F.Bahçe Neden Sevilmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz galatasarayın bayrağınıda indirdik. ayrıca o boğaza bayrak konulması sadece bizi değil sizide rahatsız etmeli. ama mide geniş olunca böle oluyo demekki

Ya kardeşim sen ortamı germek için özellikle mi yazıyorsun?

Ayıp ediyorsun, ne alakası var mide genişliğiyle.

Beni niye rahatsız etsin istanbulda köprüye asılan bayrak, ben ankaradayım.

üstelik o köprüye her sene şampiyon olan takımın bayrağı asılıyormuş.

Bursa olunca niye rahatsız oluyorsunuz?

GS bayrağını da indirmişsiniz, iyi bi şey mi yaptığınızı sanıyorsunuz?

Fb bayrağını başkaları indirirse çok mu mutlu olursun? kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapmayacaksın!

mideden bahsetmişken gidin maden suyu için hazma faydalı olur!

Bak kardeşım anLamakta güçLük çekiyorsun.. ÖnemLi oLan iş işten geçtikten sonra bir marifetmiş gibi o bayrağı ordan indirmek değiL ipLeri sıkı tutup sene sonunda kendı takımının bayragını kendın asmandır..İş işten geçtikten sonra şampiyon beLLi oLduktan sonra sen o bayrağı ındırsen ne oLur ındırmesen ne oLur.. Herkesi kendınızLe karıştırmayıın madem anLamıyorsun bare anLamış roLü yapta fiyakan oLsun..

Ya kardeşim sen ortamı germek için özellikle mi yazıyorsun?

Ayıp ediyorsun, ne alakası var mide genişliğiyle.

Beni niye rahatsız etsin istanbulda köprüye asılan bayrak, ben ankaradayım.

üstelik o köprüye her sene şampiyon olan takımın bayrağı asılıyormuş.

Bursa olunca niye rahatsız oluyorsunuz?

GS bayrağını da indirmişsiniz, iyi bi şey mi yaptığınızı sanıyorsunuz?

Fb bayrağını başkaları indirirse çok mu mutlu olursun? kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapmayacaksın!

mideden bahsetmişken gidin maden suyu için hazma faydalı olur!

ortam falan gerdiğim yok gel konuya adam gibi yaz adam gibi cevap verelim kimseye hakettiğinden daha az şekilde cevap vermedim burda

bizim bişe hazmedemediğimiz yok sezon boyunca oynadığınız berbat futbolu bırakmış gelmişsiniz Fenerbahçe sayfasında ahkam kesiyosun.

bizim oraya astığımız bayrağı indiremezler işte öylede bişey var.

neyse. yandaş takımlarla uraşmak istemiyorum siz el değmemiş temiz lig diye ağlamaya başladığınızdan beri böyle

böylede gider

valla mertcim iyi diyosunda bana dokunuyo o bayrak sana dokunmuyosa oda senin problemin

kalın sağlıcakla

ortam falan gerdiğim yok gel konuya adam gibi yaz adam gibi cevap verelim kimseye hakettiğinden daha az şekilde cevap vermedim burda

bizim bişe hazmedemediğimiz yok sezon boyunca oynadığınız berbat futbolu bırakmış gelmişsiniz Fenerbahçe sayfasında ahkam kesiyosun.

bizim oraya astığımız bayrağı indiremezler işte öylede bişey var.

neyse. yandaş takımlarla uraşmak istemiyorum siz el değmemiş temiz lig diye ağlamaya başladığınızdan beri böyle

böylede gider

valla mertcim iyi diyosunda bana dokunuyo o bayrak sana dokunmuyosa oda senin problemin

kalın sağlıcakla

Terbiyesizlik yapma, ben adam gibi yazıyorum. ama tutup çocukluktan bahseden zekadan bahseden mideden bahseden yani terbiyesizlik yapan adam gibi yazmayan sensin.

Benim adam gibi yazmadığım yazımı göstersene?????

Bizim oraya astığımız bayrağı indiremezler demişsin, kendi bayrağını bile takip etmekten acizsin, iyi araştır bakalım indirmişler mi indirmemişler mi bayrağı?

2004'te sarı-lacivertli takım şampiyon olduktan sonra Boğaziçi Köprüsü’ne dev bir bayrak astı. Bayrağın başında bir polis memuru nöbet tuttu. Galatasaraylılar'ın bayrağı indirmelerine polis nöbeti engel olmadı. Sabaha karşı ipleri kesilen bayrak Boğaz’ın sularına atıldı ve kamerayla çekim yapılarak, görüntü basın kuruluşlarına gönderildi
.

http://www.htspor.com/ozel/haber/74636-bayrak-krizleri-son-buldu

Bu da yanlış, ben kendi taraftarımızın yaptığını da onaylamıyorum ama böyle sanal delikanlılık yaparsan, kimse indiremez gibi hikayeden konuştuğun anında ortaya çıkar!

Biz sezon boyunca berbat oynadık 3. olduk, siz müthiş!!!! oynadınız şampiyon oldunuz!!!!

Siz memnunsanız inşaallah hep böyle olursunuz!

Bütün sene boyunca dandik puanlar kaybedip takımı şampiyonluğa havlu attıktan sonra sırf içindeki kuyruk acısı yüzünden Fenerbahçenin oynadığı rakibini tutup kendi takımını satan sonrada başka bi takım şampiyon olduğunda gidip ona sevinip kendi takımıyla ilgilenmeyen kimse gelipde burda taraftarlık dersi vermesin.

Fener o maçı kazansa şimdi hepiniz burda hakemleri satın aldı yok federasyonu satın aldı şike yaptı vs. vs. boş boş hırsınızdan sağa sola sataşacaktınız.

Fener yendimi şikeyle yenildimide her şeye dalga geçin durun.

Bu 3. yazışım.Konu başlığından tamamen sapmış zaten.Kimse bizi sevmesin.Çünkü kendi takımını satan adam bizi sempatik görse nolacaak sevse nolacak.Önce kendi takımını sevmesini öğrensin sonra belki yanımızda yer bulur.

5 senede 3 kupa 2 şampiyonluğu finalde verdik genede takımımızı bağrımıza bastık.Sizin gibi kendi takımı şampiyonluğa havlu attı diye gidip rakibi tutmadık.Önce kendi hazımsızlığınızı giderinde sonra bize tavsiyede bulunun.

Bütün sene boyunca dandik puanlar kaybedip takımı şampiyonluğa havlu attıktan sonra sırf içindeki kuyruk acısı yüzünden Fenerbahçenin oynadığı rakibini tutup kendi takımını satan sonrada başka bi takım şampiyon olduğunda gidip ona sevinip kendi takımıyla ilgilenmeyen kimse gelipde burda taraftarlık dersi vermesin.

Fener o maçı kazansa şimdi hepiniz burda hakemleri satın aldı yok federasyonu satın aldı şike yaptı vs. vs. boş boş hırsınızdan sağa sola sataşacaktınız.

Fener yendimi şikeyle yenildimide her şeye dalga geçin durun.

Bu 3. yazışım.Konu başlığından tamamen sapmış zaten.Kimse bizi sevmesin.Çünkü kendi takımını satan adam bizi sempatik görse nolacaak sevse nolacak.Önce kendi takımını sevmesini öğrensin sonra belki yanımızda yer bulur.

5 senede 3 kupa 2 şampiyonluğu finalde verdik genede takımımızı bağrımıza bastık.Sizin gibi kendi takımı şampiyonluğa havlu attı diye gidip rakibi tutmadık.Önce kendi hazımsızlığınızı giderinde sonra bize tavsiyede bulunun.

Yukardaki yazıyı yazmadan önce bence kendi takımınıza, başkanınıza bakın.

mesela:

Fener şampiyon olsaydı rüştü şike yapmış olmayacaktı, ama kaybedince oraya buraya saldır!!!

takımınızı bağrınıza başmışsınız:)

onun için mi yaktınız stadı?

onun için mi guizayı bize verinnnn diye bağırıyordunuz?

yapmayın lütfen.

Fener hakemleri satın aldı vs. diyecekleri görüyorsunuz yani olacakları görüyorsunuz amam olmuşları başkanınızı görmüyorsunuz.

Rakip takımı tutmamışlar, bırakın bunları.

Tüm fenerliler kendileri şampiyon olamaycaksa galatasaray şampiyon olmasın diye o sene galatasarayın rakibi olan takımı desteklerler, gayet de normaldir.

Yapmıyoruz diyerek kendinizi bile kandıramazsınız:)

Neyse hayli geç olmuş.

Gereksiz polemik yapmaya gerek yok. Latifelere takılmalara da kızmaya gerek yok.

Bugün biz yarın siz yaparsınız bunları.

Herkese iyi geceler.

Aslında bi 10 Sene kadar önce severdim FB yi ama Aziz Yıldırım başkanlığında Fb çok değişti. Gs yi ne kadar sevmiyosam FB yi bi o kadar...
Sadece bunlar değil Ben Beşiktaş Harici hiç bir takımı sevmiyorum hiç biri ayrı değil benim için
Neden Aziz'den sonra değişti fener büyüdü diye mi niye niye?

Hiçbir Şampiyonluk Kupa ( UEFA Ve Süper Hariç ) Alamasak'da Graeme Souness'ın Şükrü Saraçoğlunun Tam Ortasına Diktiği GS Bayrağı Yeter'de Artar Bile Fenerbahçelilere.

Yukardaki yazıyı yazmadan önce bence kendi takımınıza, başkanınıza bakın.

mesela:

Fener şampiyon olsaydı rüştü şike yapmış olmayacaktı, ama kaybedince oraya buraya saldır!!!

takımınızı bağrınıza başmışsınız:)

onun için mi yaktınız stadı?

onun için mi guizayı bize verinnnn diye bağırıyordunuz?

yapmayın lütfen.

Fener hakemleri satın aldı vs. diyecekleri görüyorsunuz yani olacakları görüyorsunuz amam olmuşları başkanınızı görmüyorsunuz.

Rakip takımı tutmamışlar, bırakın bunları.

Tüm fenerliler kendileri şampiyon olamaycaksa galatasaray şampiyon olmasın diye o sene galatasarayın rakibi olan takımı desteklerler, gayet de normaldir.

Yapmıyoruz diyerek kendinizi bile kandıramazsınız:)

Başkanın neden Rüştüye öyle bi açıklama yaptığının sebebi Ts maçına kadar oynanan son 3 maçta yok Fenerbahçe kalecileri satın aldı yok bilerek yiyolar gibi kendini akıllı zanneden 2 3 salağın konuşmasına dayanarak yaptı.İyice bi dinleyinde ondan sonra yorum yapın ezbere değil.

Stad yakmaya gelince yakılan meşaleler yüzünden yangın çıktığını daha önce açıklamalarına rağmen hala altında art niyet aramanın bi alemi yok.

Heleki kendi taraftarını çatıdan aşağı atan bi takımın taraftarı bunu diyosa =)

Gsnin şampiyon olmasını Fb istemezde sizin gibi gidipte Bursanın şampiyonluğunu dışarda tur atıp kutlayacak kadarda aciz değiliz Allah'a çok şükür.

Neyse bu kavga bitmez.Sorun değil giden bi şampiyonluk olsun.Yeterki rengimiz belli olsun =)

Daha öncede yazdık çizdik.Siz hepinizsiniz biz tekiz.Buda bizi fazlasıyla mutlu ediyo zaten.

Karşı takımdan birinin bizi sevip sevmemesi açıkçası hiç bi Fenerlininde bitarafında bile değil.Boşa burda gövde gösterisi yapmayın sevmiyoz sevmiyoz diye.

Sizin sevmiyoruz diye yazdıklarınızı biz burda gülerek okuyoruz bundan da emin olun.

Ya beni yormayın:)

Stadı yakmadık diyorsan meşaleler yüzünden çıkmış diyorsan sana diyecek sözüm yoktur be kardeş:) demek ki bizim gözlerimiz yanlış görmüş, o koltukları söküp ateşin içine atanlar birer serapmış:)

id_3077_a7df5837.jpg

Hatta bu koltuklar da meşaleler yüzünden dışarı kaçmış:)

sukru-saracoglu-stadini-yaktilar_23119_b.jpg

sukru-saracoglu-stadini-yaktilar_80805_b.jpg

Bunlar hep meşaleden:)

Hoşcakal, dostca kal.

DeLLyoqLan bırak yenı uyenın yorumuna mı kafa yoruosun adı ustunde clone ıste :D oda bir gs li
bir bjk li fenerın kacan sampıyonlugu ıcın saldırı vazıyetını almıs durumda :D

Çarşı üyesi olmayan bir beşiktaş taraftarı olarak yazılanların hepsine katılıyorum. Neden?

Fenerbahçe yönetimi adeta bir mafya gibi. Hakem odası basar,başkana yakışmayan açıklamalar yapar.
Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığından dolayı 15-16 takım ortada bahsi geçen takım Fenerbahçe ise dost olurlar. Ben bir fenerbahçe maçında takım yabancı değilse o takımı tutarım. Çekememezlik değil adalet duygum böyle davranmamı sağlar.

DeLLyoqLan bırak yenı uyenın yorumuna mı kafa yoruosun adı ustunde clone ıste :D oda bir gs li
bir bjk li fenerın kacan sampıyonlugu ıcın saldırı vazıyetını almıs durumda :D

Yeni üye olmak kötü birşey mi?

Siz hiç yeni üye olmamışsınız herhalde:)

(ben redyellow nickini kullanırım, ama burda redyellow nicki alınmış görünüyor bunun için bu nicki seçtim, colen mlone felone değilim:))

Fenerbahçe Dışında Takım Tutan Arkadaşlar Ara Sırada kendi Takımınızlada ilgilenin

Yeni üye olmak kötü birşey mi?

Siz hiç yeni üye olmamışsınız herhalde:)

(ben redyellow nickini kullanırım, ama burda redyellow nicki alınmış görünüyor bunun için bu nicki seçtim, colen mlone felone değilim:))

ıyı o zaman bu haberın ustune kınanı yak cık gıt :D ne bu ya ne cok anti fenerli varmıs zaten fenerde sıze kendını sevdırmeye calısmıyor o kendını sevdırmesını sızın evınızde sızı yenerek gosterıyor buda bır basarıdır sonucta lıgde sampıyon olamasada 2 cı oldu ya bjk ts gs?

ıyı o zaman bu haberın ustune kınanı yak cık gıt :D ne bu ya ne cok anti fenerli varmıs zaten fenerde sıze kendını sevdırmeye calısmıyor o kendını sevdırmesını sızın evınızde sızı yenerek gosterıyor buda bır basarıdır sonucta lıgde sampıyon olamasada 2 cı oldu ya bjk ts gs?

Ya ne demek çık git felan?

babanın tapulu malı mı burası?

Ayıp ediyorsun.

kötü bi şey yazmadım, hakaret etmedim. nedir bu hazımsızlığın?

Ya ne demek çık git felan?

babanın tapulu malı mı burası?

Ayıp ediyorsun.

kötü bi şey yazmadım, hakaret etmedim. nedir bu hazımsızlığın?

hazımsızlık olmasa bu konuda fenerlılere sarmazsın sevmıyorsan sevmıyorsundur zorla sevdırecek degılız.... ama sevıormu sevmıormu lig tablosuna bakın goreceksiniz cevabı

Tamam beyLer herşeyi tadında bırakaLım..Şimdi tartışma hakarete kadar uzayacak canınız sıkıLcak.. UzatmayaLım Lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri