file is corrupt (bu ne ya!)

nuric@n

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bugün pc ye format attım baya dolmuştu sonra drivereleri yükledim ama program (.net framework, vs) yüklediğimde "file is corrupt" hatası alıyorum ne olur yardım edin 2 kere daha formatladım ama yinede olmadı napmam gerekio nolur yardım edin

arkadaşlar bugün pc ye format attım baya dolmuştu sonra drivereleri yükledim ama program (.net framework, vs) yüklediğimde "file is corrupt" hatası alıyorum ne olur yardım edin 2 kere daha formatladım ama yinede olmadı napmam gerekio nolur yardım edin

sp2 yuklemek gerekıyor yuklu degılse yukle oyle dene yanlıs hatırlamıosam oyle yada söyle senı wındows update sayfasına yonlendırebılır ordan bır guncelleme ıstıyorda olabılır

yorumun için saol belirtmeyi unutmuşum zaten yüklediğim xp sp2 hatta sp 3 ü yükledim setup halinde yinede olamadı update denicem şimdi

file is corrupted hatasi dosya bozuk oldugunda verilen bir hata..

bence dosyayi yeniden indirip denersen daha iyi olur..

hata winrardami aliniyor acaba?

winrarda da var winamp tada bazı programları açmıtor sadece photoshop ve limewire yi açtı oyunlarıda açtı ama yinede pc imde bi sorunun olması bni üzüyor anlamadım ben bu işi ya

acaba HARD DİSK im de bir sorun olabilirmi çünkü msn dede bozuk kabin hatası alıyorum çıldırcam yardım edin

bir virusten dolayi olabilir bu problem.. internetten yeni bir exe indirip deneyebilirsin dostum.. kolay gelsin simdiden..

Geri