Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sözler haşa benim sözüm değil YÜCELER YÜCESİ ALLAH'IN sözü. he bu arada şu an grafik öğrencisiyim inşallah ileride iyi bir grafiker olacağım

Kur'anın neresinde yazıyor

ben nasıl ulaşacağım bu söze.............

nasıl ulaşacağım cehenneme

Kur'anın neresinde yazıyor

ben nasıl ulaşacağım bu söze.............

nasıl ulaşacağım cehenneme

MERYEM SURESİ (71-72)ne bakabilirsin bundan önceki yazımda zaten var KUR'AN-I KERİM'DE istediğin herşeyi bulabilirsin çünkü O,ALLAH'ın sözüdür,gerçektir,hakikattir.

meryem suresi
71 İçinizden oraya uğramayacak (ölüm)hiç kimse yoktur. Bu, Rabbin üzerinde kesinleşmiş bir hükümdür.
72 Sonra biz, korunup sakınanları kurtaracağız. Zalimleri de orada dizleri üzerinde çökmüş bırakacağız.

meryem suresi
71 İçinizden oraya uğramayacak (ölüm)hiç kimse yoktur. Bu, Rabbin üzerinde kesinleşmiş bir hükümdür.
72 Sonra biz, korunup sakınanları kurtaracağız. Zalimleri de orada dizleri üzerinde çökmüş bırakacağız.

arkadaşım KUR-AN-I KERİM'i tartışacak değilim ayet açık ve net google a bile yazsan sana net cevaplar verecektir o orada ölüm demişsin O YÜCE KİTAB herkese göre yorumlanmaz al sana bir tefsir daha
Ve in minkum illâ vâriduhâ, kâne alâ rabbike hatmen makdıyyâ(makdıyyen).
Ve sizden biriniz (bile hariç olmamak üzere hepiniz), illâ (muhakkak) ona (cehenneme) varacaksınız. (Bu), senin Rabbinin üzerine (aldığı) kesinleşmiş bir hükümdür.

chp li olursak dahamı iyi müslüman oluruz kardeş

CHP İslamiyeti, Hristiyanlıgı, Yahudiliğ... savunmuyor CHP Laik herkezin eşit yaşadıgı bir ülkeyi savunuyor.daha iyi veya daha kotu Müslüman olmak sana kalmış.CHP herkeze dini yaşama olanagı sunuyor aynı zamanda dini siyasete katmadan.resmi dairelere yansıtmadan.yansıtmama sebebide resmi eyrlerde dıdar nasıl oluyorsa ordada din ve meshep ayrımları olmamasını istemesi.bu gayet dogru.

akp türban girer diyor yahudi takkesiyle(adını unuttum) giremez diyor;) bu bir ayrımdır.türban girer kız minisiyle giremez diyor;) bu bir ayrımdır.ayrımlar halkı 2 ye boler.

Gaza gelmeyelim.amaç bölmektir.birbirine düşürmektir

abd biizmle yıllardır ugrasıyor.son piyonuda akp dir onunla oynayıp biiz bölmeye calısıyor.

kale almak istedi ırak alamadı.ermenistan israil elimizde cevremiiz ne akdar kaplarsa okadar avantajlı.neden kocaman dünayda sadece cevremızdekı ulkelere sarkıyor?

Elhamdulillah hem muslumanim.
Hemde AKP`li.
Sizlerede is yapmak degil.
Laf uretmek kaliyor.

laf üretmek derken biz bos laf üretmiyoruz.en azından ben!

akp dini bir parti olsa kul hakkı yemezdi;)

bize yıllarca Dinde baskı ve ayrımın zorlamanın olmadıgı ogretildi Kuran kurslarında(Hatimde indirdim) ama bu parti halkı bolmek için herşeyi yapıyor.Dini siyasete alet ediyor bu cok büyük bir ayıptır.

git işine be akp hariç diğer siyasi partilerin dtp den farkı yoooooooooooooooooooooooooookkkkk ırkcılık yapıyorlar

mhp ,dtp,chp aynı pislik gene akp diyoruz allahın iziniyle

Körmüsünüz? o güneş gözlügü ondanmı? dediklerinizi kör bile demez onda kulak var çümkü;)

suanda bu ülkedeki en büyük tehlike akp daha sonra pkk diyebilirim;)

ırkcılık konusna gelınce.nedense Aleviler, Kürtler ve batılılar... daha nice konuda ayrım başlatan parti he baslatmadı ama coşturdu;)

ırkçıga bi örnek sözde dindar parti bölmek için kapalıları tutup acıklarıda itiyor;) buda bir ırkçılık sayılabılır;)

hani dinle siyaset ayrı şeylerdi şimdi niye akp nin müslümanlığını tartışıyosunuz (hani biz laik dik) üstelik yıllardır aynı şeyleri duyuyoruz özal döneminden beri ülke satıldı ülke elden gitti ben yine yılllardır bir karış toprağın satıldığını duymadım ve bunu sölyleyenlerde her gecen yıl servetlerine servet katan insanlar (??) bide bütün dünyanın etkilendiği avrupanın ve amerikanın dev şirketlerinin teker teker iflas bayrağı çektiği bu ekonomik krizden Türkiye nasıl etkilenmemesini bekliyorsunuz?? bu hayal dünyasında nasıl yaşıyosunuz bizede anlatın bizde ona göre yaşayalım.. ??
akp dini siyasete alet ettigi için bizde akp nın bu tutumunu tartısıyoruz.yine sorunu cıkaran akp.malesef laik degiliz bu hukumet le;) siz sağırsınız duyamıyorsunuz kusura bakmayın ama gercek. ülkede toprak satılıyor devlete ait iş yerlerı 20 ile 100 yıl arası kiralanıyor;) sözleşmelere gore darbede askeriye bile bu eyrlere el koyamaz.askeriye Türk halkının malına el koyma yetkısıne sahip ama bi yabancının malesef.

def şirketlerin batmasına gelince.buna siz inanıyormusunuz.misal "Genarals Motor" sizce batabilecek bi şirketmi?
firmalar kafalarına göre işçi cıkaramazlar.hiçbir devlet buna iizn vermez.devlete hesap vermek zorundalardır.yüklü işçi cıkarmaları iflas olmadan bolum kapamadan yapamazlar.bu firmalar iflası gosterip işçi azaltma yetkini kazanıp işçileri silkeleyip üretime devam etmektedir;) Generals Motor, Kütahya Porselen bu gibi firmalar batamıcak firmalar bi krizde;)

bu Hayal dünyasını.gozlerı kulakları kapalı kişilerler dalga egcerek yasıyoruz;) onlarda olmasa hükümet tek basına giderdi bununda bi eglencesi kalmazdı ;) Tövbe Tövbe

şimdi kriz vardiyenler dsp anap ve mhp hükümeti zamanındaki krizden daha kötü deil allaha şükür sonuna kadar akp ....

ozallıkle dsp zamanındakinden bahsedeyim.ozamanlar en azından ülke biizmdi dimi?simdi ülkede ne toprak nede Kurum kaldı.

doguyu yahudiler paylasmakta buna göz yumuyorlar.(İsrail Yahudidir ip ucu tut kacırma:D )

amerikanlara ermenielre satıyoruz farkındamısnız akp ermenıelre kin güdüyor gibi yaparken petkimi satıyor.neden acaba?

siz Kendidemisiniz arkadaşLar akLınız başınızdamı ya NEler diyorsunuz siz böyle? Ey aLLahım deliricem ...
Boyunuzdan büyük LAfLar ediosunuz?

mesela ne gibi laflar modum burası serbest kürsü degilmi cok ban yedim serbest alanda nedense:D yine mode sebebimi? siz banlamadınız ama banladılar;)

Merabalr arkadaslar:
Eminim ki bunlari hazirlayanlar Turk deil soysuz kisiler.Turkiye Ozaldan sonra en iyi doneminde kardeslerim.Herkesin hatasi olur ancak yapilan seyleri gormemezlikten gelmek cok ayip bakin ben parti tutmam cunku okdar kisini ahi tutar adami gercekleri kabullenmek lazim belli bir cercevede onun icin tartismaya gerek yok..
Bu konusmalardan anlisiyor ki Guzel ulkemin guzel insanlarinin %50 si deli mi ? herseyde bi saygi cercevesi olmasi lazim...Bir laf vardir ALma Mazlumun Ahini cikar aheste aheste... Yorumlariniz size kalmis

parti tutmamanız bir yanlıs bence;) sizi yoneticek kişiyi siz seçmelisiniz dimi;)

%50 si derken oyları kas ediyorsan %47 nin en az %50 si ölüdür;) tek tek ortaya cıkıyor:D geri kalanıda muhtemelen evet deli;) ve çıkarcı:D

akp den önce iktidarları yıpratmanın yolu çoktu
-yüksek enflasyon,sağlık ,eğitim, hergün eriyen bol sıfırlı paramız, imf ye kucak açmalar(şimdi niye imf ye anlaşımıyor diye eleştiriliyor.) ve sürüyle sorun demek istediğim artık bu gibi sorunlarla iktiadar eleştirilemiyor çünkü Akp bu sorunların büyük çoğunluğunu çözüme kavuşturdu. geriye ne kaldı eleştirecek bunun gibi saçma video kurgular..

şimdiki bütün sorunları saymıssınız bakıyorumda.sağlık sorunu arttı. 0 gidince birşey değimiyor bakınız 200 lira cıkıyor yine ilerliyoruz yani sıfırlara;) şimdiki hükümet imf nin kasasına girdi ordan rkedi cekmıyor artık kamyon dayıyor:D çözülmüş sorudna yok büyüyen sorun çok;)

en yiis krizci dedigimiz yaşlı ama dürüst Ecevitti;)

CHP İslamiyeti, Hristiyanlıgı, Yahudiliğ... savunmuyor CHP Laik herkezin eşit yaşadıgı bir ülkeyi savunuyor.daha iyi veya daha kotu Müslüman olmak sana kalmış.CHP herkeze dini yaşama olanagı sunuyor aynı zamanda dini siyasete katmadan.resmi dairelere yansıtmadan.yansıtmama sebebide resmi eyrlerde dıdar nasıl oluyorsa ordada din ve meshep ayrımları olmamasını istemesi.bu gayet dogru.

akp türban girer diyor yahudi takkesiyle(adını unuttum) giremez diyor;) bu bir ayrımdır.türban girer kız minisiyle giremez diyor;) bu bir ayrımdır.ayrımlar halkı 2 ye boler.

Gaza gelmeyelim.amaç bölmektir.birbirine düşürmektir

abd biizmle yıllardır ugrasıyor.son piyonuda akp dir onunla oynayıp biiz bölmeye calısıyor.

kale almak istedi ırak alamadı.ermenistan israil elimizde cevremiiz ne akdar kaplarsa okadar avantajlı.neden kocaman dünayda sadece cevremızdekı ulkelere sarkıyor?

laf üretmek derken biz bos laf üretmiyoruz.en azından ben!

akp dini bir parti olsa kul hakkı yemezdi;)

bize yıllarca Dinde baskı ve ayrımın zorlamanın olmadıgı ogretildi Kuran kurslarında(Hatimde indirdim) ama bu parti halkı bolmek için herşeyi yapıyor.Dini siyasete alet ediyor bu cok büyük bir ayıptır.

Körmüsünüz? o güneş gözlügü ondanmı? dediklerinizi kör bile demez onda kulak var çümkü;)

suanda bu ülkedeki en büyük tehlike akp daha sonra pkk diyebilirim;)

ırkcılık konusna gelınce.nedense Aleviler, Kürtler ve batılılar... daha nice konuda ayrım başlatan parti he baslatmadı ama coşturdu;)

ırkçıga bi örnek sözde dindar parti bölmek için kapalıları tutup acıklarıda itiyor;) buda bir ırkçılık sayılabılır;)

akp dini siyasete alet ettigi için bizde akp nın bu tutumunu tartısıyoruz.yine sorunu cıkaran akp.malesef laik degiliz bu hukumet le;) siz sağırsınız duyamıyorsunuz kusura bakmayın ama gercek. ülkede toprak satılıyor devlete ait iş yerlerı 20 ile 100 yıl arası kiralanıyor;) sözleşmelere gore darbede askeriye bile bu eyrlere el koyamaz.askeriye Türk halkının malına el koyma yetkısıne sahip ama bi yabancının malesef.

def şirketlerin batmasına gelince.buna siz inanıyormusunuz.misal "Genarals Motor" sizce batabilecek bi şirketmi?
firmalar kafalarına göre işçi cıkaramazlar.hiçbir devlet buna iizn vermez.devlete hesap vermek zorundalardır.yüklü işçi cıkarmaları iflas olmadan bolum kapamadan yapamazlar.bu firmalar iflası gosterip işçi azaltma yetkini kazanıp işçileri silkeleyip üretime devam etmektedir;) Generals Motor, Kütahya Porselen bu gibi firmalar batamıcak firmalar bi krizde;)

bu Hayal dünyasını.gozlerı kulakları kapalı kişilerler dalga egcerek yasıyoruz;) onlarda olmasa hükümet tek basına giderdi bununda bi eglencesi kalmazdı ;) Tövbe Tövbe

ozallıkle dsp zamanındakinden bahsedeyim.ozamanlar en azından ülke biizmdi dimi?simdi ülkede ne toprak nede Kurum kaldı.

doguyu yahudiler paylasmakta buna göz yumuyorlar.(İsrail Yahudidir ip ucu tut kacırma:D )

amerikanlara ermenielre satıyoruz farkındamısnız akp ermenıelre kin güdüyor gibi yaparken petkimi satıyor.neden acaba?

mesela ne gibi laflar modum burası serbest kürsü degilmi cok ban yedim serbest alanda nedense:D yine mode sebebimi? siz banlamadınız ama banladılar;)

anlamsız nick ile üye olmak bile
ilk mesajda bir daha gelmemek üzere bannlanma sebebidir, bildiğim kadarıyla.
bu kadar mesajla hala burdaysanız belki de bu bol birli nicki yeni almanızdandır.
yine de yönetim bilir deyip, bana müsaade.

2002 yılından önceki partiler ne olacak o zaman söyler misin?ülkemizi yerin dibine sokan siyaset anlayışını nasıl karşılıyorsunuz?2002 yılında akp T.C. başına geldiği zaman ülkenin durumu neydi 2008 in son günleri itibariyle ne bunu bir karşılaştırın?ben şahsen söylüyorum akp sempatizanı değilim çoğu politikalarını beğendiğim için oyumu vereceğim tabiki yanlışları var

- ler endense hep kıyaslayınca + ları goturuyor elime 4 ların katlarca fazlası - kalıyor:S - de iş gormuyor ;)

anlamsız nick ile üye olmak bile
ilk mesajda bir daha gelmemek üzere bannlanma sebebidir, bildiğim kadarıyla.
bu kadar mesajla hala burdaysanız belki de bu bol birli nicki yeni almanızdandır.
yine de yönetim bilir deyip, bana müsaade.

belkide saygısızlık yapamdan once araştırmalısınız bir coder olarak 5 seneyi aşkındır o nicki kullanıyorum;) ve üyelik tarihime bakmayı unuttunuz sanırım?

musadenizle cıkmak zorundayım bir Emekçi olarak yarın işe gitmek zorundayım;)

buda sizinki bu arada ;) Üyelik tarihi: Jan 2007 fazla yokmus aramızda 2 sene fln;)

kimsenin adı beni ilgilendirmez.
forum kuralları bellidir.
burada sorun değilse bilemem.
sonuçta her problemi çözemeyiz .
fazlası gereksiz çaba bence.
ayrıca da;mesaj sayısı ve üyelik tarihi önemli değildir.
adımı yazıp araştırısanız net aleminde kaç yerde olduğumu görmek mümkündür.
bazı yerlerde de üye olduğumu unutmuş bile olabilirim.
ben yaşı 50'ye merdiven dayamış bir öğretmenim ve bu ortamlara ancak bu saatlerde bakabiliyorum.

size başarılar ve sağlıklar diliyorum.
mutlu yıllar herkese..
polemikten uzak güzel bir dünya temennisiyle..

Madde -1 MUSLUMAN MUSLUMANIN AYNASIDIR EGER SEN ONA KAFIR DIYORSAN SAYET O DA ALLAH CELLE CELAL KATINDA MUSLUMAN ISE SENIN SOYLEDIGIN KELIME AYNA ETKISI YAPIP SANA GERI DONUYOR VE SEN KAFIR OLUYORSUN. ONUN ICIN BIRINE KAFIR DEMEDEN ONCE IYI DUSUNUN.

Madde -2 KURANI KERIMDEN CIMBIZLA AYET SECIP BIRINE GORE HUKUM VEREMESSINIZ.

Madde -3 BU HABERLERI CIKARANLAR HANGI CINSTEN BILIYORMUSUNUZ. HANI ADAMIN BIRISI ALIMIN BIRININ UZERIDE BIR PISLIK GORMUS VE GULMUS HAHA UZERINDE PISLIK VAR DEMIS. HALBUKI O ADAM BOGAZINA KADAR PISLIGIN ICINDEYMIS AMA FARKINDA BILE DEGILMIS. BU IFTIRALAR BU CAMUR ATMALAR ELBET BIR GUN HESABI SORULACAKTIR.
ELBET ALLAH KERIMDIR.BIZIM YARDIMCIMIZ ALLAHTIR.BIZ ANCAK ALLAHA SIGINIRIZ.

Sizin yardımcınız Allah değil AMERİKADIR! Dünyanın dümeninin elinde olduğunu SANDIĞINIZ amerika varya işte O! ama siz bilmezsiniz onlar öyle bir dümen çevirirki birgün kalırsınız o dönen dümenin altıda!

Adam kafirse yalan söyleyecek değiliz.Müslüan adam yalan söylemez adam RESMEN kafir biz ne yapalım???

Kuran'dan cımızla ayet çekiyormuşuz varsa kabiliyetiiz TÜRBANIN TAKILMASI GEREKTİĞİNİ YAZAN AYETİ BİR KİŞİ CIMBIZLA ÇEKİP GÖSTERSEYDİ YA BİZE??

Niye kimse çıkıpta bakın burda DİYEMEDİ?? Çünkü YOKK çünkü bunlar siyasi rant bunlar sizin gericiliğinizin SIKMABAŞ KANITI!

Ama baştaki arkadaş doğru yazmış!

OSMAN PAMUKOĞLU gelince KAÇACAK DELİK ARAYACAKSINIZ! Yada osmanlının çöküşündeki gibi AVRUPAYA AMERİKAYA KAÇACAKSINIZ ZAVALLILAR!

kimsenin adı beni ilgilendirmez.
forum kuralları bellidir.
burada sorun değilse bilemem.
sonuçta her problemi çözemeyiz .
fazlası gereksiz çaba bence.
ayrıca da;mesaj sayısı ve üyelik tarihi önemli değildir.
adımı yazıp araştırısanız net aleminde kaç yerde olduğumu görmek mümkündür.
bazı yerlerde de üye olduğumu unutmuş bile olabilirim.
ben yaşı 50'ye merdiven dayamış bir öğretmenim ve bu ortamlara ancak bu saatlerde bakabiliyorum.

size başarılar ve sağlıklar diliyorum.
mutlu yıllar herkese..
polemikten uzak güzel bir dünya temennisiyle..

vallahi adım sizi ilgilendirmezde neden ozaman adımla yorumladınız hocam?
nick anlamsız asafsjfajkdfa gibi bi nick degil bir html kodu ;)
beni siz programlama forumlarında arayın abudik gubidik yerlerde degıl uretici insanız;)
bence polomiksiz bi dünya;) ama malesef mumkun degıl:D

arkadaşım KUR-AN-I KERİM'i tartışacak değilim ayet açık ve net google a bile yazsan sana net cevaplar verecektir o orada ölüm demişsin O YÜCE KİTAB herkese göre yorumlanmaz al sana bir tefsir daha
Ve in minkum illâ vâriduhâ, kâne alâ rabbike hatmen makdıyyâ(makdıyyen).
Ve sizden biriniz (bile hariç olmamak üzere hepiniz), illâ (muhakkak) ona (cehenneme) varacaksınız. (Bu), senin Rabbinin üzerine (aldığı) kesinleşmiş bir hükümdür.

arkadaşım senhakettiğin yere gidebilirsin

benim cehenemlik bir durumum varsa

oda yaradanla-kul arasındadır

oda beni bağlar

benim cezamı seninle konuşarak artıramam-azaltamam

sen kendi bildiğin yolda ilerle

cehennemine ulaş

orada kalırsın kalmazsın bilemem

onuda

araya adam koymadan

orada öğrenirsin

arkadaşım senhakettiğin yere gidebilirsin

benim cehenemlik bir durumum varsa

oda yaradanla-kul arasındadır

oda beni bağlar

benim cezamı seninle konuşarak artıramam-azaltamam

sen kendi bildiğin yolda ilerle

cehennemine ulaş

orada kalırsın kalmazsın bilemem

onuda

araya adam koymadan

orada öğrenirsin

tabiki Yaradanla-kul arasında onda şühe yok.Orada herkes kendi derdine düşer araya adam koymak gibi birşey söz konusu değil

tabiki Yaradanla-kul arasında onda şühe yok.Orada herkes kendi derdine düşer araya adam koymak gibi birşey söz konusu değil

bu tartısmaya sadece guluyorum.kardeşimizi nasılda uyuz etmısın 1107.. :D
bence insanların dini tartısmak kimseye düşmez.fakat akp dini siyasete alet edeerse ozaman tartısacak bişey vardır.veya ortada bi yalan varsa misal... tayyibin Müslümanım deyip Müslüman olmaması gibi;)

bildikleri bi şey var bu ergenekoncuların dini siyasete alet etme başka bişey söyleyin ... söyleyemezler bu kadar açıkkkkk darbeci kafa ne olacak

bildikleri bi şey var bu ergenekoncuların dini siyasete alet etme başka bişey söyleyin ... söyleyemezler bu kadar açıkkkkk darbeci kafa ne olacak

çok söylediğimiz var anlamıyorsun ben ne diyeyim

-dini siyasete alet etme
-dini okula sokma
-dini kışlaya sokma
-çalma
-yalan söyleme
-fakiri rezil etme
-emeklinin maaşını indirme
-doğalgaz sayacını satarken halkı kazıklama
-kürt tv açma
-A.B ye sırnaşma
-ABD ye sırtını dön
-IMF ye avuç açma
-İsraile kafa tuuyormuş gibi bana numara yapma
-damada iş verme
-gemicik alma

liste uzuyor
ama anlamamak isteyenler bunu göremiyor

Elhamdulillah hem muslumanim.
Hemde AKP`li.
Sizlerede is yapmak degil.
Laf uretmek kaliyor.

Bu cevap çok geç oldu belki; farkındayım ama....

ELHAMDULİLLAH HEM MÜSLÜMANIM HEM DE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİ
Haklısın bize iş yapmak değil laf Üretmek kalıyor Çünkü; AKP'li hak yiyiciler yüzünden memlekette AKP'li olmayana İŞ vermiyorlar.
İhaleler yapılıyor ve AKP İl teşkilatlarından işe girecek olanların isim listesi veriliyor. Gerçekten işe ihtiyacı olan ve AKPli olmayanlar açlıktan gebersin. Sizin umurunuzda mı sanki.....

Bu yediğiniz Hakların Hesabını RABBİM Sizden tek tek soracaktır. İNŞALLAH

ben 6 senedir ne kömür ne altın ne de başka bişey aldım o şerefsizler varya bilirsin kömür vererek halkı kandırıyorlar diyenler bilmezler mi ki o kömür ocaklarının çoğu 6 sene önce kapalıydı ve akp döneminde açıldı eskiden niye verilmiyor denirdi şimdi oy avcılığı için veriliyor deniyor tabiki arada bunu yapan şerefsizler vardır ama hiçbir zaman istisnalar kaideyi bozmaz ben 2002 öncesi devlet politikalarını ve vatandaşın ne durumda olduğumu iyi bilirim lütfen masal anlatmayalım

kardeşim çok iyi özetlemişsin ayrıca öyle insanlar varki bu güzelim ülkemizde sırf bu parti gitsin diye ülkenin batmasını dileyenler var bilmezler mi ki 2001 krizinde ülke zaten kaybedeceğini kaybetti onun da sorumlusu tayyip dimi:eek:ha

2002 Devlet Politikasını biliyosan ondan sonrasını da biliyosundur. Dış borcu, özelleştirme adı altında Memleketin nasıl satıldığını sormayayım sana.
Ama birşey sorcam Bedava dağıtılan kömürün TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİNDEN DEVLET ADINA ALINDIĞINI; AKP adına dağıtıldığını ve TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİNE ne kadar borçları olduğunu ve ÖDEMEDİKLERİNİ de biliyosundur herhalde.:eek:ha

Ayrıca bu parti gitmezse Ülke batacak ki; batacak neyimiz kaldı o da ayrı mesele.....
Bu Parti Gitsin de ÜLKEMİZ DAHA FAZLA BATMASIN Diliyorum Allah'ımdan.

başlığa bak yaw 'Ey AKP' yi destekleyen Müslüman! ' inanın güldüm ya o videoyu izleyince. bu mu sizin siyasi anlayışınız. gördük başa gelenleri ayrıca o adam sizden müslüman. adam her konuşmasını yapmadan önce besmele çekiyor hanginiz en basiti yemek yerken besmele çekiyor? şimdi ben chp, mhp, dsp, dp v.s. için bir video hazırlayayım Ey chp, mhp, dsp, dp v.s'yi destekleyen Müslüman! diye başlık açayım. yuh size bee

Günlük çekilen Besmele sayısına göre mi değerlendiriliyor müslümanlık derecesi?????????
Ben de besmele çekiyorum ama akp li değilim, yada besmele çekmiyorum (tövbe tövbe) ama akp'liyim yine de müslüman mıyım size sorabilir miyim?
Cuma namazını kameralar önünde kılıp, başbakan gelecek diye 15 dakika cumayı bekleterek cemaatin geç kılmasına sebep olarak, besmeleyi de basın ordusunun önünde belli edecek şekilde çekmesiyle mi BİZDEN daha müslüman. Müslümandır bilirsin ama kimden daha müslüman olduğuna iki kelime ile sen karar veremezsin.

Siyasete dini alet ederek ne hale getirdiniz insanları. Asıl size yuhhhh beeeeeee.

ark herkes böle konuşuyor ama genede gidip oy veriyolar işte yazık

karşısında onun kadar iyi liderlik yapacak parti yok da ondan..bu videolarda iyi diyorsunuz da .. bu işler bu kadar yüzeysel değildir...

çok söylediğimiz var anlamıyorsun ben ne diyeyim

-dini siyasete alet etme
-dini okula sokma
-dini kışlaya sokma
-çalma
-yalan söyleme
-fakiri rezil etme
-emeklinin maaşını indirme
-doğalgaz sayacını satarken halkı kazıklama
-kürt tv açma
-A.B ye sırnaşma
-ABD ye sırtını dön
-IMF ye avuç açma
-İsraile kafa tuuyormuş gibi bana numara yapma
-damada iş verme
-gemicik alma

liste uzuyor
ama anlamamak isteyenler bunu göremiyor

anlamadığım israile kafa tutuyormuş gibi yapma ne demek.. o ülke askeri alanda bizim muattabımız bile olamaz ... veya diğer alanlarda olsun bizim israile bi muhtaçlık durumumuz mu var da korkalım tehdit için .. .. bunu geç de böyle bişeyi ya yaparsın herkes duyar görür ... ya da yapmazsın bu bu kadar basit.. tehdit varsa herkes görmüştür ...

ya videoları göremiyorum bilgisayrına indirebilmiş olan varsa upload edebilrmi? teşekkürkler

Yazik Bu Vİdeoyu Buraya Koyan BÖyle SaÇma Bİr DÜŞÜnce İÇİnde Olan İnsanlara Ama Sİz Olmalisiniz Kİ Bİz ErdoĞani Daha Çok Sevelİm ÇÜnkÜ Pİslİk Olmadan Temİzİn Anlami Olmaz.bİze PİslİĞİ Hatirlatanlara TeŞekkÜr Eedİyorum DoĞru Tarafta Olmanin MutluluĞunu YaŞiyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri