Film çekimi işkenceye döndü!!! Tam 12 saat sevişmek zorunda kaldılar!!!

ramo46

New member
Reaction score
0
Başrollerini Serhan Yavaş ile Pelin Batu'un paylaştığı
"Yağmurdan Sonra" filminin sevişme sahnesinde 10 ton su kullanılmış.

Filmi 26 Aralık'ta vizyona girecek olan Başrollerini Serhan Yavaş ile Pelin Batu'un paylaştığı "Yağmurdan Sonra" filminin geçtiğimiz hafta basında aşk sahneleri yer almıştı. Cezaevi müdürünün karısı ile bir mahkûm arasında doğan yasak aşkın anlatıldığı filmde Pelin Batu'nun Serhan Yavaş ile olan cesur sevişme sahneleri dikkat çekmişti. Batu ve Yavaş'ın yağmur altındaki sevişme sahneleri tam 12 saatde çekilmiş. Yağmurda gerçekleşmesi gereken sevişme sahnesi için de tam 10 ton su harcanmış. Batu ve Yavaş bu sahnenin çekimlerinde üşüdükleri için çekime sık sık ara verilmek zorunda kalınmış.

GAZETEPORT

http://www.medyafaresi.com/?hid=17878&cid=7

Artitist olmak isteyenler,zor şartlara hazırlıklı olun...Ya kar yağsaymış.

Zaten bir filmi tanıtmanın en iyi yolu yok şu kadar bu kullanıldı ,yok bu kadar şu kullanıldı..
Ve sevişme çıplak sahne....

ilginç biraz da erkeklerin hepsi oyuncu olmak ister herhalde bu haberden sonra

Zaten bir filmi tanıtmanın en iyi yolu yok şu kadar bu kullanıldı ,yok bu kadar şu kullanıldı..
Ve sevişme çıplak sahne....

katılıyorum şu reklama harcadıkları emegi ve masrafı filme harcasalar daha kaliteli yapımlar ortaya cıkar özellikle kurtlar vadisi son zamanlarda çok yapmaya başladı bu işi yok efendim kriz varmış yok polat şu kadar alıyomuş yok mekan kiraları aksesuar vırt zırt şu kadar tutuyomuş filmden çok magazin haberlerini duyar olduk son zamanlarda

10 ton su kuLLanıLmış die bişey okudum =S
aLLah nasıL biLiyosa öLe yapsın .

Sadece 10 ton suya yazık derim ben.

Ohoooo cenabet kalmadan boy abdestini bile almışlar:D O deilde şu ahlaksız milletin gözü önünde iğrenç sahneler çekilmesine "cesur" denmesine çok kızıyorum.Resmen ahlaksızlık.Bizim mahalledeki köpeklerde böyle ulu orta yapıyolar bu işi.Onlarınkide sanat o zaman...:mad

100tonda harcasalar ginedecenabetler

filmde iskence demisler bazilari bu sahneyi yakalamak icin ona buna yalvariyorlar:D

Ülkemiz su sorunu çekerken;barajlar dolsun taşsın,göllerimiz ve nehirlerimiz kurumasın diye çabalarken.

Bunların saçma sapan bir filmin,saçma sapan bir sahnesi için israf ettikleri su için,
Sevişme sahneleri için,
Saçma sapan yaptıkları bir film için,

Bu şerolara tek diyeceğim: Allah belalarını versin !.

ulan yazık be buna dur diyen bi mercii yok mu 10 ton su nedir ya!

arkadaslar bunlar reklam kokan hareketler...
yalnız acı bir gerçek çu ki günde 400 ton suyu biz kullanıyoruz 10 ton sanayilerimizin yanında devede kulak allah hepimizin yardımcısı olsun ama o bitmez tükenmez ihtiyaçlarımız için kendi veya çocuklarımızın sonunu hazırlıyoruz ! ! !

12 saat sevişmek zorunda kalMIŞLAR VAYBE :)

Geri