HAddini aşma kullandığın kelimelere dikkat et. bu tür kelimeler (cincon, naapalım) kullanarak kendi zeka seviyeni ortaya koyupta rezil olma bari.kimin gülüp kimin gülmediği seni alakadar etmez beğendinse beğendiğini belirt beğenmedinse beğenmediğini belirtebilirsin ve konuyu açan kişiyide eksi yada artı puanlayabilirsin. ayrıca konunda galatasary ile ne alakası varki de galatasary bölümüne açılsın. basbaya komedi işte yeride burasıdırhalepci' Alıntı:bununla mı eğleniyor bu cinconlar basit insanlar ya naapalım gülen var mı acaba merak ediyorum (zekalarından tabi) yoksa mutlaka gülen olmuştur
ySf' Alıntı:gs'li ezikleride gördük bordodan 3 yediler bızım ewımızde 3 attımız takıma yenıldıler halen konusuolar
bak dostum konustugun kelımelere dıkkat et!!!saygılı ol yada burda yerın yok bunu bılesın ne demek ya eziq???sen mı karar verıosn kımın ezıq olup olmadıgına!!!!ayrıca sende gs ıle ılgılı bı konuacsan bızde begendıysek begendıgımızı belırtırız olgun ınsanlarız cunku!!!begenmedıysen dıer uyeler gbı begenmedım dıebılırsın!!!!bole assalayıcı kelımeler sarfetme hem sana yakısmaz hemde yazdıgın bu msjın forumda durmasına!!!!ySf' Alıntı:gs'li ezikleride gördük bordodan 3 yediler bızım ewımızde 3 attımız takıma yenıldıler halen konusuolar