facebook hesabıma gıremıyorum

ahenge

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar ben yenı uye oldum benım bır sorunum var facebook a gırıs yapamıyorum..giriş yapmak istedıgımde söyle bır uyarı aldım::

Kısa süre önce hesabına bilmediğimiz bir yerden erişildi. Güvenliğin için ve kimsenin iznin olmadan senin Facebook hesabını kullanmadığından emin olmak için lütfen yakınlardaki aktivitelerini gözden geçir.

Aktivitelerini gözden geçirmek yalnızca birkaç dakika alır. Bu hesabın sana ait olduğunu onaylamak için birkaç soru sorarak başlayacağız. (Bilgisayarını tanırsak, bu adımı geçebileceksin.)

bu hesabımın ele gectıgı anlamınamı gelıyor lutfen bılgısı olan bırı bana yrdımcı olsun..şifre mı degıstırp denedım ama gene aynısı oluyo..lutfen yardımlarınızı beklıyorum.

Aynı anda farklı pc lerde giriş yaptığın için olabilir. Ya da üye olduğun pc güvenli değilse klavye girdilerin kaydediliyor veya başka yerlere aktarılıyor olaiblir. Biraz bekle düzelmezse artık yenisini al :) Geçmiş olsun.

1 yada 1,5 saat sonra tekrar girmeyi dene. O zaman düzelecektir.

Facebook yardım!!!!!!!!!

FACEBOOK YARDIM!!!!!!!!!!!!!!
[ ARKADAŞLARIM YARDIM LÜTFEN EĞER BU SORUNLA KARŞILAŞAN VARSA BANA DA ÇÖZÜM YOLUNU SÖYLERSE ÇOK MİNNETTAR KALIRIM ]

Friend Requests Blocked
I authorize Facebook to remove my unanswered friend requests to ensure that none were sent to strangers.

Facebook'a girmek istediğimde bu şey çıkıyor karşıma. Ardından da bu;

I understand and agree to send future friend requests only to people I know.

Anladığım kadarıyla tanımadığın birisini arkadaş olarak eklemişsin milleti rahatsız etme filan diyorlar. Da ne zamandır hiç kimseyi eklemedim arkadaş olarak 3 yıldır kullanıyorum ve belki 2 aydır birini arkadaş olarak eklemedim. Bu facebook ne yapmaya çalışıyor bu uyarı sadece bende mi var yoksa başkalarında da çıkıyor mu... Böyle sapıtmaya devam ederse facebok bende toplu kapatma etkinlikleri başlatacağım vallaha...

EDİT: Ayrıca bu uyarıları da geçip hesabımı açamıyorum...:(:(:(:(:(

Geri