F1 ve hard disk

eurostar

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim pc F1 tusuna basmadan acılmıyor.Birde acılışta hard disc içerisinden tık sesi duyuluyo ve sistem cd si istiyo.sistem cd sini takınca windows kur işlemi baslıyo.ancak bir süre sonra kurulumu başlatacak sabit disc bulunamadı tarzında uyarı cıkıyor.bu tık sesi pc calışırkende oluyo ve o sesten sonra pc donuyo.kafayı yemek üzereyim:)

Valla Sanırsam HardDisc kafası nanay olmuş gibi çünkü sistemin HardDisc i görmemesi ve tık sesi ondan dolayı gibi... :(

Açılışta F1 e basman gerekiyorsa disket sürücü bağlantılarını kontrol et

Usta önce pcye takılı kabloları iyice kontrol et sora kasanın içini bi aç kontrol ett sora güzel bi format çekk süper olur:hhman:

walla arkadaşlar floopy nin kabloları takılı degil bios tanda iptal ettim bütün data kablolarını cıkartıp geri taktım gene banamısın demiyo.üstüne bfloopy nin yanında hardvare monitor error yazısı cıktı.balkondan atmam yakındır:)

Kardeş bilgisayar eskiyse bios pili bitmiş olabilir ve her açılışta ayarlar sıfırlandığı için default ayarlarla açılmaya çalışıyor olabilir. Tabii harddisk'de elektrik dalgalanması nedeniyle bozulmuş olabilir. Sen en iyisi cd'den açılabilen bi linux bul bi arkadaşından ve hdd kontrolü yap, yada servise git.

arkadaşım eğer bilgisayarın F1 tuşuyla devam edip açılıyorsa BIOSd load ayarları var onları yap ev F10 ile kaydedersen tekrar F1 tuşuna basmana gerek kalmaz...

kardeş cd'yle açılan xp de war en iyisi teknik bi servise fln götür....ama en iyi pc doktoru kullanıcıdır...

usta sen birde pili cikar ve geri tak ondansonra o kendi kontrolünü yapiyor , sonra F1 tusunla devam diyecek devam eder bende öyle oldu, sana kolkay gelsin..

Geri