F131 Türk Uçağı..

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Türkler Tarafından Uçak Yapılırsa

Adı İlk Olarak F131 Olur O Sonra Kartal Şahin , F16 Görünümlü F131 gibi isimlere dogru gıder...:biggrin

Şekli Murat 131e Benzer.:clap

Kesinlikle Para Tasarrufu için LPG li Olur.:durdurun

Uçağın önünde kafası sallanan dalmaçyalı köpeklerden bulunur ve kırmızı ışıkta zaman geçirmek için kafasına vurulur.:durdurun

Arka Camında;
Liselim:aşk
Aşıksan Vur Saza Pilotsan Baz Gaza:aşk
Pilotsun Dediler Seni bana Vermediler:angry
Rahmetlide Sollamıştı.:cool:
Sıkıysa Ara:sigara:

Gibi Yazılar Olur

Kesinlikle Plakası Bulunur.:biggrin

Gaz, Debriyaj ve Fren Pedalları Bulunur..:eek:ha

Direksiyon Normal Araba Direksiyonu Olur Kesinlikle Hidreolik Değildir ve Ortadaki Boşluklardan Tutulup ve Her Uçağa Korne Çalınır...:):biggrin:durdurun

Farlarda Mavi Led Bulunur.:clap

Frene Basıldığında Tısssss Diye Ses Gelir.

Uçak Dünyasında Bir İlk Olarak Uçak Havada Geri Gidebilir ve Bunu Pilot Yan Koltuğun En Üstünden Koluyla Tutup Kafasını Çevirerek Yapar.

Vites, Sinyal Kolu ve Bilek gibi Önemli Yerlerde Tespih Bulunur.:clap
4 İleri 1 Geri

Uçağın Cantları Parlar,

Kaset Desteği Bulunan Bir Teyip Olmazsa Olmazlardandır ve Tuşlara basıldığında bip diye ses çıkar.Ferdi,Orhan her zaman bulunmakta olunup genellike Orhan Baba Kaderimin Oyunu Çalar...:clap

Torpido Kesinlikle Bulunur.

Uçağın Tepesinde Anten bulunur.

Bu uçaklarla biraları alan gençler ile son sürat hız yapılıp gökyüzünde gezilir.

Yandan Geçen f16 ya camı açıp kapışalımmı abi, seniniki iyi kaçıyomuş gibi sözler edilir.:durdurun

Camlar Beyaz (Siyahta Olabilir) ve Dönen Kolları Olan Şekildeki Camlardır.

Kapılar Tahmin Ettiğiniz Gibi Bildiğimiz Araba Kapıları Gibi Olur.

El Freni Bulunur..

:hhsigara:hhmanD

Başka forumlardan alıp buraya copy/paste yapıyorsun madem,en azından alıntı olduğunu belirt.

tşkrler. şekil üzerinde anlatabilirmisiniz rica etsem :)

aklınca bu yazı ile espiri yapmaya çalışmışsın, bir milletle dalga geçtiğinin farkındamısın? Birileri ortaya yem atıyor birileride bu yeme balıklamasıya atlıyor. Merak etme dostum Türk Milletinin kendi uçağını yapacağı günlerde gelecek ozaman uçakta neler olacağını görürsün. Öncelikle başımızdaki topçumudur bopçumudur hangi zihniyete hizmet ettikleri belli olmayan uşakları gönderilmesi gerekli. Herkes aklını başına toplasın ve akıllı olsun. Bir Türk olarak nerede olursa olsun Türklüğe hakaret edici, alay konusu yapılacak yazılar müdahale ederim. Damarında asil Türk kanını taşıyanlarında aynı görüşte olacağına inancım sonsuzdur. Sayın yöneticilerimizinde bu konuda hassas olmasını bekliyorum. saygılarımla.

medeni insanlar kendi kendileriyle dalga geçebilmelidir.

Medeniyet buysa ben bu medeniyetin içine edeyim.

TeşekkürLer güzeLDi Spi10 .. :goz:

güzel hangi siteden aldın xD

Güzel Spi0n devam Devam

aklınca bu yazı ile espiri yapmaya çalışmışsın, bir milletle dalga geçtiğinin farkındamısın? Birileri ortaya yem atıyor birileride bu yeme balıklamasıya atlıyor. Merak etme dostum Türk Milletinin kendi uçağını yapacağı günlerde gelecek ozaman uçakta neler olacağını görürsün. Öncelikle başımızdaki topçumudur bopçumudur hangi zihniyete hizmet ettikleri belli olmayan uşakları gönderilmesi gerekli. Herkes aklını başına toplasın ve akıllı olsun. Bir Türk olarak nerede olursa olsun Türklüğe hakaret edici, alay konusu yapılacak yazılar müdahale ederim. Damarında asil Türk kanını taşıyanlarında aynı görüşte olacağına inancım sonsuzdur. Sayın yöneticilerimizinde bu konuda hassas olmasını bekliyorum. saygılarımla.

İn Ulan Aşagı Adam Ne Güzel Geyiq Yapıyor Biz Türkiye'ye Bişi Mi Dedik :)Tabii ki Yapacak Türk Zekası Kimsede Yok Böle MEsajlar Yazma Beni Deli Ediyorsun

Geri