Facebook

asas1453

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar sizdenn bi yardım talebim olcak:confused1:

ya facebook da arkadaş ekleme butonu devre dışı bırakılıyo.öyle biini ekleyemiştim nasıl oluyo o.

araştırdım biraz.bi yöntem yazmışlar ama facebook değişmeden önce.

şimdi nasıl yapılıyo bilen varmı.bi yardım:D:w00t:

gizlilik ayarları,temel dizgin bilgileri,ayarları gör,bana arkadaslık istekleri gönderme herkes yazar hiç kimseye cevir tmmdır..

sağol kardeş.ama hiç kimse yazmıyo bende.herkes ve arkadaşlarmın arkadaşları var sadece

rica ederim kardeş gerisini bilemiyorum kusura bakma...

Angry Facebook acil yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!! Facebook acil yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!
FACEBOOK YARDIM LÜTFEN BU SORUN BU GÜN ÖNÜME ÇIKTI İLK DEFA AMA NE ANLAMA GELİYOR BİLMİYOR YARDIM LÜTFEN...!!!

Friend Requests Blocked
I authorize Facebook to remove my unanswered friend requests to ensure that none were sent to strangers.

Facebook'a girmek istediğimde bu şey çıkıyor karşıma. Ardından da bu;

I understand and agree to send future friend requests only to people I know.

Anladığım kadarıyla tanımadığın birisini arkadaş olarak eklemişsin milleti rahatsız etme filan diyorlar. Da ne zamandır hiç kimseyi eklemedim arkadaş olarak 3 yıldır kullanıyorum ve belki 2 aydır birini arkadaş olarak eklemedim. Bu facebook ne yapmaya çalışıyor bu uyarı sadece bende mi var yoksa başkalarında da çıkıyor mu... Böyle sapıtmaya devam ederse facebok bende toplu kapatma etkinlikleri başlatacağım vallaha...

EDİT: Ayrıca bu uyarıları da geçip hesabımı açamıyorum...

Geri