Farenin sağ tuşuna uygulama ekleme

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Mesela Bir klasöre ters tıkladigimizda istedigimiz bir uygulamayı menüye eklemek için

Başlat/çalıştır komutuna "Regedit" yaz HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell anahtarını aç

zjxezk.jpg

u7m3a.jpg

ip4klt.jpg

157dh0p.jpg

jtnbs8.jpg

2mwgrcy.jpg

akzc6w.jpg

eLıne sagLık abı ısıme yarayacak ..

eyvallah kardeş.....................eline sağlık

yaptım ama olmadı arkadaşım yaa....

klasörr seçtim ben kendi resimlerimin fln olduğu bi klasör yolu gösterdim sağ tıkladığımda da gelmedi.._??

yaptım ama olmadı arkadaşım yaa....

klasörr seçtim ben kendi resimlerimin fln olduğu bi klasör yolu gösterdim sağ tıkladığımda da gelmedi.._??

anladigim kadari ile sen fareyi ters tikladiginda resimlerinin oldugu bi klasorun kısa yolu olsun istiyorsun benim anlatimima gore mauseyi bir klasor üzerinde ters tıkladiginda ekledigin menu gelir bos ekranda falan tıklarsan gelmez kayıt defterinde HKEY_CLASSES_ROOT\Folder ayarlarini gosterdim ben bunun için yaptigin kısayolun gorunmesi için mauseyi herhangi bi klasore tutman gerekior bos ekranda yapabilmen için folder delide baska bir klasor içinde deişikilik yapman gerekir fakat bos ekranin bulundugu klasoru bilmiyorum..

evet yaa bende şimdii onu farkettim... eli alışanlar için kullanışlı bişi ama bana zor geldi...

yinede sağol...:clap

HKEY_CLASSES_ROOT dizinlerindeki tum klasorlerde shell mevcut yani istenilen herseye kısa yol eklenilebilir fakat neyin ne oldugunu iyi ibilmek gerekiyor ben sadece klasorler için olani acikladim diger uygulamalarda eklenilebilir bu yontem ile..

ya abi mükemmelsin ya gerçekten işe yarayacak programsız basit ve pratik paylaşımlar yapıyosun hackhell hakkını ödeyemez bence senin çok saol :) sayende bilgisayar kullanmayı öğrendik :)

Geri