ferdi Türkiye'nin Sneijder'i

MONTANO

New member
Reaction score
0
Ferdi tıpkı Sneijder!
Rizespor'dan Galatasaray’a transfer olan Ferdi Elmas’ın İtalya Milli Takımı’nı perişan eden Hollanda’nın yıldızı Sneijder’e benzer özelliklere sahip olduğuna dikkat çekildi. Geçtiğimiz sezon Ajax’tan Rizespor’a gelen Ferdi’nin Hollanda-İtalya maçında Portakallar’ın kazanacağını iddia ettiği ve benzetildiği Sneijder’in de maçın yıldızı olacağını söylediği öğrenildi. Takım arkadaşları tarafından tebrik edilen Ferdi, Galatasaray ile büyük işler başarmayı umuyor.

Fotospor

ferdi elmas cok yetenekli umarım cok calısır sımarmaz ve faydalı bir futbolcu olur.

ѕσηυη¢υ;3027024' Alıntı:
Carrusca'da ''beni Maradona'ya sorun'' diyordu.Erken konuşmamak lazım...

Biz Hiç Böyle Bir söylemde bulunduğunu Duymadık neyse hadi bakalım İlk Golü fenere Sneijder atarsa şaşırmayalım:hhmanD

hayırLısı oLsun kapaLı kutuLara aLıtık Ferdi de oLe .

ben düsünmüoo diilm o kadar övdü kendini süper bi adamdı da mademm bize realden mi geldiii altı üstü caykur rizeden bi transferrr bu kadar büyütmeye gerenk yoqqq ...

ben düsünmüoo diilm o kadar övdü kendini süper bi adamdı da mademm bize realden mi geldiii altı üstü caykur rizeden bi transferrr bu kadar büyütmeye gerenk yoqqq ...

Emre güngör ankaragücünden geldi şimdi nerde milli takımda kan akıtarak maç kazandırıyor.hakan balta desen yine kan içinde kalmıştı servet desen o da sakat sakat oynadı kimse sevmiyordu.Şu anda altın karmadaki yeri hazır Arda V.manisada kiralık oynuyordu şimdi Nerde dün isviçreye patlattı golünü Ferdi Neden öyle olmasın Galatasaray ruhuda onu yıldız Yapacak rahat olabilirsin.

Dünyanın en genç ve yetenekli oyuncularının oluşumunu izliyorsunuz onurlanın GALATASARAY taraftarları

gençlerde oğuz sabankay diye biri var ona da hagi gibi adam diyolar...bakalım nolucak hepberaber görücez...

İyi bir oyuncu.Ama bu kadarda abartıLmasın.İLerde neyin ne oLduğunu görücez.Ferdi'nin sahada konu$ması gerekiyor =)

Geri