Filistin'deki Kardeşime Mektup

capo_one16

New member
Reaction score
0
Bismillahirrahmanirrahim
Selamün Aleyküm,

ismim : osman kara
yer: İstanbul

Ey Sevgili Resulullah (s.a.v.) 'in evlatları , Ey benim kardeşlerim öncelikle beni affedin.beni affedin ki siz orada düşmanımızla çarpışırken ben

burada eli bağlı...insanların isimleri özeldir o yüzden baş harfi büyük harfle yazılır lakin ben ne ismimi nede soyismimi büyük harfle başlatmadım

her ikiside küçük...çünkü dünüm büyük olsaydı bugün sen orada çile çekmeyecektin ,bugün ben büyük olsaydım senin yanında kurşun yiğecektim

ama yok işte ,değil,küçüğünde önde gideni. ne zaman senin gittiğin yol için ölürüm işte o zaman ismim büyük yazılsın.
Sevgili Kardeşim , beni affet ...
ama sakın korkmayasın , Rabbim ' in sana vaadi çok büyüktür lakin o vaadin yolu çok zorlu ,çok çileli , çok acılıdır lakin unutmayasın senin

aydınlığının yanında güneşin aydınlığı az kalacaktır.ben kahrımdan mahvolurum burada Sen orada o acılar içindeyken . yemin ediyorum ki

SENİNLE ÖLMEK İSTİYORUM... Sen ki benim içimde gülen tarafsın , tebessüm eden yanımsın ,sen ki içimi kıpırtadansın çünkü Sen ki RABB ' imin

yolundasın ,Kardeşimsin... fakat aynı zamanda Sen ki içimdeki kanayan yarasın ,içimin acıyan tarafı Sensin ... ALLAH ' ım ALLAH ' ım ALLAH ' ım

ŞEHİD olmadan canımı alma Ya RABB... - bu şerefini kaybetmiş , SANA olan sözünü unutmuş , adi , pisliklere bir darbede benim elimle

indirmeden bu canımı alma RABB ' im ...
1000 canım olsa 1000' ide SANA FEDA OLSUN...
Ey Filistin'lim bugünlerde tek sevdam sensin, Sen Yanıyorsun , ben ağlıyorum...
Sen haykırıyorsun , ben parçalanıyorum...
Sen yeter diyorsun ,ben gözyaşlarıyla başımı eğiyorum...
Sen ölüyorsun , ben sayısızca ölüyorum ama hala hayattayım...
bu köpekler 100 sene önce bütün dünya ile bir oldu bizi bitirmek için geldiler buraya ,benim Şanlı Atam ,Müslüman Atam o gün bedeniyle tanklara

siper oldu, bugün o köpekler bütün dünya gücüyle Sana geldiler ... Sakın Korkmayasın çünkü 100 sene önce Resulullah (s.a.v.) " Hissedilen

doğrudur.Ben evlatlarımla birlikte Çanakkaledeyim " dedi .O gün bizimle bugün Seninle...
ama istediğim şunu diyebilmek " merak etme ben yanındayım" ama diyemiyorum... ALLAH ' ım beni affet...
Beni SEN ' in yolunda ölen kardeşlerimle birlikte cihad etmeden yanına alma RABB ' İM ... eğer ki bunu naship etmessen , ben nasıl bakarım

Resulullah (s.a.v.) ' ın yüzüne , ben nasıl bakarım SANA , ben nasıl bakarım Filistin'li kardeşimin yüzüne , hem ne cevap veririm ben ona , bana

sormaz mı? -" ben ölürken sen yaşamıyor muydun? " diye...
RABB ' im günahlarımdan dolayı ise bu azap beni affet...
Kardeşlerimle birlikte ölmeyi Naship et ALLAH ' ım ...

Ey Güzel ALLAH ' ım ,
Mescidi Aksa'da Şehitlik İstiyorum... kardeşimin kolları arasında...Amin

Geri