Beyaz Kin
Stou
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar bilmiyorum kaç kişi girip bakıyor paylaşımda bulunuyor ama Korku bölümü gerçekten iğrenç şeylerle dolu.
Kedi yakan insanlar, her yerlerini jiletle kesen satanistler, sadistler, acıdan zevk alan mazoşiştler, kopuk kafalar, ölü insan bedenleri, yanmış insanlar vs vs
bunlara izin vermeyin lütfen
bu nasıl bir şeydir anlamadım buraya girip yazan insanların hiç midesi de mi bulanmıyor
gerçekten iğrenç ve inanılmaz şeyler
ve ben Hackhell gibi bir sitede böyle bir şeyin varlığından rahatsızlık duyuyorum
tepkiler gelecektir eminim ancak nasıl ki orada yazıp çizenler bu sitenin üyesiyse ben de bu sitenin üyesiyim ve onlar kadar isteklerimi şikayetlerimi kurallar çerçevesinde uygun bir dille dile getirme hakkına sahibim
saygılar
umarım dikkate alınır bu önerim
Arkadaşlar bilmiyorum kaç kişi girip bakıyor paylaşımda bulunuyor ama Fenerbahçe bölümü gerçekten iğrenç şeylerle dolu.
Yok Avrupa Kupasini Kaldiracakmi$,yok ronaldinhoyu alacakmi$, yok ust uste 3 sene $ampiyon olacakmi$,yok Fortis Turkiye Kupasini kaldiracakmi$ vs vs.
bunlara izin vermeyin lütfen
bu nasıl bir şeydir anlamadım buraya girip yazan insanların hiç midesi de mi bulanmıyor
gerçekten iğrenç ve inanılmaz şeyler
ve ben Hackhell gibi bir sitede böyle bir şeyin varlığından rahatsızlık duyuyorum
tepkiler gelecektir eminim ancak nasıl ki orada yazıp çizenler bu sitenin üyesiyse ben de bu sitenin üyesiyim ve onlar kadar isteklerimi şikayetlerimi kurallar çerçevesinde uygun bir dille dile getirme hakkına sahibim
saygılar
umarım dikkate alınır bu önerim.
Sadece geyik amaclidir, kizanlar falan olabilir affola karde$iz hepimiz. :victory
Written by Beyaz Kin!