Fake SMS Arkadaşlarnızı Şakalayın

kapas

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar ister sosyal mühendislik ister şaka için kullanabilirsiniz..

İstediğiniz numaradan yada harflerden olusan isimle örnek : Migros
Bu mesajın alıcısı telefonunun gelen kısmında sizin numaranızı değil yazdığınız numara yada harfleri görüyor..

Başlayalım..
Adım adım yaptıklarımı takip edin..

Aşşağıdaki linkdeki kayıt formuna gidiyoruz..

http://smscity.com/?rid=1964424

44773051mt1.jpg

78429362it4.jpg

89399700kt8.jpg

Mailinize gelen activasyon mailine tıklalyın..
Açılan sayfada tel numaranızı verin fe şifre isteyin..
Şifre telefonunuza gelecek..
Telefon numarası ve şifreyle siteye login olun
Mesaj atmaya başlayın..
44546734fx2.jpg

(Alıntıdır)
Kesinlikle kontörünüz gitmemektedir size ilk girişte 20 kredi veriyor kredi bitene kadar sms atabilirsiniz. linkin sonundaki id benimkidir isteyen idi silipte üye olabilir ama arada bi fark olmadığı için belitme gereği duymadım.üye olduktan sonra arkadaşlarınızı davet edim her arkadaş başına 30 kredi daha kazanabilirsiniz.

rm2xkw.png

Özellikleri

SMScity'de hergün bilgisayarınız ile Ücretsiz SMS ve çok hesaplı bir şekilde SMS atabilirsiniz. Ücretsiz SMS'den ve aşağıdaki hizmetlerden yararlanmak için kayıt olun

* Hergün ÜCRETSİZ SMS;
*Hemen 20 kredi hediye;
*Gönderen olarak kendi numaranız;
*Reklamsiz SMS'leşin;
*Uluslararası hesaplı SMS'leşin;
* İletişim raporu SMS ile;
* Grup SMS & SMS planlayıcı;
*SMS kontörü kazanın;
*SMScity VOIP (aramak)
*Ve daha fazlası...

Buraya Tıklayarak Üye Olun

Önemli Not: SMScity bir Abone servisi DEĞİLDİR. İstenmedik pahalı SMS'ler gönderilmeyecektir. Üstelik kazandığınız Kredileri Sadece SMS Servisinde Değil; Artık SMScity (VOIP) ile bilgisayarınızdan çok uygun fiyata telefon edebilirsiniz. Tek ihtiyaçınız bir mikrofondır. Bir krediden başlayan fiyatlarımız ile telefon edebilirsiniz. Ödemeniz kredileriniz ile yapılacaktır. SMScity ile çok uygun fiyata uluslar arasıda telefon edebilirsiniz.

Arkadaşlar, servisi kendim kullanıyorum. Günlük belli bir kredi, örneğin; Günlük 20 SMS Ücretsiz Olarak Gönderebiliyorsunuz. Dilerseniz Kredilerinizi kullanarak Giden Numara yerine direk Belirlediğiniz Bir İsimle SMS/Mesaj Gönderebiliyorsunuz (Örneğin; "05421234567" gibi bir numara yerine "Ben (İsminiz)"de yazabiliyorsunuz. Dilerseniz paket satın alarak kurumunuzla ilgili, farzedelim XXX Dersanesi'nde çalışıyorsunuz, aldığınız Haklarla Giden İsim olarak "XXX Dersanesi" belirlemeniz de mümkün, üstelik paketler o kadar da pahalı değil ki bu gibi hizmetlerden yararlananlar bilirler Çok Pahalı bir servis, 1000 SMS Hakkı için yüksek rakamlı maliyetler ödeyebiliyorsunuz..

Üye Ol

Alıntıdır

biperva ben zaten konuyu açmışım sen daha ne açıklama yapma ihtiyacı duydunki bide yazının altınada idini saklamışsın !... clon2x evet bedava eminim çünkü kendimde denedim

ben üyeyim böyle bi özelliğini daha yeni öğrendim iyi oldu sağol :D

biperva ben zaten konuyu açmışım sen daha ne açıklama yapma ihtiyacı duydunki bide yazının altınada idini saklamışsın !... clon2x evet bedava eminim çünkü kendimde denedim

ben üye değilim sağ tarafda alıntı diye yazıyor senin konuna yardımcı olsun diye başka bir yerde gördüm koydum kimdir tanımam bile

deneyenler buraya sonucunu yazsın diğer arkadaşlarımızda aydınlanmış olur

evet kardeşim o id benimki açık açık yazdım zaten saklamadımki hem bişeyde değişmiyo zaten siteye giriyosun ve kayıt oluyosun sizin açınızdan hiçbir değişiklik yok sizde üye olduktan sonra kendi idinizle siteye üye yaparak kredi kazanabilirsiniz

http://smscity.com/?rid=1964424

Madem saklamadığın birşeyi açıkça belirtmiyorsun ozaman konunu açtığında neden yazmadın ki? ziraa Burdaki kullanıcılar'ın sormasını beklermiş gibi.. Zaten ilk konun olduğu anlaşılıyor ve Referans göstererek baya bi kredi kazanmış oluyorsun. Buna (Halk Arasında Uyanıklık) desek ileri gitmiş olmayız Burdaki herkez bu yaptığına karşı çıkacaktır ßari site ve çıkarların için tam bi açıklama yapta herkez faydalansın :) Onudamı yapamadın ozaman Resimlere şunuda eklede herkez saklamadığını görsün..
2dwamx0.jpg

ne olursa olsun sonucda adam üüşenmemiş hazırlamış haketti benım hakkım helal olsun

Sayın Uğur ALTUNEL askerı yoklama kacagı oldugunuz belırlenmıstır. Temmuz 2-5 tarihleri arasında birliğinizin bulunduğu Van-Elendağ komutanlığına teslim olmanız gerekmektedir.Hukuki işlem yapılacaktır.

şakama bak:D:DD:D

shewki id açık açık görünüyo dimi ben oraya tıklayın yazıp idimi altınada saklayabillirdim isteyen linkin sonundan idi silipte girebilir ama arada hiçbir fark yok e fark yoksa senin böyle yazmanda bişey ifede etmiyor ben buraya bi paylaşım yapmışım size faydası var aynı anda banada faydası var bunda bi kötülük varsa söyle.

noyansir şakan güzel olmuş iyi fikir bak benimde tecilli arkadaşlarım var bende yapim onlara :D

shewki id açık açık görünüyo dimi ben oraya tıklayın yazıp idimi altınada saklayabillirdim isteyen linkin sonundan idi silipte girebilir ama arada hiçbir fark yok e fark yoksa senin böyle yazmanda bişey ifede etmiyor ben buraya bi paylaşım yapmışım size faydası var aynı anda banada faydası var bunda bi kötülük varsa söyle.

noyansir şakan güzel olmuş iyi fikir bak benimde tecilli arkadaşlarım var bende yapim onlara :D

Devam et tam yol iLeri ( Allah Yardımcın oLsun ) :emzik

Geri