FAS'ın Adalet ve Kalkınma Partisi - Party Justice and Develop

єℓ_мαяια¢нι;5081613' Alıntı:
iranda vinçle asılan insanlar her ne suçu olursa olsun etraftaki çoluk çocugun pskolojisini bozuyor.

biyerde okumustum Birlesik Arap Emirliklerinde bi erkekle dans etti diye kızı döverek öldürmüşlerdi bu insani bi olaymı ??

bunlar da insanlık arıyorsanız zaten en büyük hatayı orada yapıyorsunuz. Amazon ormanına atsanız bunları orada ne kadar hayvan varsa ormanı terkeder. ama BİZ BU VATAN İÇİN O KADAR KAN AKITTIK Kİ, KENDİNİ BİLMEZLERE ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ.

SÖZÜM YANLIŞ YERE GİTMESİN, NE İRANLIYA NE ARAPLARA İÇİMİZDEKİ HAYVANLARA.

sanırım yaşın çok genç. Neyi ne kadar bildiğini ".... Daha çok şey biliyorum.rahat ol" bu cümlen ortaya koyuyor. Seni tanımlayan bir çok atatsözü var, sen kendini anlatamasanda onlar seni anlatır. Herşey bir yana dahah öğreecek çok şeyin var, iyi bir başlangıcı hakkında konuşup yazdığın konular hakkında araştırma yapmakla yapabilirsin. "oku" diye emreden sureden başlayabilirsin. Belki demokrasi laiklik şeriat gibi kavramlar hakkında biraz daha fazla yazıp çizebilecek bilgiye erişmeni sağlayabilir.

sizin kurduğunuz edepli cümleler, artık beni biraz da olsa düşünmeye itiyor. Yoksa siz bu edepli tavrınızla bir maskenin arkasından yazıyor olmayın. Ne bileyim sanki mesaisini bitirip ikinci mesaisine başlamış bir vaktin yazarı gibi alttan (anladın sen onu)konuşuyorsunuz. Sorabilir miyim acaba siz nerede mesai yapıyor sunuz? Veya burası halka açık bir forum burada ne amaçla geziyorsunuz? (halk)

Neredeyse bir yıl oldu. Tesadüfi şekilde buradaki soruları farkettim ve cevap hakkımı kullanmak istiyorum. Her ne kadar banlanmış olsa da arkadaş belki bir yada iki sene sonra görüp cevabını alabilir. Uzun değil üstelik çok kısa.

Istanbulda yaşıyor ve mesaimi 3b mimari projelere harcamaktayım. Kullandığım maskeyi en iyi şekilde şöyle tarif edebilirim. trkatmer rumuzunu google.com da aratarak daha önce hangi forumlarda yıllar öncesinden beridir yazdıklarımın bir kısmına ulaşabilirsin. Uslubumu ve tarzımı görebilirsin. Bu şekilde maskemi düşürmüş olabilirsin. :)

Geri