TuğяuL
Banned
- Reaction score
- 0
faşistler defolmaz def eder sen kimi kovuyon sen defol der
![]()
büyük usta
Sonrada kafasına sıkar kendini ezdirmez dimi![]()
Atılan başlığa bak. Resmen tahrik amaçlı. Daha adam gibi tepki geldiğine yönelik bir başlık atılamazmıydı. Ondan sonra terörist tayyip diyen kişi şikayet edilecek. Oh ne güzel.
Birileri bu şekilde densiz pankart açmış olabilir. Ama konunun ismi bile kötüniyetin göstergesi..Birileri hiç adam olamacak nasılsa..
Yobazklıklarını içindeki kinlerini nasıl kusacakları ki?
uykunuz geldi sanırım iyi geceler size hiç anlatamam bu konuyu rüyanızda hitler size gereken bilgiyi verecektir![]()
Atılan başlığa bak. Resmen tahrik amaçlı. Daha adam gibi tepki geldiğine yönelik bir başlık atılamazmıydı. Ondan sonra terörist tayyip diyen kişi şikayet edilecek. Oh ne güzel.
Birileri bu şekilde densiz pankart açmış olabilir. Ama konunun ismi bile kötüniyetin göstergesi..Birileri hiç adam olamacak nasılsa..
bu ertuğrul hep böle hocam kavga çıksın istiyor tahrik edici konular açıyor ben onun sitede insanları birbirine düşürmesi için durduğuna inanıyorum
Ne faşisti ne teröristi.
Elalem Mars'a gitmenin derdinde.
Hey Allahım. Biz nelerle uğraşıyoruz.
bu ertuğrul hep böle hocam kavga çıksın istiyor tahrik edici konular açıyor ben onun sitede insanları birbirine düşürmesi için durduğuna inanıyorum
Akpli vekilin elini sıkmayan öğrenci 3 ay hapis cezası almıştı. Herhalde bu da müebbet yer. Yoksa yemez mi? EE şimdi kim faşist..
çarpıtmayalım olay tam olarak böylemi gerçekleşmişti el sıkmadı diye kimse hapse girmez dimi sende bende herkez biliyor bunun el sıkmayla ilğili olmadığını
____________________katılıyorumAtılan başlığa bak. Resmen tahrik amaçlı. Daha adam gibi tepki geldiğine yönelik bir başlık atılamazmıydı. Ondan sonra terörist tayyip diyen kişi şikayet edilecek. Oh ne güzel