Fenerbahçe-chelsea spiker komedi

*เlкєг

яσ¢к
Reaction score
0
arkadaşlar kimse gol sevincinden spikerin dediklerini anlayamamıştır ama özellikle 2. golde spiker kendinden geçti

Kazımın golünü gayet rahat şekilde ifade ediyor:
Nefis pas... Sezdi golü... Sezdi, bekledi izledi... İşte asist, işte klas vuruş, işte gol... Kalenin arkası, önü, gerisi, pilot kamera ve yan kameradan seyredin ve Zico ile sizde coşun...
Ama deivid in golünde tüm Türkiye gibi spikerde kendinden geçti:

Gol, gol, gollll... Gol... Allahım buna bak! Yok böyle bir gol avrupa sahalarında... Şapka da çıkartın, önünde de eğilin, ayakta da durun, selam da durun... Deivid... Deivid... Deivid.. Müthiş!.. Müthiş!.. Benim adım Deivid, Avrupa'da gol krallığına da oynarım diye ekliyor...

5 oldu 5... Avrupa sahalarında Deivid'in beşinci golü bu... Ne güzel oldu... 81. dakika, yazın bir kenara... Fenerbahçe tarihinin en klas gollerinden biri... Müthiş, inanılmaz, harikulade... İnter, Sevilla, Chelsea boş geçer mi Deivid ismi..."

buda 2. golün videosu

[VIDEO]ZYgtzcNz1sU[/VIDEO]

Hiç sevmiyorum bu adamı. İlker Yasin'den de nefret ediyorum. Berbat anlatıyor bence.

arkadas hepsinden öte ben gol olunca bi garip oldum ya tüylerim diken diken oldu...

bu arada sölemek isterim koyu bi bjkliyim hatta fanatik dielim ama helal olsun fenere umarım finale kadar cıkıp kupayıda alır gelir cani gönülden feneri destekliorum

BİRGÜN HERKES BJKLİ OLMUYACAK O SEREF SADECE BİZE AİTTİR :):):):)

ben deivid golünü izleyince seviçten ağladım ne diyorsunuz

Fenerbahceliyim destekleyen Futbol kardeslerime tskr ederim

ben müthiş heyecanlandım walla. Abi adam marka yaptı kendine artık... şimdi yarın akşamki maca konsantre olalım...

Geri