Fethullah Gülen'in Avukat Yeğeni

Kara Kartal

Banned
Reaction score
0
Yaşasın Yobazlar ve Kahpeler için İstiklal Mahkeme
Fethullah Gülen'in Yeğeni

Adamda mangal gibi yürek var... "Cesur yürek" mübarek...

Korkusuz!.. Gözü pek!..

Adamın adı Kemalettin Gülen , mesleği avukat... 10 yıldır ABD'de yaşayan tarikat şeyhi Fetoş' un yeğeni...

Kemalettin Gülen, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan 'a telefon edip gözdağı veriyor:

"Eğer Tayyip Erdoğan 'ın başına bir şey gelirse ya da AKP kapatılırsa görürsün mantar tabancası mı patlar yoksa başka bir şey mi patlar ! Demokrat Parti döneminin köylüleri yok... Bu halk değişti..."

Diyelim ki, polis yakalayıp gözaltına aldı Fethullah Gülen 'in yeğeni Kemalettin'i...

İfadesini alan polis ya da savcı sordu:

"Ne patlayacaktı Kemalettin?"

Kemalettin hukukçu, bilir:

"Kanalizasyon borusu!.."

Kemalettin kurnaz, cin gibi...

"Görürsün mantar tabancası mı patlar yoksa şey mi?" derken, olayın ucunu açık bırakıyor:

"Balon patlar, kanalizasyon borusu patlar, ramazan topu patlar, otomobil lastiği patlar..."

Salla gitsin!..

Avukat Kemalettin, Cumhuriyet' i bombalayan, Danıştay saldırısını gerçekleştiren meslektaşı Alparslan Arslan 'ın kankası...

Mahkeme tutanaklarında adı üç-dört kez geçiyor , yeğen Kemalettin Gülen'in.

Kemalettin asker kaçağı üstelik...

Danıştay saldırısının ardından Türk Telekom' dan çıkarılmış...

Öyküsü ilginç Kemalettin'in...

Bakalım daha neler çıkacak!..

Burada önemli olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a telefonla gözdağı vermesi...

Mahkeme tutanağına baktım, Kemalettin Gülen'in Danıştay saldırısıyla ilişkisini araştırıp hukuk büromuzdan Av. Bülent Utku 'dan bilgi aldım.

Alparslan Arslan ifadesinde şöyle diyordu:

"...Ayrıca kafamda Danıştay'a saldırı olayı da oluşmuştu. Bunu gerçekleştirmek için Danıştay 2. Daire Başkanı Mustafa Birden 'in adresini araştırmaya başladım. Halen avukatlık yapan Kemalettin Gülen'le buluştum. Kemalettin Gülen bana o sırada başörtüsü takan bir anakokulu öğretmeninin okul sahasına giremeyeceğine dair Danıştay kararından bahsetti. Hatta bu kararı veren daire üyelerinin resminin Vakit gazetesinde yayımlandığını söyledi. Kemalettin bir ara Mustafa Birden'i aradığını ancak kendisine ters cevap verdiğini söylemişti. Ayrıca Danıştay'a saldırı konusunda Kemalettin Gülen'e bir şey anlatmadım . Yalnız ben Kemalettin Gülen'le yukarıda belirttiğim hususları konuştum. O da cevaben 'Bana bir iş düşerse yardımcı olurum' dedi."

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı telefonla tehdit eden Fethullah Gülen'in yeğeni avukat Kemalettin böyle bir kişi...

Cumhuriyet ve Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan'ın kankası...

Ahmet Hakan'ın başına gelenler tüm köşe yazarlarının başına gelebilir , geldi de...

Eğer demokrasiyi, düşünceyi ifade özgürlüğünü savunuyorsak biz bu ülkede İlhan Selçuk 'a da, Ahmet Hakan'a da, Aysun Kayacı 'ya da, Tuncay Özkan 'a da, Orhan Pamuk 'a da, Adnan Akfırat 'a da, Perihan Mağden 'e de, İsmet Berkan 'a da, Serhan Bolluk 'a da sahip çıkmak zorunda değil miyiz?

Elbet Hrant Dink cinayetinin ardındaki "büyük patronu" ararken halen tetikçileri bile bulunamayan Necip Hablemitoğlu cinayetinin de aydınlatılmasını istemek bizlerin görevi...

İlhan Selçuk'a, Kemal Alemdaroğlu 'na, Doğu Perinçek 'e, öteki meslektaşlarımıza henüz iddianame hazırlanmadan "çete" suçlaması yapan "besleme medyanın" yalakaları neoliberaller, dinciler, tarikat müritleri dört koldan saldırıya geçmediler mi?

Ben ulusalcıyım, yurtseverim!..

Demokrasiden, özgürlüklerden yanayım!..

Laik demokratik Cumhuriyet, Aydınlanma Devrimi olmasaydı o sözde demokratlar bugün o yazıları yazabilecekler miydi?

Demokrasinin en güzel yanı düşünceyi ifade özgürlüğüdür...

Unutmayın!..

Hikmet Çetinkaya

Tehditçi avukat Fethullah Gülen'in amcaoğlu çıktı

GEÇTİĞİMİZ günlerde...

İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat ile yaptığım telefon görüşmesinden söz etmiştim...

Avukat bana telefonda şunları söylüyordu:

"Eğer Tayyip Erdoğan'ın başına bir şey gelirse ya da AKP kapatılırsa görürsün mantar tabancası mı patlar, yoksa başka bir şey mi patlar! Karşınızda Demokrat Parti döneminin köylüleri yok... Bu halk değişti..."

Ne söylediğini kulağı duymuyor, kendisini kaybetmiş bir şekilde "Görürsün mantar tabancası mı patlar yoksa başka şey mi?" diye tehditler savuruyordu...

Dikkat! Dikkat!

İstanbul Barosu'na kayıtlı bu avukatın kimliğini saptadım.

Avukatın adı Kemalettin Gülen'dir.

* * *

Kemalettin Gülen denilen bu avukatla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra şu çarpıcı sonuçlara ulaştım:

BİR Kemalettin Gülen, Fethullah Gülen'in yakın akrabasıdır... Bir rivayete göre yeğeni, bir başka rivayete göre ise amcaoğlu...

İKİ Danıştay saldırısını gerçekleştiren Alparslan Arslan'ın, mahkemede verdiği ilk ifadede Kemalettin Gülen'in adı sıkça geçmektedir...

ÜÇ Kendisi de bir avukat olan Alparslan Arslan, Danıştay saldırısından önce Hukuk Fakültesi'nden arkadaşı Kemalettin Gülen'le saldırı işini görüştüğünü söyledi... Bu ifade, mahkeme tutanaklarında yer almaktadır...

DÖRT Kemalettin Gülen, Danıştay saldırısından önce Danıştay İkinci Dairesi Başkanı Mustafa Birden'i evinden telefonla arayarak küfretmiş... (Anlaşılan arkadaşın telefonla arayarak had bildirme gibi bir alışkanlığı mevcut).

BEŞ Kemalettin Gülen, Türk Telekom adına İstanbul Anadolu yakasında icra takibi yapan avukatlardan biriydi... Ancak Gülen, Danıştay saldırısına adının karışması nedeniyle Türk Telekom tarafından görevden alındı...

ALTI Kemalettin Gülen, Danıştay saldırısının bir numaralı zanlısı Alparslan Arslan tarafından suçlanmasına karşın herhangi bir adli takibe alınmadı... Ya da şöyle söyleyelim: Adli takibe alındığına dair bir bilgi yok... Hatta Gülen o kadar rahat ki, kafasını bozan yazarları telefonla arayıp tehdit edebiliyor...

YEDİ Fethullah Gülen'in avukatı Orhan Erdemli, Kemalettin Gülen'in Fethullah Gülen'in yakın akrabası olduğu bilgisini doğruladı... Ancak Kemalettin Gülen nedeniyle Danıştay saldırısı ile Fethullah Gülen arasında bir irtibat kurulması çabasına şiddetle itiraz etti...

SEKİZKemalettin Gülen, şu anda Milli Savunma Bakanlığı tarafından "asker kaçağı" olduğu gerekçesiyle aranıyor... Adresi ise belirsiz...

* * *

Başındaki onca belaya rağmen...

Bir gazeteciyi arayıp, "Görürsün mantar tabancası mı patlar yoksa başka bir şey mi?" diye tehdit etme cüretini gösterebilen bir adam, bence çok tehlikeli bir adamdır...

Tehlikenin farkında olarak...

Ve tabii tehlikeyi bertaraf etmek için...

Buradan çok değerli yetkililerimize şu çağrıyı yapıyorum:

Kemalettin Gülen konusunda elimdeki tüm bilgi ve belgeleri ortaya koymaya ve işbirliğine hazırım...

Yeter ki...

"Görürsün neyin patlayacağını..." diye tehditler savuran bu adama...

Bir biçimde...

"Avukat Bey... Söyle bakalım... Neymiş patlayacak olan şey?" diye soru sorulsun...

Ahmet HAKAN

yazmak,yAZILANI yapıştırmak parayla diil ya, dewam edin karalamaya bakalım, kim bumca şeyin altında kalacak

:p:p

yazmak,yAZILANI yapıştırmak parayla diil ya, dewam edin karalamaya bakalım, kim bumca şeyin altında kalacak

:p:p

suçlu olanı teşhir etmek adaletin gereklerindendir ..
kanunlara göre bir aykırılık yoksa bir gizlik gerekmiyorsa özel bir neden yoksa namussuzlar teşhir edilmelidir..

herif tehdit etmiş bu belgelenmiş kimi savunuyorsun?
herifin danıştay cinayetinde adı geçiyor kimi savunuyorsun??
asker kaçağı olarak aranan birinin neyini savunacaksın??
mahkemece aranan ifadesi bir türlü alınamayan kaçak birinin neyini savunuyorsun??

yok eğer savunmuyorsan burda gelip karalama yaptığımızın iftirasını atma ...

abi sana helal olsun senin her konun Fethulllah Gülen'le ilgili bu adamla ne alıp veremediğin var anlamadım. madem suçlu bu adam bu ülkenin avukatıda var savcısıda onlar uğraşırlar bu işle sana bana söz düşmez

şu yazıyı kopyaladığın adresi vermen mümkün mü bide biz bakalım

şu yazıyı kopyaladığın adresi vermen mümkün mü bide biz bakalım

gogıldan arattır çok çabuk bulursun

anahtar kelimeler ahmet hakan ,mason, fetullah

genede bulamazsan Hürriyet arşivlerinde ahmet hakanın yazıları var yanlış hatırlamıyorsan nisan ayına ait yazılarının içinde

al sana gazete küpürlerinden belge...

nasılda şartlanmışsınız....

insan bir sorar bir araştırır nerede bunun belgesi diye...

alparsan aslan olayı çoktan aydınlandı
o ifadeler hep masabaşı ifadeler..

onu da akp aydınlatmadı yüce türk adaleti aydınlattı...
alparslan arslanın
muzaffer tekinle foto ları..
eylemi bar da kararlaştırılması
üç ay önce ki bir gazetenin küpürünün cebinden gıcır gıcır çıkması..
alparslan aslanın babasının oğlumun ezanda kulağı yok ki namaz da gözü olsun demesi....

kadir inanır bile inanmıyor artık bunlara üzgünüm....

kemalizmi kullanan bizi birbirimize düşürmeye çalışan çoook böyyük terör örgütü deşifre oldu bilgilerinize...

al sana gazete küpürlerinden belge...

nasılda şartlanmışsınız....

insan bir sorar bir araştırır nerede bunun belgesi diye...

alparsan aslan olayı çoktan aydınlandı
o ifadeler hep masabaşı ifadeler..

onu da akp aydınlatmadı yüce türk adaleti aydınlattı...
alparslan arslanın
muzaffer tekinle foto ları..
eylemi bar da kararlaştırılması
üç ay önce ki bir gazetenin küpürünün cebinden gıcır gıcır çıkması..
alparslan aslanın babasının oğlumun ezanda kulağı yok ki namaz da gözü olsun demesi....

kadir inanır bile inanmıyor artık bunlara üzgünüm....

kemalizmi kullanan bizi birbirimize düşürmeye çalışan çoook böyyük terör örgütü deşifre oldu bilgilerinize...

biz sana canlı canlı şahit veriyoruz beğenmiyorsun yaff:

bırak belgeyi canlı şahit var ,ahmet hakan hala yaşıyor gidip ona sorabilirsin

ahmet hakan kim anayasa mahkemesi sözcüsü mü..

yediği kaba pisleyen bir yazar bozuntusu

sen seviyor musun o adamı gerçekten..

dönek değil mi sence..

ahmet hakan kim anayasa mahkemesi sözcüsü mü..

yediği kaba pisleyen bir yazar bozuntusu

sen seviyor musun o adamı gerçekten..

dönek değil mi sence..

haydaaaa daha dün üye oldunn nerden biliyorsun ahmet hakan olan sevgimi

(bak kardeş yorumların bana volkican006 yı anımsatıyor:D bırak şimdi amete olan sevgimi)

konu ahmet hakana tehdit eden şahsın fetullahın avukat yeğeni olduğu ve danıştay saldırısı yapan avukatın kankisi olduğu belgelenmiş şu an zaten bu zatı muhterem şahıs aranıyor..

Geri