN AYNASIDIR EGER SEN ONA KAFIR DIYORSAN SAYET O DA ALLAH CELLE CELAL KATINDA MUSLUMAN ISE SENIN SOYLEDIGIN KELIME AYNA ETKISI YAPIP SANA GERI DONUYOR VE SEN KAFIR OLUYORSUN. ONUN ICIN BIRINE KAFIR DEMEDEN ONCE IYI DUSUNUN.

Madde -2 KURANI KERIMDEN CIMBIZLA AYET SECIP BIRINE GORE HUKUM VEREMESSINIZ.

Madde -3 BU HABERLERI CIKARANLAR HANGI CINSTEN BILIYORMUSUNUZ. HANI ADAMIN BIRISI ALIMIN BIRININ UZERIDE BIR PISLIK GORMUS VE GULMUS HAHA UZERINDE PISLIK VAR DEMIS. HALBUKI O ADAM BOGAZINA KADAR PISLIGIN ICINDEYMIS AMA FARKINDA BILE DEGILMIS. BU IFTIRALAR BU CAMUR ATMALAR ELBET BIR GUN HESABI SORULACAKTIR.
ELBET ALLAH KERIMDIR.BIZIM YARDIMCIMIZ ALLAHTIR.BIZ ANCAK ALLAHA SIGINIRIZ.

niye biz huzur evine mi sığınıyoz...
bu nediyo ya .. arıza mısınız .. :S alla alla(zaten banlanmış .. sinirimi bozmiyim ben .. zaten gece boyu uyuyamadım ..)
payşım için thanks değerli din kardeşim :p

bu arada link ölmüş gibi. ben açamadım..

siz Kendidemisiniz arkadaşLar akLınız başınızdamı ya NEler diyorsunuz siz böyle? Ey aLLahım deliricem ...
Boyunuzdan büyük LAfLar ediosunuz?

çok güzel sölemişsin kardeşim ama kusura bakmada bizleri türk halkını mikin mikin sonrada çıkın medyada biz sadece allaha sıgınırız diyin bi kulagımızın arkası kaldı mikilmedik yerimiz dicem ama diyemiyorum hiç kimse kusura bakmasın akp hükümeti türk halkının yüz karasıdır dinle insanalara sömürü yapmayı çok iyi biliyolar madem allah yolunda ilerlediklerini sölüyolar hani nerede deniz feneri neden örtbas ettiler kimse deniz fenerini adını ağzına alamıyor sölenecek çok şey var ama şunu unutmasınlar bu ülke sahipsiz değildir atalarımızın birlere bırakmış olduğu bu mirası layıkıyla koruyacağız tayyip erdoğanda bunu çok iyi öğrenecek

eyw. arkadaşım(Black_SaBBatH) tam benim aklımdakileri yazmışsın noktası virgülüne şşşt bak bi yoksa bunlar benim sözlerim mi şşşt benmi yazdım senmi.
şak bir yana arkadaşım ne kadar yazarsan yaz anlayamazlar nato mermer nato kafa.

eğer bu sözlerinin arkasındaysan 2001 de bu ülkeyi perişan edenlerden hesap sormalısınız bu ülke öyle bir hale gelmişti ki onu sadece yaşayan bilir o dönem ülkeyi perişan edenler şimdi utanmadan vatandaşın karşısına çıkıp oy isteyebiliyor ne diyeyim yazıklar olsun onlara

denize düşen yılana sarılır misali sizde tayyipe sarılmışınız e yeter artık sarıldınız dibe batıyosunuz bırakın su üstüne çıkın yeter daha.

eyw. arkadaşım(Black_SaBBatH) tam benim aklımdakileri yazmışsın noktası virgülüne şşşt bak bi yoksa bunlar benim sözlerim mi şşşt benmi yazdım senmi.
şak bir yana arkadaşım ne kadar yazarsan yaz anlayamazlar nato mermer nato kafa.

denize düşen yılana sarılır misali sizde tayyipe sarılmışınız e yeter artık sarıldınız dibe batıyosunuz bırakın su üstüne çıkın yeter daha.

biz YÜCE ALLAH tan başkasına sarılmayız siz böylesiniz size diyeceğim bişey yok

bu başlığı CHP için düşünürsek

acaba nasıl olabilirdi

saksıları çalıştırın bakalım :)

böyle yaparak akp yimi kötlüyorsunuz halbuki bilmeden müslümanlığı yıpratıyorsunuz
birkere bir müslümana kafir demenin önemi ;

İslam âlimleri buyuruyor ki:
Küfür isnadı, iki başlı ok gibidir. Oku atınca, karşı taraf kâfirse orada kalır, şayet değilse, ok geri döner sahibini vurur, yani söyleyen kâfir olur
sizin oklarınız size geri dönüyor

Rasulullah (s.a.v.): “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” buyurdular. (Müslim 1/319)

Tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner, ifadesinin manası tekfiri kendine döner, kendisi kafir olur, demektir. Zira eğer kafir diyen sözünde sadıksa muhatabı kafir olur. Yalan söylemişse sözü kendisine döner. Ancak kendisi kafir olur sözü, dinden çıkar anlamında değil, o sözün günahı kendine döner anlamındadır.

Din kardeşine kafir demek akibet kendini küfre götürebilir. Çünkü “Günahlar küfrün postasıdır.” derler. Bu sözü diline dolayanın akıbeti küfür olacağından korkulur. Bu nedenle hiç bir mümine kafir dememek gerekir

burdaki amacım ne akp yi savunmak nede başka bir partiye laf atmak

chp li olursak dahamı iyi müslüman oluruz kardeş

müslümanlık partiylemi oluyor

ibadetin partisimi olur

bunlar gibi müslüman olmak istiyorsan ol

ben bunlar gibi müslüman olmamak için

başka bütün partilere giderim

müslümanlık partiylemi oluyor

ibadetin partisimi olur

bunlar gibi müslüman olmak istiyorsan ol

ben bunlar gibi müslüman olmamak için

başka bütün partilere giderim

müslümanlığın öylesi böylesi olmaz müslümanlık müslümanlıktır dinimiz tüm dinlerin en üstünüdür bugüne kadar yaratılmış bütün insanlar ve müslümanlar günah işlemiştir(Peygamber Efendimiz(SAV.) ve diğer peygamberler ve bazı özel kullar hariç)ve cehennemi tadacaktır.Başka bütün partilere giderim diyorsunya sana Cem Uzan yakışır:durdurun

Başka bütün partilere giderim diyorsunya sana Cem Uzan yakışır

tayyip ten daha müslümandır

onada giderim

yeterki ağzıyla konuşan mert biri olsun

müslümanlığın öylesi böylesi olmaz müslümanlık müslümanlıktır dinimiz tüm dinlerin en üstünüdür bugüne kadar yaratılmış bütün insanlar ve müslümanlar günah işlemiştir(Peygamber Efendimiz(SAV.) ve diğer peygamberler ve bazı özel kullar hariç)ve cehennemi tadacaktır.:durdurun

cehennemi,cenneti parselledinmi

kimin nereye gideceğine kararlar sendenmi çıkıyor

tayyip ten daha müslümandır

onada giderim

yeterki ağzıyla konuşan mert biri olsun

cehennemi,cenneti parselledinmi

kimin nereye gideceğine kararlar sendenmi çıkıyor

(İçinizden Cehenneme uğramayacak hiç kimse yoktur. Bu Rabbinin kesin hükmüdür. Allah'tan sakınanları kurtarırız; zalimleri [kâfirleri] de diz üstü çökmüş olarak orada bırakırız.) [Meryem 71-72]
kıyamet gününde başka gidilecek bir yerin mi var?söylede bilelim

Bakıyorum da CIMBIZlama ve YALAN uzmanı olmuşsunuz. yazık.

akp müslümanların partisi ....gördükkkkk müslümanlıklarını,ahmakları iki torba kömürle kandırabilirler fakat allahı iki torba kömürle kandıramazlar....

* B u nasıl bir uslub arkdasım ahmak nedemek. Senin ahmak dediğin milliet korkma sendende senin gibi düşünenlerdende akıllı ha sonra dur bır etrafına bak bu adam yuzde % 47 oy almıs sen ve senın etrafındakıler getırdı bu adamı basa ahmaklar dediğin o insanlar değil ayrıca ALLAH (C.C) Buyuk YAZILIR

git işine be akp hariç diğer siyasi partilerin dtp den farkı yoooooooooooooooooooooooooookkkkk ırkcılık yapıyorlar

mhp ,dtp,chp aynı pislik gene akp diyoruz allahın iziniyle

Ircılıkla suclaya bak sen Türkiye bu haldeyse sizin yandaşlarınız yüzünden EN AZINDAN İnsanları deri ve saç rengi,boy uzunluğu, vücut biçimi gibi fiziksel özelliklerine ve genetik olarak BİZDENDİR sizdendir diye ayırımı yapanları goruyoruz

şimdi kriz vardiyenler dsp anap ve mhp hükümeti zamanındaki krizden daha kötü deil allaha şükür sonuna kadar akp ....

yaa teget gececek ne krızı derken ne oldu şimdii boylemı oldu bırakın bu masalları AMERİKAnın gölgesinde yasayan siz hukumutın yakısmasada basında olan siz bu ülkeyi kaosa surukleyen sızın lafınızla mı bu kuresel krız diye uydurdukları sey teget gececez bırak ALLAH askına

(İçinizden Cehenneme uğramayacak hiç kimse yoktur. Bu Rabbinin kesin hükmüdür. Allah'tan sakınanları kurtarırız; zalimleri [kâfirleri] de diz üstü çökmüş olarak orada bırakırız.) [Meryem 71-72]
kıyamet gününde başka gidilecek bir yerin mi var?söylede bilelim

benim yolum düşmez
ama seni bilmem

bu dünyada ne yapıyorsun o zaman

ne işle uğraşıyorsun

hep münafık mısın?

cehenneme neden uğrayayım

uğrarsam bunun sana ne faydası var

ne zararı var?

o yol benim yolum

sana ne....................

benim yolum düşmez
ama seni bilmem

bu dünyada ne yapıyorsun o zaman

ne işle uğraşıyorsun

hep münafık mısın?

cehenneme neden uğrayayım

uğrarsam bunun sana ne faydası var

ne zararı var?

o yol benim yolum

sana ne....................

O sözler haşa benim sözüm değil YÜCELER YÜCESİ ALLAH'IN sözü. he bu arada şu an grafik öğrencisiyim inşallah ileride iyi bir grafiker olacağım

videoyu izlemeden yorum yapmayalım

ben izledim beni pek tatmin etmedi
konu müslümanlıkla bagdaslastırılmaya calısılmıs bnce basarılı olamamıstır

kraldan cok kralcı olma durumu akp yanlılarında zaten var bıde boyle tutarsız karalama kampanyalarını farkedeılınce bu yanlı kesım daha cok guc kazanır
stratejıyıde ıyı bılmek gerek '!'

elimde bu bosluk sıyaseti var oyumda tek bu bosluga birde gecersiz oy atacagıma akp dn baskasına oy veremem bu duzende umarım bu iletiye layık bir parti olusur bnde ona oy verıyım bu bir cagrı dır

Merabalr arkadaslar:
Eminim ki bunlari hazirlayanlar Turk deil soysuz kisiler.Turkiye Ozaldan sonra en iyi doneminde kardeslerim.Herkesin hatasi olur ancak yapilan seyleri gormemezlikten gelmek cok ayip bakin ben parti tutmam cunku okdar kisini ahi tutar adami gercekleri kabullenmek lazim belli bir cercevede onun icin tartismaya gerek yok..
Bu konusmalardan anlisiyor ki Guzel ulkemin guzel insanlarinin %50 si deli mi ? herseyde bi saygi cercevesi olmasi lazim...Bir laf vardir ALma Mazlumun Ahini cikar aheste aheste... Yorumlariniz size kalmis

akp den önce iktidarları yıpratmanın yolu çoktu
-yüksek enflasyon,sağlık ,eğitim, hergün eriyen bol sıfırlı paramız, imf ye kucak açmalar(şimdi niye imf ye anlaşımıyor diye eleştiriliyor.) ve sürüyle sorun demek istediğim artık bu gibi sorunlarla iktiadar eleştirilemiyor çünkü Akp bu sorunların büyük çoğunluğunu çözüme kavuşturdu. geriye ne kaldı eleştirecek bunun gibi saçma video kurgular..

bu ülke bunları sectı 47 ile sesinizi cıkarmayın bunu hak ettiniz daha bunlar başlangıc başınıza daha neler gelecek akp savunmaya oy vermeye devam akp turk toplumunun yuzu bosuna gocunmayın kızmayın sevının buna müstehaksınız

bu ülke bunları sectı 47 ile sesinizi cıkarmayın bunu hak ettiniz daha bunlar başlangıc başınıza daha neler gelecek akp savunmaya oy vermeye devam akp turk toplumunun yuzu bosuna gocunmayın kızmayın sevının buna müstehaksınız

2002 yılından önceki partiler ne olacak o zaman söyler misin?ülkemizi yerin dibine sokan siyaset anlayışını nasıl karşılıyorsunuz?2002 yılında akp T.C. başına geldiği zaman ülkenin durumu neydi 2008 in son günleri itibariyle ne bunu bir karşılaştırın?ben şahsen söylüyorum akp sempatizanı değilim çoğu politikalarını beğendiğim için oyumu vereceğim tabiki yanlışları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri