- Reaction score
- 0
Fatih Terim'den ilginç açıklamalar. Maç sonrası basın toplantısında eleştirilere açık yüreklilikle cevap verdi....
"Fatih Terim olmak hiç kolay değil. Bin kez gelsem bin kez Fatih Terim olurdum.. Fatih Terim'in hatalarını yeniden yapardım. Ben ülkemde yapılmayanları yapıyorum"
''Ben herkese sevimli gelmeyebilirim. Böyle bir çabam da olmadı. Zaten muhalefet olmazsa doktora görünmek lazım."
''Fatih Terim'in egosu var yakıştırmalarını kabul ediyor musunuz?'' sorusuna Terim "Acaba sizin sorunuzda haset, çekememezlik, yukarıdan aşağıya çekme olabilir mi? Ben de bunu size soruyorum." diye cevap verdi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın başında ve sonunda TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'ın yanlarında olduğunu söyledi.
Terim, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, ''2010 Dünya Şampiyonası'na gidemedik, ortada başarısızlık var ve ekip olarak faturayı ödüyorsunuz. Dünya üçüncüsü olunduğunda bu başarıyı teknik heyet kadar federasyon başkanı ve yöneticiler sahiplenm...
Devami...