FB'ile ilgili site yaptım nasıl?

magriman

Banned
Reaction score
0
www.fenerbahce.on-4.com sitesini dün yaptım.googledan arattığınızda bulunamadı diycek.anasayfaya erişin tuşuna basın.iyi eğlenceler.ama nasıl release edeceğimi bilmiyorum.lütfen yardım.bu webmasterlıkta yeniyim.host bedava zaten.
HAVE SOME FUN!

bookmark'a taşındı...!

Kardeşim site güzel fakat. verdiğin linkleri tıklayınca balantı sağlanmıyo. Bende www.guvenmakina.bz.tc adlı siteyi kurdum incelersen aynı sorun gazeteler bölümünde var.. Bunun sebebi kullandığımız Alanın bedava olmasımı acaba??

eet site güsel de sen rebelin dediğine bakma...
sen içeriği biras fazla deil bayaaaaaa bi genişlet...:)
yine de güsel ellerine saglık:goz: ...

Ellerina Sağlık Güzel Olmuş İçeriği Genişletmen Gerektiği Zaten Söylendi. Birde Yazım Hataları Var Dikkat Et Biraz. Teşekkürler

beyaz zemine sarı yazı yazmışın bence rengini değiştir okunmuyor yazılar, ben galatasaraylıyım :) yinede seni tebrik ediyorum

Teşekkür ederim canım kardeşlerim.Ayrıca önerileriniz için çok teşekkür ederim.İyi forumlar.

Arkadaşlar site yenilendi.Artık yeni bir bölüm var.Fenerbahçe Galerisi diye.Bunu 1 saat uğraşıp yaptım.Annem hafta içi oynamama izin vermediği için siteyi haftadan haftaya güncelleyeceğim.İyi forumlar.

Geri