Facebook reklami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
Sayin Smodlarimiz veya Admin!

lütfen facebook reklamini biraz kisitlayin. benim facebook hesabim yok bir konuya ulasmak icin en az 10 defa(!!!!!) facebook reklami kapatmak zorunda kaliyorum.
Arada sirada biraz kafa dagitmaya giriyoruz vallaha burnumdan geldi el insaf!

saygilarimla

abi hay ellerin dert görmesin bu konuyu dile getirmeyi çok istedim ama konuyu açmaya üşendim varol yaf... İnan faceyi kapamaktan haşat oldum

aynı dert sahibiyiz ikiz inan benim de canım sıkılmaya başladı.

Ben de hiç reklam yok mozilla kullanıyorum Adblock Plus kullanıyorum eklenti olarak ayriyetten google chrome dada reklam yok diyorlar denemek lazım

evet tam konu açcaktım arama yapım dedım ama face kapatmaktan ondan da vazgeçiyodum.

Foruma giriş için facebook
konu açmak için facebook
arama yapmak için facebook
konuyu görüntülemek için facebook
.
.
.

Nedir bu facebook reklamı?
(chrome kullanıyorum)

evet tam konu açcaktım arama yapım dedım ama face kapatmaktan ondan da vazgeçiyodum.

Foruma giriş için facebook
konu açmak için facebook
arama yapmak için facebook
konuyu görüntülemek için facebook
.
.
.

Nedir bu facebook reklamı?
(chrome kullanıyorum)

Ben mozilla kullanıyorum ben de reklamdan eser yok

arkadaşlar bende adblock eklentili firefox kullanıyorum.

şöle bi sorun var,reklam gözükmüyor fakat forumda bi bölüme girerken herhangi bişeye tıklarken facebook penceresi açılıyor ama reklam falan gözükmüyor gerçekten.

ie denedim onda bi sorun bulamadım.onda ne reklam var ne bişi.

anlamadım valla =)

Mozilla aynı sorun bendede var

aynı sorun bendede varkı mesaj yazarken bile bu sorun oluyor öğrendiğim kadari ile sitede çalışma var sorun düzeltilecekmiş beklmekten başka çaremiz yok

ufak bir çalışma var arkadaşlar inş en yakın zamanda problemlerin tamamı hallolucak ... şimdilik 10-20 sn gibi bir süre bekleyince normale dönüyor .herşey daha güzel olacak ...birkaç güne kalmaz ...

iyi forumlar dilerim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri