Facebook'da duvarınıza yazan özel bir kız arkadaşa ne dersiniz?

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bir kız arkadaşınız yok ve bulmakla da uğraşmak istemiyor musunuz? O halde çok şanslısınız! Cloud Girlfriend, Türkçesiyle 'Bulut Kız arkadaş' adlı bir web sitesi, sizinle sosyal ağlarda iletişime geçen sanal bir kız arkadaş oluşturabilecek.

Şu an 'kapalı beta' aşamasında bulunan site, kendini şöyle anlatıyor: 'Adım 1. Mükemmel kız arkadaşınızı tanımlayın. Adım 2. Onu gerçek yapalım. Adım 3. Onunla favori sosyal ağınızda herkese açık olarak bağlanın. Adım 4. Herkese açık uzaktan ilişkinizin keyfini çıkarın.'

Yani hizmet sayesinde, duvarınıza yazan, size mesaj gönderen uzak bir sanal kız arkadaşa sahip oluyorsunuz.

bu adresten bir 'davet sırası' alabilirsiniz.

neden böyle bişeye ihtiyaç duyalım ki. gerçek kızlar varken bununla uğraşmak yerine gerçeğini ayarlamaya çalışarak zaman geçirmek daha mantıklı. paylaşım için teşekkür ederim.

neden böyle bişeye ihtiyaç duyalım ki. gerçek kızlar varken bununla uğraşmak yerine gerçeğini ayarlamaya çalışarak zaman geçirmek daha mantıklı. paylaşım için teşekkür ederim.

kent55 in paylaşımı hava atmak isteyenler için ;) Allaha şükür Kız Arkadaşım Var :) olmayanlarda inşallah bulurlar :) bulamazsanız bunu deneyin derim :)

Geri