Facebook Üzerinden Msn Kullanmak

fells2

Banned
Reaction score
0
2zf1nqb.gif

Facebookdaki yeni msn uygulamasıyla artık facebook üzerinden msn görüşmelerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz, hem facebook hem msn'yi sürekli kullanıyorsanız, bu uygulamayı aktif hale getirdikden sonra facebookda gezinirken aynı zamanda windows live messenger programınıda online olarak kullanmış olacaksınız, bu uygulamayı kullanmak isteyenler yazının tümünü okuduğunda sorunsuzca uygulamadan faydalanabilecektir.

bu uygulamayı kullana bilmeniz için;
1.doğal olarak facebook üyeliğinizin olması gerekir.
2.uygulama sayesinde yazışabileceğiniz kişiler msn listenizdekiler değil!"msn listenizden bu uygulama'yı facebook'a yüklemiş kişilerle" bu uygulamadan yararlana bilirsiniz.
ben uygulamanın linkini sizlerle paylaşacağım ama yine uygulamaya nasıl ulaştığımı resimler aracılığıyla görebileceksiniz. ilk önce uygulamaya ulaşabilmek için bir arama yaptırdım:

2503xuo.png

arama sonunda karşımıza çıkan sayfadaki ilk sonuç aradığımız uygulamanın ta kendisi :

awdf8z.jpg

buraya kadar sizin bir şey yapmanıza gerek yok çünkü ben bu adımın yani uygulamanın linkini veriyorum... işte uygulamanın linki
uygulamanın linkine tıkladığınızda uygulamanın sayfası karşınıza gelecek:

2rh4kzo.png

burda yapmanız gereken açılan sayfanın sağ üst köşesinde bulunan uygulamaya git butonu'na tıklamak
sonrasında karşınıza bu şekilde bir sayfa gelecek

2dtnmrn.png

burda da izin ver linkine tıklayarak uygulamanın kurulumuna devam etmesini sağlıyoruz
sonrasında bu açıklama ekranı karşınıza gelecek ve bunuda devam butonu'na tıklayarak geçeceğiz.

2iiu979.png

devam dedikten sonra yeni pencere açılıyor ve microsoft'un sayfasına yöneliyoruz ve windows live ıd ve parolarımızı girip oturum aç'a tıklıyoruz

30c4p07.png

ve sonunda uygulamaya başarıyla yüklediğimizi gösteren ekran geliyor karşımıza ve arkadaşlarımızı davet edip etmeyeceğimizi soruyor ben buna hep geç diyorum siz de geç diyebilirsiniz.

2edujrn.png

Not: başta yazdığım 2.maddeyi tekrar hatırlatıyorum.
2.uygulama sayesinde yazışabileceğiniz kişiler msn listenizdekiler değil!"msn listenizden bu uygulama'yı facebook'a yüklemiş kişilerdir" bu uygulamadan yararlana bilirsiniz kolay gelsin...

bayağı uzun iş:D emeğine sağlık

hocam facebook u kullanarak zaten bir cok insanin seceresini tuttular simdi de adamlarin yaptigi muhabbeti takip edecekler helal be...

evet çok mantıklı değil.20 kişi ile sınırlı ve facebookta olmayan birisini ekleyemiyosun ve dahası karşı tarafa uygulama davetiyesi göndermelisin

ooooo emegine saglık çok güzell teşekür ederim

Geri