Ey Müslüman Hackerlar Dikkat

rockhan

New member
Reaction score
0
Beyler Turan Dursun adını belki daha önce duymamış olanlarınız vardır,bu adam hayatta iken ( dinciler tarafından öldürüldü) islam dinine ve kuran ı kerime binbir türlü saldırıda bulunmuştur,maalesef hala onun düşüncelerini savunan zihniyetler genç müslüman türk kardeşlerimizin beyinlerini sulandırmak amacı ile bu siteyi açmışlar ve yalan yayınlarına devam etmektedirler. lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve bu siteyi HACKLEYİN size herkes büyük dua edecektir.

Allah kur an da der ki ''İslam a karşı olanlarla savaşın''. bu insanlar bizim kitabımıza inancımıza saldırıyor bizlerde karşılık vermeliyiz,hack yapmayı bilsem ben deniycem de bilmiyorum sizden yardım bekliyorum beyler.

hacklemek isteyen olursa adresi pm ile veririm.

senin yaşın kaç bilmiyorum ama. Biraz okuyup Turan Dursun'u tanısan senin için daha iyi olur. Kulaktan dolma ve yalan bir haberle buraya gelmişsin.

form kurallarını okumanı tavsiye ederim bu şekilde isteklerde bulunmak site ismi vermek yasaktır.

senin yaşın kaç bilmiyorum ama. Biraz okuyup Turan Dursun'u tanısan senin için daha iyi olur. Kulaktan dolma ve yalan bir haberle buraya gelmişsin.

madness kardeşim yaşım 30 ,ben bile kendi islam bilgim ile turan dursunun kitaplarındaki çoğu şeye çok kolay cevap buluyorum onu çok iyi araştırdım merak etme ,gören gözlerle bakmasını bilir iyice araştırırsan sahtekarlığın kokusu çok kolay çıkar.

madness kardeşim yaşım 30 ,ben bile kendi islam bilgim ile turan dursunun kitaplarındaki çoğu şeye çok kolay cevap buluyorum onu çok iyi araştırdım merak etme ,gören gözlerle bakmasını bilir iyice araştırırsan sahtekarlığın kokusu çok kolay çıkar.

Bana kardeşim deme. Senin gibi biri benim kardeşim olamaz. Yanıma bile yaklaşamazsın. Artık polemiğe girmeyeceğim. İyi günler iyi forumlar

Bana kardeşim deme. Senin gibi biri benim kardeşim olamaz. Yanıma bile yaklaşamazsın. Artık polemiğe girmeyeceğim. İyi günler iyi forumlar

benim gözümde güneydoğuda türk askerlerini şehid eden teroristler ne ise turan dursun da onun gibilerde aynen odur.
sana tek sözüm inancına saygım var Ateist olabilirsin ama benim sözüm askerime,dinime saldırı yapanları kollayanlara karşıdır .

işte bunun kitaplarını okuyanlar bu tip insanları aydın zannediyor,perde arkasında ne var bilseler keşke,hangi örgütler kimi neden destekleyip ne tür yayın yaptırıyor,lütfen uğur mumcu,çetin emeç gibi dinciler tarafından öldürülmüş aydınları bu turan dursun şerefsizi ile karıştırmayın.

bende rockhan kardesım gıbı dunuyorum bu sıteyı daha once gordum bır ıkı saldırı teshebusunde bulundum ama olmadı ama arkadas tekrar dan hatırlattı yıne calısmalar devam edecem

ya bende simdi daha yeni tanidim

Hakkatende cok manyakmis yahu

Islam gibi bir dine olan inancini yitiriyor bide Kuranin Tanrisi nerde diye sacma bir makale yaziyor.

Allah cezasini coktan vermistir!

Ama eserlerini (eserleri batsin) yok etmek icin önce internetten baslamak lazim.

Geri