Fethullah Gülen cemaat okulları, New York Times'ın manşetinde

atatürk düşmenı degil bunlar vatan haini yetiştiriyolar,bunlarda vahdettin gibi din hıyaneti içinde olup devleti satıyolar. gidip araplara peşkeş çekiyorlar
yüce allah bile peygamber efendimizi bu pislik araplara gönderdi ama o bile adam edemedi
senin dedigin o okulları destekleyen RTE türkiyeye gelen arap kralının ayagına gidiyor.
1.dünya savaşında arkamızdan vuran araplar siz hala yok fettullah gülen yok bilmem ne derdindesiniz.
bi cocuga din eğitimini en iyi anne baba verir. aşırıya kacıpta insanları yobazlastırmaya gerek yok.

Dostum terbiye sınırları içerinde kalırsak memnun olurum. Avatarına da hiç yakışmıyor. Adamlar dünyanın dört bir yanında Türkçenin öğretildiği okullar kuruyorlar. Peki ülkücüler nerede kahvelerde lokallerde kavga peşinde kız peşinde.... Fark Burada İşte...

Ülkücüler kahvelerde lokallerde her yerde rahat olun siz !

İstanbul Üniversitesinde yapılan kavgalara bak bakalım Ülkücülerin kavgası mı yoksa fethullahçıların kavgası mı daha çok ?
Ama malum basınımız kavgayı fethullahçılar yapınca ses çıkarmaz.Ama ülkücüler edince ne teröristliği kalır,ne provakasyonluğu.(tıpkı hoca efendinizin söylemleri gibi :goz:)

Afganistanda,Irakta Müslümanlara yaptığını bırakmayan amerikancıklar amaçları belli olan bu adamı nasıl bünyesinde barındırır ? Mantıklı açıklamasını yapabilir misiniz?

İnanmamaya devam edebilirsin arkadaşım.Çünkü Ülkücüler hakkında yerli yersiz konuşmaları bulunan bir adamı hiçbir Ülkücü sevmez :)

Cadı arkadaş ta avatarına 3 hilal koymasına rağmen yorumlarında sürekli akpvari konuşmaktadır :goz:

:D Banamı Söylüosun Ülkücülerin Hakkında Bilgileri....Bende Bulundum O Ortamlarda...Kimi Arka Edinmek İçin Geliyor....Kimide Mekan Edinmek İçin

önemli olan icraat.

ne güzel Türkcemizi tüm dünyaya duyuruyorlar. gecen gün bizim yurdada 2 letonyalı, iki de afrikalı cocuk geldi hep fotograf cekildik yaw=) Allah razı olsun bu güzel sevincleri bize yasattırdıkları için..

atatürk düşmenı degil bunlar vatan haini yetiştiriyolar,bunlarda vahdettin gibi din hıyaneti içinde olup devleti satıyolar. gidip araplara peşkeş çekiyorlar
yüce allah bile peygamber efendimizi bu pislik araplara gönderdi ama o bile adam edemedi
senin dedigin o okulları destekleyen RTE türkiyeye gelen arap kralının ayagına gidiyor.
1.dünya savaşında arkamızdan vuran araplar siz hala yok fettullah gülen yok bilmem ne derdindesiniz.
bi cocuga din eğitimini en iyi anne baba verir. aşırıya kacıpta insanları yobazlastırmaya gerek yok.

vahdettini ne kadar biliyon herkes bol keseden atıyo vahdettini tanımak istiyosan şahbabayı oku yansız bir şekilde yazılmış kapı gibi belgeler içeren gayet güzel bi kitap konuyla alakası yok ama kusura bakmayın böle şeylere katlanamıyom

******..walla ben uzun yillar fethullah gulen okullarinda egitim gordum...okulu bitirir bitirmez ayrildim...kesinlikle iki yuzlu ve uckagitcilarla dolu bir olusum...belki yurt disinda Turkce ogretiyolar tamam ama oralardan kazandiklarini da hesaba katin...son zamanda CEMAAT de denilen bu olusum sadece maddiyati on planda tutmaktadir...okullarinda egitimlerinde de bozulma baslamistir...zaten eskiden beri sadece kendini dusunen bir topluluk oldugu icin giderek sogudum...hep onlara verirseniz hep onlarin tarafinda olursaniz iyisiniz yoksa yanlislari gorup bu yanlis dediginizde dusman ilan edilirsiniz...

ornek isterseniz NURETTIN VEREN...hayatini bi arastirin derim...hikmet cetinkaya ile yaptigi roportajlarin derlendigi FETHULLAH GULEN`IN 40 YILLIK SERUVENI adli kitabi kaynak olarak kullanabilirsiniz...o kitapta fethullah gulen denilen adamin sag koluyken nasil dislandigini ve nasil kaziklandigini anlatiyor...

bu sadece bir ornek ben o CEMAAT denilen olusumun icindeykende bir cok kez bir suru sacmalik gordum...benim yasadiklarim ve baskalarinin yasadiklari olaylardan da bi suru sacmalik anlatabilirim size...
ama simdilik sunu demekle yetineyim CEMAAT denilen olusum bana uzak ALLAH`a yakin olsun...

Güzel kardeşim bende bunların arasında 2 yıl kaldım.Ve anında vın...

Atamızın heykeli falan var diyenlere birşey sorucam.Peki şerefsiz hocaefendinizin anılarını okuduğunuzda neden kızdıklarına öküz kemal veya çavuş kemal dediğinin açıklayabilirmisiniz?Ya da fasıldan fasıla kitabında neden hritiyanlaralarada müslüman gözüyle bakılmalı,muhammedün resulullah demesi gerekmez laflarını açıklayabilirmisiniz?Hadi hodri meydan...Kanıtlayın sizden tarafı olayım...

******..walla ben uzun yillar fethullah gulen okullarinda egitim gordum...okulu bitirir bitirmez ayrildim...kesinlikle iki yuzlu ve uckagitcilarla dolu bir olusum...belki yurt disinda Turkce ogretiyolar tamam ama oralardan kazandiklarini da hesaba katin...son zamanda CEMAAT de denilen bu olusum sadece maddiyati on planda tutmaktadir...okullarinda egitimlerinde de bozulma baslamistir...zaten eskiden beri sadece kendini dusunen bir topluluk oldugu icin giderek sogudum...hep onlara verirseniz hep onlarin tarafinda olursaniz iyisiniz yoksa yanlislari gorup bu yanlis dediginizde dusman ilan edilirsiniz...

ornek isterseniz NURETTIN VEREN...hayatini bi arastirin derim...hikmet cetinkaya ile yaptigi roportajlarin derlendigi FETHULLAH GULEN`IN 40 YILLIK SERUVENI adli kitabi kaynak olarak kullanabilirsiniz...o kitapta fethullah gulen denilen adamin sag koluyken nasil dislandigini ve nasil kaziklandigini anlatiyor...

bu sadece bir ornek ben o CEMAAT denilen olusumun icindeykende bir cok kez bir suru sacmalik gordum...benim yasadiklarim ve baskalarinin yasadiklari olaylardan da bi suru sacmalik anlatabilirim size...
ama simdilik sunu demekle yetineyim CEMAAT denilen olusum bana uzak ALLAH`a yakin olsun...

Güzel kardeşim bende bunların arasında 2 yıl kaldım.Ve anında vın...

Atamızın heykeli falan var diyenlere birşey sorucam.Peki şerefsiz hocaefendinizin anılarını okuduğunuzda neden kızdıklarına öküz kemal veya çavuş kemal dediğinin açıklayabilirmisiniz?Ya da fasıldan fasıla kitabında neden hritiyanlaralarada müslüman gözüyle bakılmalı,muhammedün resulullah demesi gerekmez laflarını açıklayabilirmisiniz?Hadi hodri meydan...Kanıtlayın sizden tarafı olayım...

İyiki Senide Kendilerine Benzetmemişler Kardesim :D

çok eleştirelenler çıkcak bu insanları ama değişcen birşey olmucak bu insanlar büyümeye güçlenmeye devam edicek aynı 5- 6 yıldan beri olduğu gibi..sizler kaldıramasanızda kabullenmek istemesenizde bu insanlar güzel şeyler yapıyor yapılması gerekn içlerindeki pislikleri temizlemekken siz hepsini temizlemeye çalşıyorsunuz ancak hiçbişe başaramıyorsunuz eminim bunun farkındasınızdır...nese fazla lafa gerek yok çünkü bu insanların yaptığı icraatlar sizlere verilecek en güzel cevap...

Yok kardeşim...Ben zaten babamdan gizlice gittim.Babam duysa hayatta göndermezdi.Ama ben neyaptım?Gittim .Sadece ders çalıştım.risale oku dediler okumam dedim.Fetonun kitaplarını oku dediler okumadım.Bu kadar basitti benim için...

Yok kardeşim...Ben zaten babamdan gizlice gittim.Babam duysa hayatta göndermezdi.Ama ben neyaptım?Gittim .Sadece ders çalıştım.risale oku dediler okumam dedim.Fetonun kitaplarını oku dediler okumadım.Bu kadar basitti benim için...

Bizim Burdada Köyden Gelen Öğrencileri Kandırıp Evlere Falan Gidiolar Kalıyorlar...Fetunun Kitaplarını Okutuyolar....Bende Tanık Oldum

Bu Hacı Fetullah denen zatı ben dünyevi güzelliklere doyamamış ve sanki hayat hiç bitmeyecekmiş, sanki Hakla hiç hesaplaşmayacakmış gibi düşünen bir Müslüman Kapitalist olarak görüyorum.

Bu şahıs dini alet ederek öyle bir teşkilat kurmuş ki, zaten ülkemizde maalesef insanlar para kazanmak için herşeyi mübah görüyorlar, onlar için tek sorun "cehennem korkusu" oluyor ve onlarda sözde müslüman fetullah'a yaranarak bu korkularınıda halt edeceklerini zannediyorlar, ve bu adam hakkındaki en ciddi sorun, fetullah'ın artık bir halife, bir peygamer gibi tanıtılmasıdır. Bu adam yeni bir akım oluşturmuştur ve bu akım açık ve net olarak Hz. Muhammed'i ikinci plana atmaya başlamıştır. Bu İslam dini için en büyük tehlikelerden birisidir. Dini direk Kur'an'ın emrettikleriyle yaşamak gerekir bu şahısların arkasından yaşanacak din felaketi getirecektir.

Yaşamını Amerika'da geçiren ve Amerika'dan her türlü desteği alan bu şahıs ve ona kanan değerli yurttaşlarımız için sadece şunu söylemek istiyorum:

"Bağımsızlık olmadan din yaşanmaz"

"Din 3. bir kişinin araya sokulmasıyla yaşanamaz"

:D Banamı Söylüosun Ülkücülerin Hakkında Bilgileri....Bende Bulundum O Ortamlarda...Kimi Arka Edinmek İçin Geliyor....Kimide Mekan Edinmek İçin

İnsan ne amaçla giderse onu görürmüş :goz:

Bende gözünü kırpmadan davası adına can verebilecek adamları tanıdım o ortamlarda.

Neyse konumuz bu değil hayırlı forumlar

Sahip olduğu okul, yurt ve dershanelerinde yetiştirdiği iyi eğitilmiş kadroları ile Atatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyeti ortadan kaldırarak şeriat esaslarına dayalı bir devlet kurmayı amaçlayan Fethullah GÜLEN gücünü iki kaynaktan almaktadır.

1- Oluşturmuş olduğu büyük sermaye imparatorluğu,
2- Son yıllarda dozajını gittikçe artıran ve zaman zaman teşekküle yardım boyutlarına ulaşan siyasi destek,

Kısa bir sürede oluşan sermaye imparatorluğu örgüte bağlı bütün okul, yurt, dershane ve sair kuruluşların finansmanını yaparken, siyasi destek sayesinde devlet kadrolarındaki örgütlenme sağlanmakta ve örgütün önüne çıkacak engeller bertaraf edilmek istenmektedir.
Tarikat okullarını övmek son zamanlarda moda haline gelmiştir. Oysa yukarıda belirttiğimiz gibi bu okullarda yetişen kadrolarla siyasi Islam’ın iktidar yapılması hedeflenmektedir. Bu itibarla tarikat okullarına destek verenler Atatürkçü olamazlar. Fethullah GÜLEN Laik Cumhuriyete karşı değilse, amacı sadece Türk toplumunu eğitime tabii tutmaksa;

Neden kuvvet dengesi mevcut değilse kuvvete başvurmayın talimatını vermektedir?

Neden, müritlerine “O kuvveti temsil edeceğiniz şeyleri elinize alacağınız ana kadar, Türkiye’deki devlet yapısı ölçüsüne göre bütün Anayasal müesseselerdeki güç ve kuvveti cephenize çekeceğiniz ana kadar her adım erken sayılır” demektedir.

Neden, Mülkiye, Adliye ve Askeriye başta olmak üzere devlet kadrolarında teşkilatlanma isterken, ayrıca;

Bu açıdan bizim ister bu dairede, ister diğer dairede arkadaşlarımızın korunması çok önemlidir. Bu koruma mevzuunda işte arz ettiğim gibi belki işin esnekliğinden istifade edilebilir,

Yani sivrilmeden, mevcudiyetinizi hissettirmeden, çok ilerlere gitmek, işte bu iki müessesede olduğu gibi hayati dinamik bir kısım müesseselerde söz konusudur. Ta ilerilere gitme, böyle can damarları içinde dolaşma ve eğer dönülüp gelinecekse yara almadan hissettirmeden dönüp geriye gelme meselesi geleceğimizin adına çok esaslı hususlardır,

Türkiye’de önünüzü kestiler. Yürüyemiyoruz, orada durgun sular gibi gölleşme imajı uyandıracaksınız. Zorlayacaksınız, yerinde yürüyor gibi yapacaksınız.

Talimatları vermektedir.

Neden, Arapça eğitimin kaldırılmasını, devletin bir yanılgısı olarak kabul etmektedir.

Neden, kitaplarında İslamcı silahlı çeteler gibi tebliğ ve cihad konuları üzerinde hassasiyetle durmaktadır.

Neden, oluşturduğu ışık evlerinin medrese, tekke ve zaviyelerin fonksiyonlarını ifa ettiklerini defalarca söylemekte, 30 Kasım 1925 tarihinde kapatılan bu kurumların özlemini çekerek Atatürk devrimleri ile ters düşmektedir.

Neden, Cumhuriyet dönemini kötülemekte ve bu dönemi kendi tarihi olarak kabul etmemektedir.

Neden, “Mahmut Efendi’nin görevi, sarığın, şalvarın, cüppenin propagandasını yapmaktır. Sen de emniyet teşkilatına girecek Vali ve Kaymakam olacak insanları yetiştir” demektedir.

Neden, Türkiye’de Atatürk düşmanlığının simgesi haline gelmiş bulunan ve Büyük Atatürk’e “Deccal” demek küstahlığını gösteren Said-i Nursi’nin yolundan gitmektedir. Aynı zamanda “Kürt Teali Cemiyeti’nin” mensubu olan bu şahıstan Bediüzzaman diye bahsederek bu şahsın ve risalelerinin yoğun bir şekilde propagandasını yapmaktadır.

Bana göre Atatürk e düşmanlık gösterilerine kendi cesaret edemediği için, çoluk çocuk gönderiliyor. Bari bir şeyler öğretin de saygı duyan olsun.
merhaba ben fettullahçı falan degilim ama nedenleri sorarken bütün dünyaya türkçe ögretmesini açıklarmısın hem dedigin gibi saidi nursinin kürt teali cemiyeti üyesi olmasına ragmen

copy paste yöntemiyle yazılmış yazılar... bolca var nasıl olsa yapıştırın gitsin yiyen yutan tıkanmaz İnşallah.. at gözlüklerinizi lütfen çıkarın, biraz gerçeklere odaklanmaya çalışın...

Geri