Ezandan rahatsız oldular!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada üstüne farz olan bir ibadet için yapılan evrensel çağrıdan rahatsız olanlar uykum bölünüyor diyenler

Umarım Ahirete göçmeden bu gaflet uykusundan uyanırlar..

ne güzel demiş şair

Uyan ey gözlerim gafletten uyan

Uyan uykusu çok gözlerim uyan...

Dünyada üstüne farz olan bir ibadet için yapılan evrensel çağrıdan rahatsız olanlar uykum bölünüyor diyenler

Umarım Ahirete göçmeden bu gaflet uykusundan uyanırlar..

ne güzel demiş şair

Uyan ey gözlerim gafletten uyan

Uyan uykusu çok gözlerim uyan...

Üstüne söylenicek şey kalmadı gibi ...

La bırakın bu boş işleri.
Herkes işine baksın.
Ezandan rahatsız olanda dinlemesin.
Taksın kulaklıkları....

Rahatsız oluyorlarmış.

:hhsopa

Ulan bu ezanlar sayesinde dünyada ayakta duruyorsunuz hıyarlar...

ne demek ezandan rahatsiz olduk, kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi, misafirlerse adam gibi misafirlik yapsınlar cahiLLer

yüksek ses rock müzik dinlerkende aynı rahatsızlığı duyuyormusun?
İslam için 2 dakika rahatından vazgeçemiyorsan yazıklar olsun sana seni dinden imandan yoksun yetiştirenlere.

YA SEV YA TERK ET

arkadaşa katılıyorum..

~SiLenT ScЯeaM~;4569566' Alıntı:
EssaLatu Hayrun Minen Nevm
Namaz Uykudan Daha HayırLıdır.

Namaz Uykudan Daha HayırLıdır

Ulan amma boş konuşmussunuz ya...

Millet eşinin horlamasından rahatsız oluyo, olamaz mı yani ezan sesinden rahatsız yalan mı söylüyor...

Ama evet sizin dediğiniz gibi o arkadaş aslında rahatsız olmuyor ezanı engellemek için yapıyor... Yalan söylüyor... Yoksa sizden daha iyi kim bilecek o arkadaşın yalan söyleyip söylemediğini...

Bir kişide arkadaşım doğrudur rahatsız oluyorsun ama burada ortak yaşıyoruz, bu ülkenin hemen hemen hepsi müslüman seninde bu konuda biraz anlayışlı olman gerekir diye bir tane yorum yok... Bu bizim hakkımız diyen bir kişi yok...

Hemen yapıştırıyorsunuz... Burası bizim çiftliğimiz burda bizim borumuz öter... Sen aslında şöylesin sen aslında böylesin... Sanki eleman kutuplarda yaşıyo...

Sonra reklamlarda böyle kocaman kocaman

"Yaftalamadan Düşünün"

yazmayı iyi biliyorsunuz...

gece çok sorun oluyor ya .

Sesi sonuna kadar açıyolar ... Her gece aynı sorun. Bi gün sniperla vuracam hocayı ama ne zaman

Ben o arkadaşın çok iyi niyetle yazdığını düşünüyorum.... Saygılar...

Bana Hoş GeLen Başkasına Dert OLuyo O Onu BağLar. Beddua Tarzında Keşke Ezan OLmasa Derse Beni BağLar. DoLayısıyLa İki Çift Laf SöyLemek Hakkı Doğar. Ama Şeytan Ayrıntıda GizLdir, Bu Ayrıntıyı Gören ŞeytanLarda Mevcutmuş. Her Şeyatan BağLanamaz Nede OLsa

Ezandan rahatsız olamam. Çok güzel gelir bana.
Ama burada ezandan rahatsızlığını dile getirenlerden neden rahatsız olundu onu anlamış değilim.
Neden korkuyorsunuz ve o kişilerden size ne?

Asırlar geçse de insan oğlunun yosun tutan kafaları değişmeyecek.
Aynı Kürt açılım şovu aman insan-demokrasi en çok rahatsız olan da hak yiyende bunları yapanlardır.

Neyse her koyun kendi bacağından asılır..

Asırlar geçse de insan oğlunun yosun tutan kafaları değişmeyecek

Cümlene aynen katılıyorum.

başkalarının inaçlarına hakaret eden örümcek kafalılar

Hakaret etmekle kendilerinin farklı olduğunu zanneden zavallılar var ne yazık ki

tabiki hiç kimse ezanı sevmek zorunda değil

milyarlarca müslüman ın en değerli dini sembolü için ezan için "Hoca Bağırıyor" diyecek

kadar yosun kafalı olmak işte bütün mesele bu

yoka isteyen ezanı sever isteyen sevmez istryen insanların günah işleme özgürlüğü var

ama başkalarının inaçlarına hakaret etme özgürlüğü yoktur

Bana Hoş GeLen Başkasına Dert OLuyo O Onu BağLar. Beddua Tarzında Keşke Ezan OLmasa Derse Beni BağLar. DoLayısıyLa İki Çift Laf SöyLemek Hakkı Doğar. Ama Şeytan Ayrıntıda GizLdir, Bu Ayrıntıyı Gören ŞeytanLarda Mevcutmuş. Her Şeyatan BağLanamaz Nede OLsa

İsim verseydin mcnamara... Bunlara gerek yok... Beni de yaftaladın...

Bu forum kavga yeri değil bunu birkere bil... Burası paylaşım ve dostluk yeri... Bazen bunuda düşünde karşıt görüşündekileri suçlamaktansa dost olmayı dene ben her zaman hazırım...

Beddua Tarzında Keşke Ezan OLmasa Derse

Adam sonuna gülücük koymuşşş bunuda bir düşün....

SextaN Benim iki yıldır üzerinde araştırma yaptığım bir galaksinin adıdır... Gelip şeytanlık yapacaksam daha çaktırmayacak bir nick bulurum rahat ol...

Artık Lütfen Lütfen rica ediyorum Laf sokmaları bırakalım burada bitsin...

Ve tekrar ediyorum...

Bu forum akp-chp laik-müslüman cart curt kavga yeri deil...

Bu forum kavga yeri değil, suçlama yeri değil, dalga geçme yeri değil

Bu forum tartışma paylaşma dostuk ve keyif yeri

Bunu az biraz düşünün...

Asırlar geçse de insan oğlunun yosun tutan kafaları değişmeyecek

Cümlene aynen katılıyorum.

başkalarının inaçlarına hakaret eden örümcek kafalılar

Hakaret etmekle kendilerinin farklı olduğunu zanneden zavallılar var ne yazık ki

tabiki hiç kimse ezanı sevmek zorunda değil

milyarlarca müslüman ın en değerli dini sembolü için ezan için "Hoca Bağırıyor" diyecek

kadar yosun kafalı olmak işte bütün mesele bu

yoka isteyen ezanı sever isteyen sevmez her insanın günah işleme özgürlüğü var

ama başkalarının inaçlarına hakaret etme özgürlüğü yoktur

Cümlemi beğenmene sevindim.
Ama o ben de hayat buldu.

Özgürlük özgürlük...

"Hoca bağırıyor" kelimesi kime hakaret İslam' a mı?
Beni başka dünyalara götüren yüce sözlerin, başkalarına zorla dayatılmak istenmesi çok komik.

Düşüncelerini korkmadan yansıttıkları için yazarların kitaplarını yakanlara benziyorsunuz.
Aciz, çaresiz, saldırgan...
Sevmediğin kitabı alma;) Neyse bana sarma Serdengeçti ;)

İsim verseydin mcnamara... Bunlara gerek yok... Beni de yaftaladın...

Bu forum kavga yeri değil bunu birkere bil... Burası paylaşım ve dostluk yeri... Bazen bunuda düşünde karşıt görüşündekileri suçlamaktansa dost olmayı dene ben her zaman hazırım...

Adam sonuna gülücük koymuşşş bunuda bir düşün....

SextaN Benim iki yıldır üzerinde araştırma yaptığım bir galaksinin adıdır... Gelip şeytanlık yapacaksam daha çaktırmayacak bir nick bulurum rahat ol...

Artık Lütfen Lütfen rica ediyorum Laf sokmaları bırakalım burada bitsin...

Ve tekrar ediyorum...

Bu forum akp-chp laik-müslüman cart curt kavga yeri deil...

Bu forum kavga yeri değil, suçlama yeri değil, dalga geçme yeri değil

Bu forum tartışma paylaşma dostuk ve keyif yeri

Bunu az biraz düşünün...

O Zaman Sende BiriLerine Hak Verirken; Hakkı Herkese Eşit Dağıtacaksın. Benim Çevremdede Var Ezan Sesinden Rahatsız OLan ve Dikkat Ettiysen Sen Konuya Yazasıya Kadar Tek Mesajım Yoktur. NasıL Buranın Bir Forum OLduğunu İddia Edip Ona Göre DavranıLmasını İsityorsan ve Bu Yönde MiLLeti KanaLize Ediyorsan. Herkese Eşit OLacaksın. Hristiyan Çan ÇaLar, Herkes DinLer, MüsLüman Okur, Herkes DinLer. Rahatsız OLmak Hakkın, Bende Aksini İddia Ederim o Zaman Keşke Daha Yüksek SesLe Okunsa...

Ezanı sevenlere AnLayışLa Bakması Gerektiğini SöyLeseydin Seni İyi NiyetLe KarşıLardım Ama Sende Art NiyetLsin. Tıpkı Diğeri Gibi..

ATATURK bu ulkeyi kurarken bu ulkeynin adina islam cumhuriyeti koymadi..!!!!! bu ulkenin adi TURKIYE CUMHURIYETI..!!!! bilmeyen arkadaslar ogrensin.. ATATURK bu ulkeyi kurdugunda hristiyani ermenisi muslumani vs si bir arada idi... bu ulkede yok ezani beyenmiyorsan cek git vs diyecek kimsenin luksu yoktur.. bole bir luks arayan arkadaslar islam cumhuriyeti neredeyse oraya gecebilirler..

ATATURK bu ulkeyi kurarken bu ulkeynin adina islam cumhuriyeti koymadi..!!!!! bu ulkenin adi TURKIYE CUMHURIYETI..!!!! bilmeyen arkadaslar ogrensin.. ATATURK bu ulkeyi kurdugunda hristiyani ermenisi muslumani vs si bir arada idi... bu ulkede yok ezani beyenmiyorsan cek git vs diyecek kimsenin luksu yoktur.. bole bir luks arayan arkadaslar islam cumhuriyeti neredeyse oraya gecebilirler..

bakın şimdi olay burada koptu ...
Atatürk, ülkemdekiler ülkemde yaşanan dinden ( ki hangisi olursa olsun !!!! ) rahatsız olsun edepsiz konuşsun da demedi...

Türkiye Cumhuriyeti... % 90 üstü müsluman olan bir ülkede ( yabancıları kasdetmiyorum ) adam bagırıyor yok dibimde camı gibi terimler kullan ....
burada durup düşünmek gerekir

kardeşçe yaşamayı bilmeyene de kalk git demekte bir sorun görnüyorum bu da bir terordur ... illa silahla olması gerekmiyor... insanları birbirine düşüren herkes terorle iştigal ediyor demektir...

:clap :clap :clap

böyle bir yorumu ben yapacaktım ama yine başka taraflara çekerler diye uğraşmak istemedim ..

hocanın sesi gereğinden çok çıkıyo diyoruz ezana karşıyız anlıyorlar ... neyse siz öyle anlamaya devam edin . iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri