Fatih Terim Ülkenin Başına Geçsin =)

Ne kadar da kavga meraklısısın sen yaw :)
Bilmeden konuşmak konusunda sen benden iyisin aslında.

Biliyormusun federasyonun sponsor gelirleri 15 milyon YTL idi dün yapılan anlaşmalarla 40 Milyona çıktı daha yeni ve toplam bütçe 168 milyon YTL oldu
Aradaki fark olan 128 milyon YTL yi kim veriyor zannediyorsunuz ki onu anlamadım
Bütçe devletin verdiği paradır devlet vermiyor da federasyon veriyormuş bu da ilginç komiksiniz yaaa

Herneyse, kime ne yazarsan yaz da bana alıntı yapıp cevap yazma diye rica etmiştim ama
Lütfen diyerek,
ne biliyorsan yap bana sıçrama da aman amann :)

Rakam futbol adına normal ülke ekonomisi adına yüksektir konu mecliste'de tartışılmış bir sonuç alınamamıştı şöyle yapılabilir aylık 8 - 10 bin ytl alacak futboldan iyi anlayan başarıya aç anadolu kulüplerimizden birisinin teknik direktörü göreve getirilebilir bu mümkündür fakat elde edilecek başarı gerçekleşmez ise o da farklı şekillerde tartışılacaktır umarım terim bizi 2010 dünya kupasına taşıyabilir.

Ne kadar da kavga meraklısısın sen yaw :)
Bilmeden konuşmak konusunda sen benden iyisin aslında.

Biliyormusun federasyonun sponsor gelirleri 15 milyon YTL idi dün yapılan anlaşmalarla 40 Milyona çıktı daha yeni ve toplam bütçe 168 milyon YTL oldu
Aradaki fark olan 128 milyon YTL yi kim veriyor zannediyorsunuz ki onu anlamadım
Bütçe devletin verdiği paradır devlet vermiyor da federasyon veriyormuş bu da ilginç komiksiniz yaaa

Herneyse, kime ne yazarsan yaz da bana alıntı yapıp cevap yazma diye rica etmiştim ama
Lütfen diyerek,
ne biliyorsan yap bana sıçrama da aman amann :)

Tamam abi özür dilerim ben hatalıyım=)

Bakıyorum da Terim'in maaşı bizi birbirimize düşürmüş :)
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar
Halimize bakıp tebessüm edelim diye açtım ben konuyu.
Burda sözü Recep İvedik'e bırakıyoruz:

"Ya ben aslında hayata kızıyorum ya!" :)

FutboLu Hep Bir Sirk Gibi Düşünürüm. Ne Kadar Çok İzLeyen, iLgi Gösteren Varsa HasıLat Da O Kadar Artıyor. Şu Anda Dünyada FutboLa iLgi Gösteren MiLyonLarca İnsan Var. Fatih Terim'i Ya da Diğer FutboL AdamLarını Tanıyan,Gören,Takip Eden MiLyonLarca İnsan Var. 700 YtL-1000 YtL Maaş ALanLarın Yaptığı İş De Bu Kadar Göz Önünde OLsa, Herkes Tarafından iLgiyLe KarşıLansa OnLarın Maaşı Da KatLanır Muhakkak. Fatih Terim'e YükLenmek Gereksiz.

Geri