Fenerbahçe kaosun eşiğinde!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
22112009135504.jpg

İnönü hezimeti, F.Bahçe'de başarının arkasına gizlenen bütün sıkıntıları ortaya çıkardı....

Yönetim, Güiza-Semih'i bitiren Daum'a kızgın. Emre soyunma odasında "Bu takımda herkes kendini bir şey sanıyor" dedi. Güiza ilk 11'e alınmayınca "İspanya'dan gol atıp geliyorum, siz beni adam yerine koymuyorsunuz" deyip Samandıra'yı terketti. F.Bahçe dün sadece Beşiktaş'a 3-0 yenilmedi.. Ligde ve Avrupa'da zirve keyfi süren Kanarya, İnönü'de resmen darmadağın oldu.. Sahada kaybedilen 3 puanın dışında sakat veren, ceza alan ve didişen bir F.Bahçe vardı sahada.. İşte bitiş düdüğüyle son bulmayan sıkıntılar:

EMRE EN AZ 3 HAFTA YOK
Beşiktaş'ın 54. dakikada attığı golden 1 dakika önce topa uzanmak için açtığı sol bacağının arka adalesi yırtılan Emre, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.. Gol gelene kadar da baldırını tutarak topun peşinden koşan ve durumu ağırlaşan milli futbolcu böylece ilk yarıyı kapattı. GÜİZA TAKIMI BIRAKTI GİTTİ
ma günü çalışmayı kimseye haber vermeden bırakıp soyunma odasına giden Güiza'nın kaçtığını anlayan Daum, Okçu'ya "Seni derbide düşünmü...

Devami...

yazık ne hallere dustuk

yazık çok yazık bu teknik adamları bir türlü anlamıyorum sevmedikleri oyuncuyu bitirmekte üstlerine yok ki güiza gibi bir adam derbilerde başarılı bir performans gösteriyor 11'de yok ve dün fenerbahçe zaten sahaya forvetsiz çıkmış bu arada ben maçı seyretmedim beşiktaş'ın galibiyetten başka alternatifi yokken belkide kontratakla rahat alacağın maçı sen sahaya forvetsiz çıkarsan bu sonda senin için kaçınılmaz olur, daum'un oyuncu hataları ile maç kaybedildi, takım tökezleye tökezleye gidiyordu artık diz çöktü bence, inşallah çabuk toparlar ama bence zor görünüyor daum'da hatalarından vazgeçer futbolcu arkadaşlar kendine çeki düzen verirse belki diyorum....

Abart abart biraz daha abart. . .

Hiç bişe oLmaz kaLmış 4 hafta devre arasına son 4 hafta bırakmayız
LiderLiği.Devre arasıda bir forvet aLdık mı kimse tutamaz bizi her türLü
şampiyonuz bu sene kaçarı yok!

Abart abart biraz daha abart. . .

Hiç bişe oLmaz kaLmış 4 hafta devre arasına son 4 hafta bırakmayız
LiderLiği.Devre arasıda bir forvet aLdık mı kimse tutamaz bizi her türLü
şampiyonuz bu sene kaçarı yok!

Şampiyon olacağınız konusunda bende sana hak veriyorum da bu sıkıntıların olduğu doğrudur.Bizdede vardır,beşiktaştada vardı.Takım mağlub olunca faturayı herkes birbirine kesmek istiyo...

Geri