[{TuC€Du}];3057538' Alıntı:Sayın arkadaşlarım ...
M.Fetullah GÜLEN hoca efendinin varlığından neden rahatsızlık duyuyorsunuz buna anlam veremedim bunu kopyala yapıştır yapmadan izah edin onun buun ağzından çıkan karalamalar ile deil bunu izaah edecek bir kişi şuraya yazsınki boyle boyle yaptı..
Adama vatansız diyosunuz adam yurtdışında devamlı TÜRK okulu açıyo dış ulkedeki milletlere TÜRKÇE öğrettiriyo bunun neresinde vatansızlık gorunuyosunuz !!
Adama amerikada yaşıyo diyosunuz adamın yeğeni orda orda yaşıyo çokta iyi yapıyo orda olduğu halde adamı çekemeyenler var burda olsa acaba ne olur .. ? !!
Onun gibi muhterem şahısların zaadların elleri opulecek kişilerdir ..
Kime ne zararı dokunmuş kimin ekmeğini ağzından almış kimin ekmeğiyle işiyle oynamış tam aksine devamlı MÜSLÜMAN TÜRK !! lere iş imkanı tanımış '' VATAN,MİLLET,BAYRAK '' sevgisini aşılamaya çalışmış ..!!
Siz burdan konuşabiliyosunuzda ilk once okuyun adam olun sonra bi kademelere gelin sonra konuşun ki dedikleriniz dinlensin bu şekilde kimse sizi tınlamaz bile ...!!!
Şunu unutmayın ki ALLAH yolundan kimse dönmez eğer VATANSIZ MİLLETSİZ insan arıyosanız ALLAH yolunu bilmeyen kişilere bu tanımları yapın ...!!!
HEDEF TURAN,
REHBER KUR-AN ..'DIR bunu unutmayın ..!!
Çok hoş rehber Kurandır. Bunun aksini kimse iddaa edemez. peki madem fethullah'ı bu kadar iyi savunabililiyorsun ve rehberde kuran diyebiliyorsun .şimdi yazacaklarımada cevaplarsan pek bi sevindireceksin beni . aşşagıya sıralıyorum madde madde sen hepsine ayrı ayrı cevaplar verirsin. heyecanla bekleyeceğim.
1. * Bakara 120: Sen onların dinlerine uymadıkça, yahudi ve hristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olacak değillerdir. De ki: "Şüphesiz doğru yol, Allah'ın (gösterdiği) yoludur." Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların heva (arzu ve tutku)larına uyacak olursan, senin için Allah'tan ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı.
* Maide 51: Ey iman edenler, yahudilerle hıristiyanları dost edinmeyin! Onlar, birbirlerinin dostlarıdırlar. içinizden her kim onlara yardaklık ederse, muhakkak o da onlardandır. Allah ise zulmedenleri doğru yola çıkarmaz.
senin fethullah hocan rehber olan kurandaki bu açık ve net bir şekilde yazılmış ayetlerin hangisine uydu . ?
2. ABD de yeşil kart alabilmek için fethullah hocana 80 kişi referans oldu. bunlardan 40'ı papaz. 40 CIA ajanı. eğer gündemi takip edersen tüm gazete ve tv lerde çıktı haber ? bunada bir açıklık getir ayetleri gözönünde bulundurarak.
3. Neden fethullah hocanmıdır nedir denen şahsın kitaplarında dergilerinde kelime-i tevhidin ( Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah) sonunda Muhammedun Resûlullah kısmını kullandırmıyor ve kullanılmasına gerek yok diyor ?
4. Senin fethullah hocan nasıl bir müslüman ki Irakta öldürülen 1 milyon müslümanın cellatı olan bir ülkede yaşayabiliyor ( bu kısım sadece fethullah değil müslümanım diyebilen tüm herkez içinde geçerli ) ve bunun hesabını sormak yerine papaz ve cıa ajanlarıyla yakın dostuklar içine giriyor ?
5. Fethullah hoca diye tabir edilen adamın ögrenci evlerine cehalet dönemimde bende gittim bir kaç kez. şakirt diye tabir edilen sözde ögretmen olan askerler. neden bize fethullah hocanın kasetlerini ve cd lerini koyduklarında diz çök ve dinle emrini veriyor ? Buradaki amaç ne ?
6.Nurettin Verenin fethullah hocanın sağ kolu oldugunu biliyorsundur zamanında. ne olduda adam fethullah hocanı bu kadar karalayabiliyor. söylediklerinde hiç mi gerçeklik payı yok ?
7. Fethullah hocanın baş yazarı Elif şafak Baba ve Piç kitabında anadolunun tümü ermeni tohumu dedi ve kalktı birde ödül aldı. seni hiçmi rahatsız etmiyor ülkenin kötülenerek başkalarının bundan rant sağlaması ?
8.Neden Fethullah hocana bağlı gazeteler ABD nin ırak işgaline yer vermiyor orada öldürülen müslümanların durumlarına gözler önüne sermiyor ? korktukları fethullah mı yoksa fethullaha referans olanlar mı ?
9. fethullah ve oluşumunun üzerine giden herkez neden ölüyor ? neden gözaltına alınıyor? neden hazır bir iddaaname bile yokken 1 seneye yakın cezaevlerinde kalıyor ?
10. fethullah gülenin salya sümük ağlaması seni gerçekten etkiliyor mu ? ve inandırıcı buluyormusun ?
11. İzmirde bir camiide vermiş oldugu vaazı dinledim. dinlemeden önce kürsüye çıktı ve ben size darıldım size gönül koydum artık buraya gelmeyi düşünmüyorum dedi . araştırıp izlersen sende açık bir şekilde görebilirsin. sence bir hoca bir cemaate neden gönül koyar ? cemaat onun engin bilgilerinden, söylediklerinden feys alırken . hocanın görevi değilmidir islamiyeti en açık ve net şekilde cemaatine anlatmak . nasıl olurda bu elleri öpülesi dediğin hoca islamiyeti daha net ve etkili bir şekilde anlatması gereken cemaate ben size gönül koydum artık buraya gelmeyeceğim der ?
12. ATV kanalına TMSF tarafından el konuldugunda. fethullah hocanın adamlarından fehmi koru atv de sabah a karşı bir program sunuyordu. sabaha karşı olmasının amacıda hiç izlenmiyor olmasıydı. bunun için senin fethullah hocanın ve AKP nin adamı fehmi koru TMSF den yani devletten o program için 40 bin YLT alıyordu . inkarda edemedi . Neden senin bu egitime çok büyük önem veren fakiri fukarayı düşünen fethullah hocan. bir nevi AKP nin gizli yöneticisi fehmicigine " lan fehmi ülkede bu kadar aç ve yoksul insan varken senin aldıgın bu para Hz Ömer adaletine sığarmı demedi ?
bunlar hiçbiryerden alıntı değildir. bizzat kendi sorularımdır. ayrıca bu kitabıda okumadım, okurmuyum onuda bilmiyorum . sen şimdi bu elleri öpülesi hocanın iki 3 kitabını okumuş 5 yada 6 cd sini izlemiş gelmiş burada bir ideolojinin peşinden cahil cuhela şekilde gidişini belli etmişsin. Emin ol senden daha fazla kitabını okudum cd lerini izledim ve hep arayışlarım iyi bir yanını bulmaktı ama kötü ve olumsuz yanları agır bastı . kusura bakma ama sen ve senin gibilere ne bu ülkeyi ne cumhuriyetimizi nede bagımsızlıgımızı t eslim etmeyeceğiz. 'cumhuriyet bizim omurgamızdır. önce bunu bileceksin. bunun bizi ayakta tutan, emelimiz, direğimiz olduğunu idrak edeceksin. sonra ne olursan ol, it ol, ibne ol, puşt ol, ne olursan ol. cumhuriyet bu toprakların beyni ya da düşüncesi değildir, bunu demeyecek kimse. cumhuriyet'in omurgamız olduğunu bil, sonra ne düşünüyorsan, hangi fikrin, hangi ideolojinin peşinden gidiyorsan git. ...