'fener mi allah korusun"

MONTANO

New member
Reaction score
0
'FENER Mİ ALLAH KORUSUN"

Arda, yayın sırasında taraftarların SMS yoluyla sorduğu, “G.Saray’a ne kadar bağlısın, Fenerbahçe’de oynar mısın?” sorusuna, “Ben o kadar profesyonel değilim. Hep söylüyorum. Allah bana o formayı giymeyi nasip etmesin” cevabını verdi. Arda, Fenerbahçeli taraftarları ima ederek, “İnsanlar üzülüyorlar ama elimden bir şey de gelmez. Çünkü doğuştan Galatasaraylı’yım. Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin diyorum. Neden; çünkü Arda Turan Galalatasaray’da güzel. Fenerbahçe’nin sembol oyuncuları orada güzel. Ne
ben orada olursam mutlu olurum, ne ailem mutlu olur. Her şey para değildir. Paradan önce çok daha
önemli şeyler vardır” açıklamasında bulundu.

Milliyet

cevap gayet açık olmuş =)

büyük konuşmak için oLdukça küçük bir yaş ardanın ki..gençLiğine vermek Lazım..önce bir birikim oLuştur hayatını garanti aLtına aL dondan sonra yaşından büyük LafLar et..hayat bu ne oLacağı beLLi oLmaz aLtından kaLkamayacağı bir iş geLir başına o zaman seve seve oynarsın arda fenerde de oynarsın siirt köy hizmetLerinde de..

Herkes Emre Belözoğlu Gibi Değilki Fenerin Arda'ya Verdiği Paranın Daha Fazlasını Veren Mutlaka OLur :)

oynarsın yavrum oynarsın canım oynarsın gulum ...

Arda Türkiye'nin en yetenekLi oyuncusu oLduğu gibi en akıLLı ve en terbiyeLi oyuncuLarından biridir.. BöyLe oLmasa G.Saray'dan yetişmez ve genç yaşta G.Saray kaptanLığına Layık görüLmezdi.. Kendisinin de dediği gibi Türk oLmasa yada Türkiye'de oynamasa şimdi çoktan RonaLdo-Messi tarzında bi topçu oLmuştu ama O'nun önüne koyuLan engeLLer ve RonaLdo-Messi'nin önüne seriLen güLLer bir değiL!
O yüzden ben Arda,Özer gibi genç Türk yetenekLere biraz daha müsamahaLı yakLaşıLmasını bir spor sever oLarak arzu ediyorum..

bence bu haberı bıraz abarttı medya tamam ıste anladık bu kadarda reklam olmaz

bence bu haberı bıraz abarttı medya tamam ıste anladık bu kadarda reklam olmaz

Dai bir insana hakettiğinden fazla değer verirsen böyle yapar bu 1

Piyasada unutulunca bir şekilde gündeme gelmek lazım bu zatı muhteremde ancak böyle gelebilirdi buda 2

kimsenin unutuLduğu faLan yok,Arda dün de nerdeyse tüm takım eksikken çıktı takır takır topunu oynadı..
he tabi biz futboLcuLarımızı magazin haberLerinden takip edemiyoruz onu kastediyorsun herhaLde abi..

Şimdi Herkes Emre BeLözoğLu'nu Örnek Gösterecektir, Ancak Hakan Şükür, Emre BeLözoğLu Ve Arda Turan'ın Benzer Durumda OLabiLeceğine Dair Soruda, Emre Zaten FenerbahçeLiydi, Fenerbahçe'de Oynamak İstiyordu Bu Yüzden Gitti Ama Arda Çok Koyu Bir GaLatasarayLı Bunu Yapacağını Da Düşünmüyorum, ÖzeLLikLe De GaLatasaray'da Bu Genç Yaşında KaptanLığa Kadar YükseLmişken Demişti, Bence Çok HakLı...

Geri