Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
var
az kaldı
az sabır
Pamukoğlu gereken dersi hepsine verecek
dokunulmazlığın kalktığı gün bunlar bir daha bu topraklar üzerinde politika yapamayacaklar
hangi deliğe kaçacaklar çooooook merak ediyorum
hani birisi gözleri açıldığında uçakta ne demişti
"benim anamda türk
ülkeme hizmet edebilirsem ne mutlu bana"
gözlerinin açılacağı gün çok yakın
ama yalvarmaları para etmeyecek haberleri yok

Evet dostum OSMAN PAMUKOĞLU bi gelse düzeltcek herşeyi

Alıntı:
comancero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp nin yapmadığı bişeyler eksik tabii

- bu milleti hastane gaz yag ekmek maaş vb.... kuyruklarında bekleteceksin
- nemalarını alıp develetin namusudur diyip ödemeceksin öteleyeceksin
- belediyecilik nedir öğretmiyeceksin
- ulaşımda ne gerek var diye hiç bi yol tünel yapmıyacaksın
- gap dap map yap toki moki oki projeleri başlatıp yapmıyacaksın hayal ettireceksin
- 3, 5 baraj yapıcaksın ama maliyeti 80 100 barajın maliyeti olucak yandaşlar kazansın
- bikere kendi memleketindeki ilçeleri (adana - zonguldak ) şehir yapacaksınki bidahaki seçimde yerin garanti olsun
- hastane fabrika temeli atıcan 16 sene boş bekleticen bekçileri emekli edeceksin
- sonra kdv %22 eflasyon %30 60 arası yapacan vatandaş başını kaldıramasın
- erciyeste milliyetçi sözler söyleyip apoyu asacağız diyip suanki muhalefetini göstermeyeceksin sonra Çin başbakanına devlet nişanı takacaksın
-
-
-offf saymakla bitmezde bilen biliyor
sanalcı muhalefet sanalda çalıştığınız kadar gerçekte çalışşanız bi 10 sene sonra iktidar olursunuz oda 3 lü koalisyonla

bunları iyi öğretmişler sana

ama öğretmedikleri gerçekler var

mesela

gaz,yağ kuyruğunda neden bekledi bu millet
kıbrıs için
kuyruk istermisin ,kıbrıs istermisin??

mesela

nemaları alıp ödemeyeceksin
ama ödemeyenler şimi iktidarda

mesela

ulaşımda bir tek tünel yapmayacaksın
çünkü ABD lastiğini almayacaksın
demiryolu yapacaksın
istediğini beğen

mesela

adanayı-zonguldağı il yapmayacaksın

sonra dönüp

aksaray,yalova,kilis,bayburt,cizre,osmaniyeyi ...........il yapacaksın

bu yazdıklarından sonra ne desemki .... haklısın diyip geçiyorum

herkes haddini bilsin hiçkimse kimsenin kalbini göremez kendimize bakalım 3 kuruşluk maaşın hesabını tutamıyoruz sonra kalkıp hergun devlet kuruyoruz çok zekiyiz akıllıyızya bize verseler başbakanlığı hemen türkiyeyi kurtarırız demi.boklu kuyunun içinde ne kadar bok var kim biliyor

*OSMANCIK P(M)aşa gelecek, gaz, yağ, hastane kuyrukları başlayacak...
*Vatan, Millet, Sakarya, Güneş Dil Teorisi başlayacak...
*Colin KAZIM, Mehmet AURELİO, Mert NOBRE... vatandaşlıktan çıkarılacak...
*Cumhurbaşkanı ve Başbakanı P(M)aşalar seçecek...
*Bir Türk Dünyaya değil, tüm evrene bedel olacak...
*Eskisi gibi askerlik 5 yıl olacak...

Güzel paylaşım teşekkürler,inkar etmek için kör veya sağır olmak lazım.

baktık izledil durduk düşündük yine aynen dewam :D

Link kırık Birader Adam gibi konu Aç Açacaksan. Video yokk !

Alıntı:
comancero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp nin yapmadığı bişeyler eksik tabii

- bu milleti hastane gaz yag ekmek maaş vb.... kuyruklarında bekleteceksin
- nemalarını alıp develetin namusudur diyip ödemeceksin öteleyeceksin
- belediyecilik nedir öğretmiyeceksin
- ulaşımda ne gerek var diye hiç bi yol tünel yapmıyacaksın
- gap dap map yap toki moki oki projeleri başlatıp yapmıyacaksın hayal ettireceksin
- 3, 5 baraj yapıcaksın ama maliyeti 80 100 barajın maliyeti olucak yandaşlar kazansın
- bikere kendi memleketindeki ilçeleri (adana - zonguldak ) şehir yapacaksınki bidahaki seçimde yerin garanti olsun
- hastane fabrika temeli atıcan 16 sene boş bekleticen bekçileri emekli edeceksin
- sonra kdv %22 eflasyon %30 60 arası yapacan vatandaş başını kaldıramasın
- erciyeste milliyetçi sözler söyleyip apoyu asacağız diyip suanki muhalefetini göstermeyeceksin sonra Çin başbakanına devlet nişanı takacaksın
-
-
-offf saymakla bitmezde bilen biliyor
sanalcı muhalefet sanalda çalıştığınız kadar gerçekte çalışşanız bi 10 sene sonra iktidar olursunuz oda 3 lü koalisyonla

bunları iyi öğretmişler sana

ama öğretmedikleri gerçekler var

mesela

gaz,yağ kuyruğunda neden bekledi bu millet
kıbrıs için
kuyruk istermisin ,kıbrıs istermisin??

mesela

nemaları alıp ödemeyeceksin
ama ödemeyenler şimi iktidarda

mesela

ulaşımda bir tek tünel yapmayacaksın
çünkü ABD lastiğini almayacaksın
demiryolu yapacaksın
istediğini beğen

mesela

adanayı-zonguldağı il yapmayacaksın

sonra dönüp

aksaray,yalova,kilis,bayburt,cizre,osmaniyeyi ...........il yapacaksın

bu yazdıklarından sonra ne desemki .... haklısın diyip geçiyorum

Comancero Sana ne diyeceğimi bilirim ama ... Adana Nie İl olmasın . 2 Milyon insan var. Adana ya Ağzına alma ağzımı bozdurma benim

Hah, Hemen Damardan Girin Mevzuya MüsLümanLık TasLayarak. BöyLe Devâm Edin Siz.

ne oldu kuyruğunamı bastılar müslümanlık taslanmaz yaşanır ama sendeki din taslamak için yada olsada olur olmasada olur dimi senide anlıyorum bırakın bu işleri bu ülkede siz kendinizi hep zeki zannettiniz öyle yaşamaya devam edeceksiniz

hepiniz kandırılıyosunuz ama akp tarafından diil .... sizi özünüzden çevircek olanlar tarafından.... Özünüzü bilin özünüzüüü

beyler bu krizle ecowayt zamanındaki krizi karşılaştırın en basitinden bu bile size yeterli olur.

beyler bu krizle ecowayt zamanındaki krizi karşılaştırın en basitinden bu bile size yeterli olur.

ecowayt değil

ecevit

bu 1

gelelim 2 ye

o krizde kendi paramızla çıktık krizden

bu krizden mal satsak

toprak satsak

fabrika satsakta çıkamayacağız

vatan sevmez

askerlikten korkar arkadaşım

ok 1. de haklısın biraz ne kadar anamızı ağlatsada ecowayt deil ecevit.

ama ikincide aynı düşünceler içinde deiliz. sana bi örnek vereyim o krizde yazar kasa fırlatan esnafın bugün işleri gayet iyi durumda.
en basiti bu örnek her nekadar tek kişilik bir örnek olsada. bu küresel bir kriz sadece Türkiye için deil Türkiyeden daha kötü durumda olan ülkeler var çok sayıda bilinen firmanın kepeng kapattığı bir kriz.
Son olarak da o kriz döneminde ülkede bayramlarda köprülerden para alınmasa ekonomi sarsılırdı bugün ise böyle büyük krizlerden bile fazla zarar görmeden kurtulabiliyoruz.

3. sünüde unutmadan vatan sevgim anne baba sevgim kadar kutsal ve sonsuzdur.
2010 şubatta askerim.

ha birde konu başlığına bakarmısınız akpye din üzerinden siyaset yapıyo diyorsunuz konu başlığı direk müslümanlık üzerinden çalışıyor gülünç :D

Bütün yorumları okudum bende bi yorum yapayım dedim arkadaşlar herkes idolojik yorumlar yapmış. Benim için parti isminin hiç bir önemi yok akp olur chp olur olurda olur ama hizmet olursa herkes akp den önceki hükümetleri de gördü akp yide gördü nankörlük yapmak türk milletini genler,nde var sanki kardeşim bu iktidardan önce ithal ekonomi bakanımız vardı onuda gördük en azından tayyip erdoğan masaya yumruğunu vuruyor yeri geldiğinde ne oldu israille papaz olduğumuz zaman bütün akp karşıtı yazarlar yok tayyip haddini aştı yok israil bizim başımıza çorap örücek ne oldu
yalan tayyip adamı nefesini kesti en azından delikanlı

gokay1411 nickli kardeşim , öncelikle akp nin kuruluş ve iktidara gelme süresini incele; kimlerle pazarlıklar sonucunda iktidar oldu , kimlere hizmet ediyor , davos tiyatrosu , ergenekon soruşturması( ülkeyi aytınlatanları susturma) ve pkk ile yahudi ilişkileri iyi bilmen gerekli Türkiyeyi iyi bir devlet adamı bir yerlere getirir ki , tayyip erdoğan bir davos çocuğu dur . Gül ile Tayyip davostan sonra iktidara yürüdü
5 ana taviz verildi .Şu andada tavizleri yerine getiriyor .Tayyip Tayyip yapan (yahudiler+masonlar+medya vs )gider.

hoşcakal

bunların çivisini kim çıkardıysa o takacak halk sandıkta cevabını verecek ... yoksa zor.... !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri