F131 Türk Uçağı..

Başka forumlardan alıp buraya copy/paste yapıyorsun madem,en azından alıntı olduğunu belirt.
aklınca bu yazı ile espiri yapmaya çalışmışsın, bir milletle dalga geçtiğinin farkındamısın? Birileri ortaya yem atıyor birileride bu yeme balıklamasıya atlıyor. Merak etme dostum Türk Milletinin kendi uçağını yapacağı günlerde gelecek ozaman uçakta neler olacağını görürsün. Öncelikle başımızdaki topçumudur bopçumudur hangi zihniyete hizmet ettikleri belli olmayan uşakları gönderilmesi gerekli. Herkes aklını başına toplasın ve akıllı olsun. Bir Türk olarak nerede olursa olsun Türklüğe hakaret edici, alay konusu yapılacak yazılar müdahale ederim. Damarında asil Türk kanını taşıyanlarında aynı görüşte olacağına inancım sonsuzdur. Sayın yöneticilerimizinde bu konuda hassas olmasını bekliyorum. saygılarımla.

Medeniyet buysa ben bu medeniyetin içine edeyim.
kim bu sivriler
ne sacmalıyon sen ya adam yazar veya yazmaz kendi yazsa ben yazdım derdi öle bişi olmadığına göre demekki alıntı biraz kafa calıstır koptum paylasımına eline sağlık

paylasım için saols..

Yazması yada taşıması hiç önemli değil önemli olan içeriği birileri Türklere has olmayan özelliklerle dalga geçecek, espiri yaptığını sanacak sende ona güleceksin, sonrada tepki olarak yazılan yazıları yazanlara sivri diyeceksin, uşak olmayın beyler adam olun. Sizin bu kopmalarınız yüzünden gülünecek hallerdeyiz. Türk ırkı bu denli aşağılanacak küçük görülecek yada alay konusu edilecek kadar basit bir ırk değildir. Bütün olmamız gereken günlerde bu tür yazıları buralara taşımayın. Saygılar

Güzel Spi0n devam Devam

İn Ulan Aşagı Adam Ne Güzel Geyiq Yapıyor Biz Türkiye'ye Bişi Mi Dedik :)Tabii ki Yapacak Türk Zekası Kimsede Yok Böle MEsajlar Yazma Beni Deli Ediyorsun

Sadece zavallısın edepten hayadan saygıdan uzak bir zavallı. Yazdığım mesajda deli olmanı gerektirecek sadece gerçekler var. Tabi bu gerçekler seni deli ediyorsa bu halini son derece normal görüyorum. Türk ün sahip olduğu üstün zeka emin ol dünyada başka hiç bir ırkta yoktur. Maalesef sen Türklük üzerine oyunlar nedeniyle aşağılık kompleksine kapılmışsın, tedavin çok zor. Türk olmak bir ayrıcalıktır, allahın bir lutfudur. Bu lutfu ancak damarında asil Türk kanını taşıyanlar bile bilir.

Ah Keşke Resimde Olsaydı :(

Ah Keşke Resimde Olsaydı :)

sanki başka bir yerde okumuştum aama baba manyaksını< yawwww

desen turkler ucuk yapsa komedı olur

Ülkemizi bu kadar salak gordugunuz için.!

Senin eline saglık

eline saglık yazanlarında ellerine saglık!

Bir avatarına bak birde yazdıgın yazıya bak!

Geri