Fırat'tan Doğan ve Baykal'a şok suçlamalar

klavuz13

Banned
Reaction score
0
Bizi yaratan ne derse o, 'O' ne derse o. Gerisi la
Fırat'tan Doğan ve Baykal'a şok suçlamalar

resim33332_1.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Fırat yaptığı basın toplantısında Aydın Doğan ve Deniz Baykal'a şok suçlamalarda bulundu.
resim33332_2.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Başbakan Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Aydın Doğan ile ilgili yeni açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Fırat yaptığı basın toplantısında, Aydın Doğan ve Deniz Baykal'a da şok suçlamalarda bulundu. İşte Fırat'ın konuşmasından satır başları...

DOĞAN NEDEN HABER YAPMIYOR, BAYKAL NEDEN PEŞİNDEN GİTMİYOR

Bazı gazeteler, Hürriyet ve Milliyet gazetelerinin kaçak kağıtla basıldığını ve tabela şirketleriyle borsadaki küçük ortaklarını zarara uğrattığını yazıyor. Bu iddialar doğru mu? SPK bu konuda inceleme başlattı mı başlatma dı mı? Bağımsız medya olduğunu iddia eden Aydın Doğan neden haber yapmıyor bunları? Baykal neden bu iddiaların peşinden gitmiyor. Sayın Baykal unutmamalıdır ki, suçlu ve suçluyu övmek de suçtur.

BAYKAL'IN ARSASI VE DOĞAN'IN KAÇAK KAĞIDI

Şimdi çıksınlar Baykal'ın mal varlığından, Aydın Doğan'ın kaçak kağıt işinin peşine düşsünler. O zaman biz de bunların tarafsız olduğunu söyleyelim. Baykal, Antalya'daki arsasının imar izninin olup olmadığını açıklasın.

KİM KİME ŞANTAJ YAPIYOR?

Eğer Deniz Baykal ve Aydın Doğan gerçekten kimin kime şantaj yaptığını arıyorsa, Vatan gazetesinin yaptığı şantajı görsünler. Alın size şantaj. Bir medya patronunu düşünün. Gazeteleri, mahkemelerde doğruluğu ispatlanmamış iddilaarla Başbakanı hedef alacak ve Baykal ve Bahçeli de buna sahip çıkacak. Bunu ahlaki sorumlulukla izah etmek mümkün değil.

VATAN'IN ŞANTAJINA SORUŞTURMA TALEBİ

Bana göre Aydın Doğan'ın Vatan gazetesinin SPK başkanı hakkındaki şantajına derhal soruşturma açılmalıdır. Kağıt kaçakçılığı da mutlaka yetkili birimlerce incelenmelidir. Özgür medya şantaj yapmamalıdır.

Medya patronlarının çıkarlarını korumak için medya kullanılamaz.

BİZ AYDIN DOĞAN'IN ŞANTAJINA BOYUN EĞMEYİZ
Biz hiçbir şantaja boyun eğmeyiz. Aydın Doğan ve medyası da bunu böyle bilsin.

Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen ekonomik rant sağlayan medyayı gündeme getirmek, yabancı sermayenin de güvencesi olacaktır. Mutlaka bunun bir son bulması lazım.Devlet bankalarıyla kredi ilişkileri olan, özelleştirme kapsamında rant elde etmeye çalışan kesim, maalesef medyayı bir silah olarak kullanmışlardır. Türkiye bu çemberi kırmak zorundadır. Şu anda yapılan mücadele bu çemberi kırmaya yöneliktir.

BAŞBAKAN AÇIKLAYACAK
Sayın Başbakan önümüzdeki hafta mutlaka açıklamalarını yapacaktır. Biz şunu bekliyoruz. Eğer hakikaten özgür bir basın varsa, bu yayınların arkasındaki gerçek nedenleri açıklasınlar.

AK PARTİ İLE İLGİLİ HİÇBİR SUÇLAMA YOK
Almanya'daki davanın hiçbir yerinde hiçbir şekilde Adalet ve Kalkınma Partisi ile ilgili bir suçlama yok. Sabih Kanadoğlu emekli bir Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı. Nereden çıkardı bilmiyorum. Çünkü o dosya gizli bir dosya değil. Orada AK Parti ile en ufak bir ilişkilendirme yok. Eğer öyle olsaydı, Doğan medyası bunu abartarak, üstüne ekleyerek söylerdi. Biz şunu ifade ediyoruz; Adalet ve Kalkınma Partisi, özellikle mali konularda çok titiz davranır. Her vatandaşımız, bizim internet sitemize girerek, bizim nerdeyse günlük harcamalarımızı görecektir. Gizli işler yapan bir siyasi parti, böylesine bir açıklığı yapması mümkün değil.

kaynak

Doğan çemberi, gerçekten Türkiye'nin üzerinde önemli bir etkiye sahip.Çünkü tv kanalları ile tirajı yüksek gazeteler bu gruba ait.Bu grubun da nasıl yayınlar yaptığı malum.Ne kadar boş,işe yaramayan,malayani şey varsa orda Doğan grubu.Halkımıza güya fikri bazda ufuk açması gereken medya,ona şehvet,ayyaşlık,malayanilik gibi ne dünyada ne ahirette faydası olacak konularda ufuk açıyor...

Sadece bununla da kalmayıp halkın inançlarına saldırmayı,İslam la mücadele etmeyi sürdürüyor...E doğal olarak bu gazetelerin tirajını yükselten halk da inandığı gibi yaşamıyor,yaşadığı gibi inanıyor.Çünkü mensubu olduğu din hakkında veya başka elzem konular hakkında kendine güya yol gösterecek olan medya,onu bu yola sevk ediyor.Yahu ne işi var Müslüman memlekette X karı kimle düşmüş kimle kalkmış,hangi türkücü hangi kebab partisine katılmış vb...Doğan grubunun neredeyse ana haber bültenlerinin de temasını oluşturan bu haberlerde ''Halk bunu merak ediyor'' şeklinde bir şey söylemek hem insanları aptal yerine koymaktır hem yalan söylemektir.Bu tarz yayınlarla zihni kirletilen halk da maruz kaldığı zehirden habersiz hala bu faydasız işlerle meşgul olmaktadır.O yüzden de üniversite bitirip hala doğru düzgün din,tarih vb bilgisine sahip olmayan insanlara rastlamak pek tabii olmuştur.

Hasılı kelam bu memlekette halkı kim faydasız şeylere sürüklüyorsa,beynini iğfal ediyorsa onun çemberi de kalemi de kırılmalıdır.Çünkü fikri tahribat,fiziksel tahribattan bin kat daha korkunç ve zararlıdır.Her kim bunu yaparsa da cezasını görmelidir.

Fırat ın yüzünden belli Akp nin ne durumda olduğu.."" Bu sefer yakalandık galiba"" der gibi bakıyor.

Hırsızlık dosyaları ardı ardına gelmeye basladı,koca bir ülkenin başbakanı kapalı kapılar ardında gazete patronlarıyla pazarlık yapıyor,
yani neresinden tutsan elinde kalıyor.

Rezillik diz boyu...

kapitalist Aydın Doğan ve onun maaşlı solcu askerleri ile sonzamanlardaki avukatı Deniz Baykal
güya hazırladıkları plan gereği AK partiyi indireceklermiş

hahahaha gülerin halinize

valla arkadaşlar bunlar sadece bize ülkemize zarar veriyorlar zaten kendileri almış götürmüş vatandaşa bişi yok aydın doğan ilk zaman lar erdoğanın yanın daydı teknede falan petrol ofisi satışında şimdi ne oldu öküz öldü ortaklık bitti olan vatandaşa oluyor yazık bizlere .....

Evet yeni bir santranç oyunu başladı.Bilmiyorum bu günkü
kaçıncı hamle ama bu hamleyle kaçak gazete kağıdı ve baykalın
imarlı/imarsız arsasını öğrenmiş olduk.Yarınki hamlenin konusunu
merakla bekliyorum.
Şu kağıt kaçakçılığı olayıda yeni değilmiş.Dava cem uzanların
zamanında açılmış ve davayı kaybetmişler.Neden bu gün gündeme taşındı dersiniz...AKP yetkilileri bu davayla ilgili ne biliyorlar.Ozamanlar kankası
olan doğan medya gurubunun yanında olabilirler mi?

Ayıp oluyo ama Chpyı nasıl suclarsınız yaa :)
Onlar sütten cıkmıs akkaşık hatta ve hatta Gokten zembille indiler :)
Israıllıler gıbı kendılerının ayrı bır ustunluklerı olduklarını zannediyorlar
Teessuf ederım lutfen :D karalamayın Chpyı,onlar Allah yolunda mucadele edıyorlarmışmış(HAŞA)

yaw kardeşim madem kaçakçılıkla ugraşıyorr neden bu zamana kadar bekledinizz madem bu kadar biliyodunuz neden gerekli işlemleri yapmıyorsunuz soruyorum ak partililere madem aydın dogan bu ülkeyii sömürüyordu neden aydın doganıda bitirmedi ak partii cem uzanı bitirdigi gibi. neden ak partinin ambarına çomak sokmadı hiç bir zaman. yok kaçakçılık mış yok imparatorlukmuş bu ülke ak parti kadar kötü bi imparatorluk görmemiştir bee...

romeo chp sütten çıkmış ak kaşık degilde ak partide yetimlerin hakkını yiyen bir partii nie ona sesin çıkmıyor ben her ikiside işe yaramz diyebiliyorum sen de diyebiliyormusun. dişli istifa etti sadece ne oldu adam götürdgüyle kaldı keşke bende götürem 1 milyon dolar sonra bende istifa edem yargılanıcakmı o adam hayırr gerisi boş..

rahat olun ak partililer alman mahkemelerii yetimlerin hakkını yedirmezler oralarda insanlara deger veriliyor ve veriyorlar.

Ayıp oluyo ama Chpyı nasıl suclarsınız yaa :)
Onlar sütten cıkmıs akkaşık hatta ve hatta Gokten zembille indiler :)
Israıllıler gıbı kendılerının ayrı bır ustunluklerı olduklarını zannediyorlar
Teessuf ederım lutfen :D karalamayın Chpyı,onlar Allah yolunda mucadele edıyorlarmışmış(HAŞA)

Bu yorumları yazmak için çok düşünüyormusun yoksa birdenmi ortaya çıkıyor ?

Böylesine önemli bir konuda böyle boş konuşmakda ayrı bir özelliktir.Tebrik ediyorum seni.
Benim hırsızım iyidir mantıgıyla komik duruma düşüyorsunuz.Sizin için pek önemli olmasada acınacak bir durum bu. :goz:

Arkadasım sen patriotmusun yada p.alemdar mısın?
Aydın dogan dıyoruz,bu adamın kım oldugu hakkında hıcbırsey bılmıyoruz.
Nato baglantısını,ısraılle olan sılah kacakcılıgını,medya yoluyla ne hukumetler devırdıgını,vs vs vs
bunları bılmıyoruz bız :)
Aydın dogandan bahsedıyoruz burda,Kapıcıdan degıl

Edit:Konunun akpartıyle alakası yok,o yuzden akpartının yolsuzlukla ılgılı suclamaları katmadım.

Ayrıca raulcum canım benım,sen benım kadar boş konuşmaya calış,senı kose yazarı yaparlar :)

Arkadasım sen patriotmusun yada p.alemdar mısın?
Aydın dogan dıyoruz,bu adamın kım oldugu hakkında hıcbırsey bılmıyoruz.
Nato baglantısını,ısraılle olan sılah kacakcılıgını,medya yoluyla ne hukumetler devırdıgını,vs vs vs
bunları bılmıyoruz bız :)
Aydın dogandan bahsedıyoruz burda,Kapıcıdan degıl

dostum ak partinin 2 numaralı adamı diyor aydın doganın kaçakçılık yaptıgını güç kimde bana söylesene 7 yıldır o saman nie ak parti bundan önce aydın dogan hakkında herhangi kötü birşey söylemedi yoksa korkuyormuydu aydın dogandan başbakan

dostum ak partinin 2 numaralı adamı diyor aydın doganın kaçakçılık yaptıgını güç kimde bana söylesene 7 yıldır o saman nie ak parti bundan önce aydın dogan hakkında herhangi kötü birşey söylemedi yoksa korkuyormuydu aydın dogandan başbakan

Bak kardeşim bız bundan kaybedıyoruz,acelecı bır mılletız,canın ıstedıgı zaman koltuktan adam ındırıp yıkamazsın.
Cem uzan Cem uzan dedıler noldu?Hukumet başa gelır gelmez koltuktan ındırdımı adamı?Hayır yavas yavas sırası geldı ve toz oldu bitti.
Tıtanık gıbı adam dıyorlardı :) Sonuda tıtanık gıbı oldu.
Herseyın bır sırası var,yolu yordamı var,elıne sılahı alıp ben senı ındırıcem,cık gıt ulkemden dıyemezsın.
Aydın Doganın bu ulkede kac senedır ıs yaptıgını bılıyomusun?Babasınında aynı meslegı yaptıgını bılıyomusun.
Cem uzan bu ulkeye 2 kamyon dolarla gelıp amacının ne oldugunu bılıyormusun?
Aydın Dogan bence Turkıye ıcın Amerıkadan daha tehlıkelı bır medenıyet.Elbet onunda sırası gelıcek ama,suan Aydın Doganı ortadan kaldırdın dıyelım,yerıne kımı koyucaksın varmı alternatıf?

Haklısın.Senin gibi boş konuşsam Sabah,Vakit ya da Zaman da köşeyazarı olabilirim..:goz:

Edit:Zaman gazetesı dunyada 1numara :)
Senın gıbı bulvar,tan,gozcu okuyacagıma Vakıt okurum,yeterı kadar konuyu saptırmaya calısıyorsun,sana daha cvp vermıcem

sorun aydın doganın yerine birini koymaksa elbet koyarsın cem uzan gibi bir adamı ortadan kaldırdıktan sonra rahat ol sen onuda silerler. cem uzan bu ülkenin gelirinin %4 üne sahipti sildiler bak ortalıktamı..
sen diyorsunkii suçluu ama şimdi cezalandıramıyız diyosun yokyaa neyi beklicezki o zaman.
dostum aydın doganın yerine birini koymakta ne war sen yeterkii el koy o saman varlıklarına kes cezasını onun mallarınıda özelleştirirsin dewletten daha büyük bir güç warmı ??

aydıın doganmı tehlike yoksa ak partimi bu ülke için zamanla ilerde görülücek bir şey

sorun aydın doganın yerine birini koymaksa elbet koyarsın cem uzan gibi bir adamı ortadan kaldırdıktan sonra rahat ol sen onuda silerler. cem uzan bu ülkenin gelirinin %4 üne sahipti sildiler bak ortalıktamı..
sen diyorsunkii suçluu ama şimdi cezalandıramıyız diyosun yokyaa neyi beklicezki o zaman.
dostum aydın doganın yerine birini koymakta ne war sen yeterkii el koy o saman varlıklarına kes cezasını onun mallarınıda özelleştirirsin dewletten daha büyük bir güç warmı ??

aydıın doganmı tehlike yoksa ak partimi bu ülke için zamanla ilerde görülücek bir şey

Iste bundan soz edıyorum,Cem uzanı Aydın doganla nasıl kıyaslarsın :)
Cem Uzan Aydın doganın yanında denızde kum tanesı gıbı.bence sen Aydın Doganı bıraz daha araştır,elının nerelere uzandıgını goruceksın.Aydın dogan ayrıca kendı basına bır devlet zaten.neyse konusulmaması gereken seylerı konusuyorum,ıyı forumlar

Edit:bu arada K.V ızlıyorsan Tatarogluna bı bak bakalım :) Aydın Doganla nekadar uyusuyolar,benden sana bir tuyo

Bu yorumları yazmak için çok düşünüyormusun yoksa birdenmi ortaya çıkıyor ?

Böylesine önemli bir konuda böyle boş konuşmakda ayrı bir özelliktir.Tebrik ediyorum seni.
Benim hırsızım iyidir mantıgıyla komik duruma düşüyorsunuz.Sizin için pek önemli olmasada acınacak bir durum bu. :goz:

Dogru soze ne denır...helal olsun sana :goz:

ben kurtlar vadisi izlemiyorum dostum rahat ol sen işten arta kalan zamanlarda farklı yerlerde haberlere bakıyorum sen izlemeye dewam et bilgilendirirsin beni o mühtişş zekan ve engin bilginle...

ben sana diyorumkii mademm aydın dogan suçluu ve bu hükümet 7 yıldır biliyordu aydın doganın tüm pisliklerinii ne zamana kadar daha çıkarmak için beklicekk ak partinin yolsuzluk haberlerini ortaya çıkardıgı zamanmıı aydın doganı bitirecek...yoksa bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı dicek bu hükümet

ve bu suçlamalara verilen cevaplar

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal KILIÇDAROĞLU ile CHP MYK üyesi Ali KILIÇ’ın, 11 Eylül 2008 Tarihinde Yaptıkları “Deniz Feneri Yolsuzluğu ve Dengir Mir Mehmet Fırat’ın Açıklamaları” Konulu Basın Toplantısı Metni

Değerli Basın Mensupları,

Dengir Mir Mehmet Fırat dün yaptığı basın toplantısında, “Merkezi Almanya’da bulunan bir yardımlaşma derneğiyle ilgili yargılama sürecinin AK parti ile ilişkilendirilmesine yönelik yayınların, hukuk tanımaz boyutlara ulaştığını” ifade ediyor. Sayın Fırat’a açıklamak isteriz, Almanya’daki Deniz Feneri ile ilgili iddiaları AKP ile ilişkilendiren Türk medyası değildir. Alman savcılığıdır ve O’nun hazırladığı iddianamedir. Duruşmayı izlerken Mahkemede bilirkişilik yapan polis müdürü defalarca “AK Parti” deyimini kullandı... Şayet siz bunu kulaklarınızla dinlemek isteseydiniz, bizimle birlikte Almanya’ya gelir duruşmaları izlerdiniz...

Bakınız şimdi iddianameden bazı bölümleri Sayın Fırat’a hatırlatalım... İddianamenin 42 ve devamı sayfalarında olayın siyasi boyutu tüm ayrıntılarıyla anlatılıyor...
Sayfa 42 “EURO 7’nin kuruluşunun nedeni, sanık Ermiş’in görüşüne göre, Almanya’da yaşayan Türklere Milli Görüş’ün ve daha sonraları AKP’nin siyasetini aşılamak...” (Sanık Firdevsi Ermiş, 7.4.2001 tarihinden, yakalandığı 25.4.2007 tarihine kadar Derneğin muhasebecisidir...)

Sayfa 42 Deniz Fenerinden hortumlanan paralarla kurulan şirketlerle ilgili olarak, “Şirket sahipleri, Türkiye’deki iktidarla iç içedirler, Milli Görüş ve AKP’ye sıkı sıkıya bağlılar” anlatımı var...

Sayfa 43 “1982 yılında Türkiye’de kurulan YİMPAŞ Holding A.Ş., dünyanın her tarafında şube şirketler kurmuş ve binlerce yatırımcıdan paralar toplayarak, zimmetine geçirmiş, Türkiye’de AKP gibi parti ve İslami örgütlerin finansmanında kullanılmıştı. Yatırım paraları, Almanya’da, burada yaşayan Türklerden toplanmıştı.”

Bu bilgileri iddianameye koyan Türk Medyası değil... Bilgiler belgelere dayanılarak iddianameye Alman savcılarınca konulmuş... Acaba Sayın Fırat, Türkleri suçlayacağına niçin Alman Savcıları suçlamıyor? Suçlarsa alacağı yanıtı aslında kendisi de çok iyi biliyor... Alman savcılarca belgeler tokat gibi ortaya konacak da ondan...

Sayın Başbakan, kendisini o kadar kaybetmiş ki, artık Alman Savcıların iddianamesini Türkiye’de haber yapan gazetelere saldırmaktan kendisini alamıyor... Oysa kızmak bir yana, Sayın Başbakanın yurt dışındaki dindar vatandaşlarımızın temiz duygularını sömürenlere karşı savaş açması gerekmez mi? “Bunu yapanlar hukuk karşısında hesap verecektir” demesi gerekmez mi? “Alın teri ile kazanılan paraların, yoksul yurttaşlara gideceğini söyleyip, insanları kandıran Deniz Feneri Derneği yöneticilerinden hesap sorulacağını” söylemesi gerekmez mi?

Sayın Başbakan bunları söyleyemez... Çünkü dini siyasette kullananlar, dini ticarette kullananlara hesap soramazlar... Bunlar birbirini besleyen ilişkiler zinciridir... Olay bu kadar açık...

Bu arada Sayın Fırat’a şunu da sormak isterim... Niçin Almanya’daki duruşmayı Parti olarak izlemediniz?

.Yargılananlar Türk,
·Dini duyguları sömürülen mütedeyyin insanlar Türk,
·Deniz Feneri Derneği adı altında yardım paraları toplayıp hortumlayanlar Türk,
.Toplanan paraları yasadışı yollardan kurye aracılığı ile Türkiye’ye getirenler Türk,

Peki, AKP bu yolsuzluklar zincirinde niçin sesini çıkarmıyor? Niçin duruşmaları izlemiyor? 5 yıldızlı otellerde iftar açacaksın, yandaşların, partidaşların tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyince sessiz kalacaksın, sonra da millete dönüp ben yolsuzluklara karşıyım diyeceksin? Kim inanır sana? Önce ellerini temizle...

Sayın Başbakan önce tanımadığını söylediği Mehmet Gürhan’ı, sonra tanıdığı kanıtlandı ve birlikte fotoğrafları yayınladı... Sayın Başbakanın bu “inkar etme geleneği” nereden geliyor?

Yine Sayın Fırat’a ve O’nun Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’a sormak isteriz... Sayın Başbakan Almanya seyahatinde kaç kez Deniz Feneri Derneği yöneticileriyle bir araya geldiniz? Bu Deniz Feneri aşkının ardındaki gerçek nedir?

Sayın Fırat’a yine iddianameden bir cümle daha okumak isteriz... “ Deniz Feneri, İslami şirket olan Yimpaş Holding ve Kombassan gibi şirketlerin, daha modern dolandırıcılık yapan şeklidir. Çünkü paraları bunlar da geri vermiyorlar” (İddianame sayfa 44)

Yine iddianamede Türkiye’deki Deniz Feneri Derneği ile Almanya’da kurulan Deniz Feneri Derneği arasındaki tüm ilişkiler de dile getirilmiş durumda... Bakınız iddianamede ne deniyor... “Yapılan soruşturma ve araştırmaların neticesinde, her iki derneğin (Türkiye’deki ve Almanya’daki Deniz Feneri Dernekleri) olduğu gibi, Almanya’daki Kanal 7 ile Türkiye’deki Kanal 7 televizyon yayınları sorumlularının çok yakın ilişkilerinin olduğu ortaya çıkmıştır” (İddianame sayfa 60)

Bu hatırlatmaları şunun için yaptık.

·AKP, Türkiye Cumhuriyetinin bir hukuk devleti olduğunu Dünya’ya göstermek istiyorsa,
·AKP, hukukun üstünlüğünü gerçekten de ortaya koymak istiyorsa,
·AKP, kim yaparsa yapsın samimi olarak tüm yolsuzluk olaylarının üstüne giderim diyebiliyorsa,
·Ayrıca AKP, Türkiye Cumhuriyeti bir kara para aklayan ülke değildir diyebiliyorsa şunları yapmalıdır...

1.Adalet Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı derhal harekete geçmelidir... Adli yardımlaşma çerçevesinde Almanya’da görülen davanın Türkiye ayağı ile ilgili tüm belgeler istenmeli ve kutsal din duyguları kullanılarak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap sorulmalıdır..

2.Almanya’daki karmaşık ve yasadışı ilişkiler içinde olan ve halen Almanya’da soruşturulan, yasadışı kurye Zahit Akman, RTÜK Başkanlığından derhal, gecikmeksizin istifa etmelidir.

3.İddianamede, Almanya’daki Deniz Feneri Derneği ile ticari ilişkileri olan şirketlerin, Türkiye’deki faaliyetleri derhal incelemeye alınmalıdır... Çünkü iddianamede açık bir şekilde hayali ihracat olgusu anlatılmıştır. Yani Deniz Feneri Derneği ile organik bağı olan Türkiye’deki bazı şirketler, Devleti de hortumlamayı ihmal etmemişlerdir.

Almanya’da yargılananlar, Türkiye’deki asıl suçluların taşeronu konumundadırlar. Asıl suçlular Türkiye’dedir... Şayet AKP, olayın Türkiye boyutunu adli ve idari yönden denetlemezse, Deniz Feneri olayının ve onlarla beraber hareket eden hortumcuların koruyucusu konumuna gelecektir...

Bu önerileri sunuyoruz ama dini siyasette malzeme olarak kullananlar, inanç hortumcularından hesap soramazlar... AKP’nin içinde bulunduğu konum maalesef budur...

Nitekim Alman savcıların Almanya’da başlattığı “Deniz Feneri” davasında AKP’nin maskesi düşmüş ve gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıkmıştır... Yoksullara yardım adı altında toplanan paraların yasa dışı yollardan birilerinin çıkarına kullanılması nasıl oluyor da AKP’yi harekete geçirmiyor? Sayın Başbakan hortumcularla hatıra fotoğrafı çektireceğine, “fakir fukara, garip gurebanın” hakkını korusun... Din simsarlarına teslim olmasın...

çok güzel cevap vermiş bu güne kadar bu kadar yolsuzluğu çıkıp da bu kadar desteklenen parti görmedim cem uzan gelse başa bunlardan daha az yolsuzluk yapardı

Geri