Fenere Darbe :D Hacked

Reaction score
0
baba fener mania duruo hala bu arada banada ii bi site hacklesene ben pek anlamıom site hacklenmiştir elif seni çok seviyorum yaz. . .ok?

Güzel iş çıkarmışsın belli..
Su an çalışma var sitede deniliyor...

valla gördüğüm kadaruyla site sapasağlam duruyo
ayrıca bu kişisel bi site sanırım:D:)
sanırım diğerini hacklemişsin sadece

illuminati' Alıntı:
baba fener mania duruo hala bu arada banada ii bi site hacklesene ben pek anlamıom site hacklenmiştir elif seni çok seviyorum yaz. . .ok?

bana bir rep ver istediğin yazıyı ilk hackleyeceğim sitenin üstüne yazayım...

zonesi var daha neki iyi iş çıkarmıssın

ben fenerliyim ama fenermania die bir siteyi ilk defa duyuyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sağol arkadaşım seninde fenere bir katkın oldu. thnx.

"Sitemiz Tasarımdadır Lütfen daha sonra deneyiniz..."

la bahaneye bak :):):)

reklam meklam dionuz sizde ne adamısınız yaaa adamıo burda ya tessekkür et yada kötüleme adam tartsıma yaratmayın

blackwolf' Alıntı:
reklam meklam dionuz sizde ne adamısınız yaaa adamıo burda ya tessekkür et yada kötüleme adam tartsıma yaratmayın

sen avukatımısın olm. oda adam gibi index atsın bizde adam gibi cvp verelim.

bak ben arkadasımın arkasında olurum git forum kurallarını oku forumda tartısma yaratma yasaktır die bi madde var tammammı bana laga luga yapma adam istediği indexi atar çalıs sende at

blackwolf' Alıntı:
bak ben arkadasımın arkasında olurum git forum kurallarını oku forumda tartısma yaratma yasaktır die bi madde var tammammı bana laga luga yapma adam istediği indexi atar çalıs sende at

olm sende zeka olsaydı yazdığım ilk mesajı başka bi tarafındn anlamazdın. çoluk çocukla uğraşamam tartışma yaratan senin mesajın zaten.

güzel iş tebrikler arkadaşlar tartışmayın.

Sitede sorun yok gibi gözüküyor...

walla bende ilk kez duyuyorum siz kiim feneri hacklemek kiim puhahah
kitchemin hackerı seni :D

Bu site Hacklenmemiş.Hackerim Diyenden çekiniyoruz Artık.

a.q ne oluyo burda ??

bu arada by_deli_hacker benide en iyi fenerli yapsana :)

eline saglık:D

by_deli_hacker çift mesaj yazmışsın, birini kaldırmalısın,

arkadaşlar tartışma çıkarmaya yönelik yazıları silmek isterdim ama uzadıkça uzamış, hoşunuza gitmiyorsa yazmayın,bakmayın, o kadar !

Geri