Ezandan rahatsız oldular!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mcnamara Al bu postu bir kere daha oku.... Hatta 30 kere daha oku... Bak bakalım ben konuyla ilgili birşey yazmışmıyım... Sonra benim postum hakkında yazdıklarınla karlşılaştır bakalım uyan bir tane var mı? Allahını dinini seviyorsan dürüstçe karşılaştır... Bu son postumdur başka bişey yazmıyorum...

Ulan amma boş konuşmussunuz ya...

Millet eşinin horlamasından rahatsız oluyo, olamaz mı yani ezan sesinden rahatsız yalan mı söylüyor...

Ama evet sizin dediğiniz gibi o arkadaş aslında rahatsız olmuyor ezanı engellemek için yapıyor... Yalan söylüyor... Yoksa sizden daha iyi kim bilecek o arkadaşın yalan söyleyip söylemediğini...

Bir kişide arkadaşım doğrudur rahatsız oluyorsun ama burada ortak yaşıyoruz, bu ülkenin hemen hemen hepsi müslüman seninde bu konuda biraz anlayışlı olman gerekir diye bir tane yorum yok... Bu bizim hakkımız diyen bir kişi yok...

Hemen yapıştırıyorsunuz... Burası bizim çiftliğimiz burda bizim borumuz öter... Sen aslında şöylesin sen aslında böylesin... Sanki eleman kutuplarda yaşıyo...

Sonra reklamlarda böyle kocaman kocaman

"Yaftalamadan Düşünün"

yazmayı iyi biliyorsunuz...

Alinti:
gece çok sorun oluyor ya .

Sesi sonuna kadar açıyolar ... Her gece aynı sorun. Bi gün sniperla vuracam hocayı ama ne zaman
Ben o arkadaşın çok iyi niyetle yazdığını düşünüyorum.... Saygılar...

e ama gayrimüslüm spor kafilesi de 3 cami arasındaki otelde misafir edilmez.

ezandan onların rahatsız olması kadar doğal ne olabilir.çünkü ezan da bayrak gibi özgürlüğün sesidir.kıbrısta adamlar ağaç diker gibi kilise inşaa etmişler neredeyse her evin önünebir kilise yapmışlar.neden biliyormusunuz?bayrak gibi.buralar bizim demeye getiriyorlar.ama şimdi kıbrısta Türkiye Cumhuriyeti aynı şeyi yapıyor.giden mi var yook.ama dedim ya simge dağ taş bizim havası.rumlar da buna sinir oluyor. aynı şey.Allah kimseyi ezansız bırakmasın amin

bakın şimdi olay burada koptu ...
Atatürk, ülkemdekiler ülkemde yaşanan dinden ( ki hangisi olursa olsun !!!! ) rahatsız olsun edepsiz konuşsun da demedi...

Türkiye Cumhuriyeti... % 90 üstü müsluman olan bir ülkede ( yabancıları kasdetmiyorum ) adam bagırıyor yok dibimde camı gibi terimler kullan ....
burada durup düşünmek gerekir

kardeşçe yaşamayı bilmeyene de kalk git demekte bir sorun görnüyorum bu da bir terordur ... illa silahla olması gerekmiyor... insanları birbirine düşüren herkes terorle iştigal ediyor demektir...

gunumuzde siyasetcilerimiz bile siyaseti birakip din adamligi taslarsa bu millet daha cok birbirine girer.. kimsenin kimseye saygisizlik yapmaya hakki.. yok.. eskiden hristiyan muslumndan musluman hristiyandan rahatsiz olmaz kardesce gecinirdi.. ama gunumuzde siyasetle ugrasacagina kalkip din adamligi yapan siyasetciler sayesinde millet birbirine dusman oldu.. turkiyenin %90 musluman ama ezani beyenmiyorsan cekgit zihniyeti bir muslumanin yapacagi birsey deil.. cunku musluman bole davranirsa kurani inkar etmis olur.. muslumanim demekle is bitmio.. kuran-i kerim e gore muslumanligi yasamak onemli olan..

Cümlemi beğenmene sevindim.
Ama o ben de hayat buldu.

Özgürlük özgürlük...

"Hoca bağırıyor" kelimesi kime hakaret İslam' a mı?
Beni başka dünyalara götüren yüce sözlerin, başkalarına zorla dayatılmak istenmesi çok komik.

Düşüncelerini korkmadan yansıttıkları için yazarların kitaplarını yakanlara benziyorsunuz.
Aciz, çaresiz, saldırgan...
Sevmediğin kitabı alma;) Neyse bana sarma Serdengeçti ;)

Özgürlük benimde prensibim dir

ancak özgürlük adına başkalarının inançlarına saldıramazsınız

ben özgürlük adına dine saldırıp hakaret edene karşı dururum

ve yine özgürlük adına Atatürk e hakaret edene karşı dururum

yine söylüyorum

bu ülkede herkes ezanı sevmek zorunda değil.

ama özgürlük lafının arkasına saklanarak ezana hakaret edemezsiniz

Düşüncelerini korkmadan yansıttıkları için yazarların kitaplarını yakanlara benziyorsunuz.
Aciz, çaresiz, saldırgan... diyen sen

A.Dilipak ın 28 şubat paşalarından birisi için " hakkımı helal etmiyorum" yazısından dolayı

evet veet sadece bundan dolayı evinin satılmasına seviniyordun

sen özgürlükleri sadece seningibi düşünenler için mi istiyorsun

ATATURK bu ulkeyi kurarken bu ulkeynin adina islam cumhuriyeti koymadi..!!!!! bu ulkenin adi TURKIYE CUMHURIYETI..!!!! bilmeyen arkadaslar ogrensin.. ATATURK bu ulkeyi kurdugunda hristiyani ermenisi muslumani vs si bir arada idi... bu ulkede yok ezani beyenmiyorsan cek git vs diyecek kimsenin luksu yoktur.. bole bir luks arayan arkadaslar islam cumhuriyeti neredeyse oraya gecebilirler..

Atatürk Bu ÜLkeyi Kurduğunda Anyasasında İsLam Yazıyordu. Kimse İnancından DoLayı Yadırganamaz, Küçük GörüLemez, Hakaret EdiLemez. Onun Ezandan Rahatsız OLmaya Hakkı Varsa, Benimde HoşLanma Hürriyetim var Ne Yapacaz. KürtLer ÖzgürLük İstiyo, AzınLık VereLimmi? HristiyanLar ve Gayri MüsLimLer Ezan Sesinden Rahatsız KeseLimmi Bu Ezanın Sesini. Hocayı VuraLLımmı? KesiLsin Sesi. Cenazenide Papaz KaLdırsın

evinize misafir geldigini dusunun.. o misafire once siz saygi gosterirsiniz deil mi misafirliginden oturu ? bunuda ole dusunun.. ezana saygi istiyorsak karsidakine misafire saygi gostereceksin :=) rahatsizligini dile getirmis bir yabanci bayan ;) ona anlatacaksin muslumanligi ozaman ki rahatsiz olmasin :=) neyse konu uzar gider iyi forumlar

Atatürk Bu ÜLkeyi Kurduğunda Anyasasında İsLam Yazıyordu. Kimse İnancından DoLayı Yadırganamaz, Küçük GörüLemez, Hakaret EdiLemez. Onun Ezandan Rahatsız OLmaya Hakkı Varsa, Benimde HoşLanma Hürriyetim var Ne Yapacaz. KürtLer ÖzgürLük İstiyo, AzınLık VereLimmi? HristiyanLar ve Gayri MüsLimLer Ezan Sesinden Rahatsız KeseLimmi Bu Ezanın Sesini. Hocayı VuraLLımmı? KesiLsin Sesi. Cenazenide Papaz KaLdırsın

sen benim o yazimdan demek istedigimi anlamadiysan ben daha bisi demiyorum :=) ben orda ne dedim neyi ima ettim... iyi dusun bi... kimse kimseye zorla bisi sevdiremez saygili olmak zorundayiz birbirimize demeye getirdim lafi ama ... sen bile ters anladin

Mcnamara Al bu postu bir kere daha oku.... Hatta 30 kere daha oku... Bak bakalım ben konuyla ilgili birşey yazmışmıyım... Sonra benim postum hakkında yazdıklarınla karlşılaştır bakalım uyan bir tane var mı? Allahını dinini seviyorsan dürüstçe karşılaştır... Bu son postumdur başka bişey yazmıyorum...

Konuya İLişkin Yazacağın Yoksa Susarsın. Yazacaksan Adam Gibi Yazarsın. Şeytanın AvukatLığını Yapıp Mübarek Gin İnsanı ÇiLeden ÇıKARMAZSIN

hristiyanlarda çan çalıyor hemde gündüz vakti benim uyuduğum vakit ama ben saygı duyuyorum vede çan sesi insanı gerçektende rahatsız eder ister hristiyan olsun ister başka bir dinden

evinize misafir geldigini dusunun.. o misafire once siz saygi gosterirsiniz deil mi misafirliginden oturu ? bunuda ole dusunun.. ezana saygi istiyorsak karsidakine misafire saygi gostereceksin :=) rahatsizligini dile getirmis bir yabanci bayan ;) ona anlatacaksin muslumanligi ozaman ki rahatsiz olmasin :=) neyse konu uzar gider iyi forumlar

sen benim o yazimdan demek istedigimi anlamadiysan ben daha bisi demiyorum :=) ben orda ne dedim neyi ima ettim... iyi dusun bi... kimse kimseye zorla bisi sevdiremez saygili olmak zorundayiz birbirimize demeye getirdim lafi ama ... sen bile ters anladin

Sen Bana İstikamet OLarak, Sizin Burda Yeriniz Yok Derse, Biriside KaLKar Sana Cenazeni Papaz KaLdırsın O Zman Der. Ben Rahatsız OLanLara Birşey Demiyorum.Sırf OnLar Rahatsız OLsun Diye Yapan Varsa Oda YanLış. Kimseye ZorLa İstemediği Bir Sesi DinLetemezsin Ama Benim DinLememide EngeLLemeyin Ayıptır.

İstikLaLa Marşında Geçen Bu Ezan Başka Ezanmı Acaba

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

Daha Cevap Vermeyin.ALıntı Yapmayın Benden

Konuya İLişkin Yazacağın Yoksa Susarsın. Yazacaksan Adam Gibi Yazarsın. Şeytanın AvukatLığını Yapıp Mübarek Gin İnsanı ÇiLeden ÇıKARMAZSIN

Benim kimsenin avukatlığını yaptığım yok... konuya ilişkin yazmadım Xantre nickli üyeye yazılanlara ilişkin yazdım... Hala suçlamaya devam ediyorsun...

Yazmamı istemiyorsan şikayet et... Yok illa bu adamlar forumdan çıkana kadar ben kesinlikle dinlemicem haklarında devamlı suçlamalara devam edecem diyosan sanada diyecek bişeyim yok...

rahatsız olması normaldir olabilir ama bu durum bir değişiklige sebeb olmayacaktır

şöyle bir çözüm sunabiliriz türkiye il sınırlarından dışarı yada dağ da felen ıssız bir yerde durabilir

Özgürlük benimde prensibim dir

ancak özgürlük adına başkalarının inançlarına saldıramazsınız

ben özgürlük adına dine saldırıp hakaret edene karşı dururum

ve yine özgürlük adına Atatürk e hakaret edene karşı dururum

yine söylüyorum

bu ülkede herkes ezanı sevmek zorunda değil.

ama özgürlük lafının arkasına saklanarak ezana hakaret edemezsiniz

Aciz, çaresiz, saldırgan... diyen sen

A.Dilipak ın 28 şubat paşalarından birisi için " hakkımı helal etmiyorum" yazısından dolayı

evet veet sadece bundan dolayı evinin satılmasına seviniyordun

sen özgürlükleri sadece seningibi düşünenler için mi istiyorsun

Benim özgürlük en önemli prensibim değildir.
Zaten İslam ülkelerinde özgürlük' ün gerçek tanımı hiç yaşanmamıştır.
Zaten özgürlük dediğin şeye de sınır getirilmeli.

Söylediklerimi yanlış değerlendiriyorsun.
Konuya git bir daha bak ben Dİlipak için bir şey demedim. Akit akıllanmadı dedim.

Konu çok uzadı.Bu yaygaranın sonu gelmez.
Birisi rahatsızlığını dile getirmiş. Biz seviyoruz deyip geçebilirdiniz.
Bu ülke de eminim kimse İslam' a saldırmak gibi bir niyette değildirler.
Sorun sahte dincilerin aha konuşmasında "2 kere Allah dedi" bu az demesidir.

rahatsız olması normaldir olabilir ama bu durum bir değişiklige sebeb olmayacaktır

şöyle bir çözüm sunabiliriz türkiye il sınırlarından dışarı yada dağ da felen ıssız bir yerde durabilir

bu tür yorum yapan bilmem kaçıncı kişisin .. madem dininizi bu kadar çok yaşamak istiyorsunuz gidin arabistana .. Bu devletin dini yoktur !! dini olan bi devlete gidin. ağzımı açtırmayın benim

χ∂αηтє23χ;4569932' Alıntı:
bu tür yorum yapan bilmem kaçıncı kişisin .. madem dininizi bu kadar çok yaşamak istiyorsunuz gidin arabistana .. Bu devletin dini yoktur !! dini olan bi devlete gidin. ağzımı açtırmayın benim

sanane sakin ol ve kim olduğunu hatırla saçma saçma konuşma ben düşücelerimi sana göre veya devlete göremi belirliycem varmı böyle bir zorunluluk aç bakalım ne kadar açacan azını istediğim yerde istediğim şeyi yaşarım toplumun kültürüne bağlı olarak bu toplumun kültürüde ezan okunmasını gerektirir unutmaki % 90 müslüman olan bir ülke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri