Fenerin uydurduğu GS fıkrası

arkadaşlar bi fıkra paylaştık nerdeyse din savaşı çıkacak abartmayalım lütfen!!! bende GS liyim ama hoşuma gittiği için paylaşıyorum..
üstelik beğenmeyenlerin yorum yapmasına da gerek yok...

arkadaşlar bi fıkra paylaştık nerdeyse din savaşı çıkacak abartmayalım lütfen!!! bende GS liyim ama hoşuma gittiği için paylaşıyorum..
üstelik beğenmeyenlerin yorum yapmasına da gerek yok...

Iste budur. Begenmiyorsan bos bos fenerli fikrasi soyle olur yok icinde dini alet etmisler vs diye yorum yapmazsin. sikayet basligi birazcik ilerde solda gidin yazin smodlar degerlendirsin ya konu kalir ya da silinir. bu kadar uzatmanin sacmalamanin zirvalamanin manasi yoktur.

bu fıkradan sonra fenerliler cennete girebilirmi bilmem :D

..:.. böle saçma bir fıkra ancak FB den cıkardızaten :D :D :D :D :D ..:..

güzel.................

Fıkra dediğin güldürür, hiç olmazsa tebessüm ettirir. Bunda böyle birşeyden sözetmek mümkün değil.
Hayatımda okuduğum en salak ve saçma fıkra (tabi böylesine fıkra denirse).

arkadaşımız bir fıkra vermiş herkes yok fenerbahçe yok TANRI falan takıntı yapılmış sadece mizah amaçlı yapılmıştır bu bir fıkradır ... beğenirsen yorum yaparsın beğenmezsen yorum yapmazsın gereksis postları siliyorum ve bundan sonra gelecek her değişik yorum için hem silinme hemde ceza uygulamasına geçilecektir ....

arkadaşımız bir fıkra vermiş herkes yok fenerbahçe yok TANRI falan takıntı yapılmış sadece mizah amaçlı yapılmıştır bu bir fıkradır ... beğenirsen yorum yaparsın beğenmezsen yorum yapmazsın gereksis postları siliyorum ve bundan sonra gelecek her değişik yorum için hem silinme hemde ceza uygulamasına geçilecektir ....

İlhan abi çok teşekkür ederim...
bende paylaştığıma paylaşacağıma pişman oldum zaten...
senin de dediğin gibi beğenmeyenler yorum yapmasın geçsin...
arkadaşlar biz hoşumuza gideni paylaşıyoruz....
emeğe saygı lütfen...

Geri