infatuate
İstirahatte
sitemizin güncel bölümünün modu firatay, bakalım nası bi hayatı warmış =)
infatuate:
slm firatay =)
firatay:
merhaba
infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?
firatay:
iyiyim hayat zor
infatuate:
neden ki =)
firatay:
iş güç işte
infatuate:
önce ismini we yaşını alalımmı ?
firatay:
adım Fırat soy adım Ayhan yaş 27
infatuate:
ne işle uğraşıosun fırat ? neler yaparsın iş dışında ?
firatay:
işim bir özel şirkette finasman şefiyim onun dışında hackhell ve oğlum la ilgilenirim
infatuate:
ewli olduğunu bilmiodum , ne güsel =)
firatay:
malesef evliyim
infatuate:
malesef denmez ona :Sopa nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
firatay:
aslen urfa lıyım kıraç ve adile diye kardeşlerim var
infatuate:
seni en çok neler sinirlendirir we mutlu eder ?
firatay:
çok çabuk sinirlenmem beni sinirlendirmek zordur.genelde vatan, millet konularında sinirlenirim,beni mutlu edenler yeni teknolojik buluşlar, futbol ve güzel sanatlardır
infatuate:
haksızlığa tahammülün warmıdır ? tepkin ne oluo böle bi durumda ?
firatay:
haksızlıga tahammülüm yoktur tabiki ama galeyana gelmem yakınımdaysa telafi etmeye çalışırım iki tarafada izah ederim,benden uzaktaysa haksızlık yapana bedua etmekten başka bişey yapamam
infatuate:
=)) hayatının zirwesinde ne war ? hedeflerin hangi yönde ?
firatay:
hayatımın zirvesinde doktora ve prof luk var,ama hem geçimi düşünüp hem de doktora yapmak çok zor
infatuate:
inş istediğin gibi olur =)
firatay:
saol
infatuate:
siyah we kırmızının sendeki anlamaları nelerdir ?
firatay:
gerektiği yerde kullanılırsa hem harikalar yaratılabir yada bütün kötülükler içine gizlene bilir. =) benim için çok güzel iki renk
infatuate:
=) gelelim hh'ye, anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?
firatay:
yaklaşık 1,5 yıl önce mp3 ararken tesadufen rastladım,o zamnlarda 35-40 bin üyesi vardı mesai saatlerinde işte fazla kullanamıyorum ama benim hayatımdaki ilk ve tek forum sitesi bunu övünçle söyleyebilirm.
infatuate:
peki seni en çok ne kızdırıo sitede we neler hoşuna gidio ?
firatay:
site her yönü ile çok hoşuma gidiyor. site de beni en çok kızdıran şey körü körü ne politika ve siyaset yapmaya çalışan bilinçsiz kişiler
infatuate:
her yerde olduğu gibi =) peki son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı ?
firatay:
forumdaki arkadaslara söylemek istediğim şey paylaşım yapmaları forumdan aldıkları karsılığında teşekkürü unutmamalarıdır.
burdan bora ve arkadaşlarını tebrik ediyorum çok guzel bir site yapmışlar tamamen bağımlılık yapıyor.
ayrıca sana ve bora ya mutluluklar dilerim.
infatuate:
çok tşk ederim bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
firatay:
görüşürüz hoşçakal ...=)
edit : firatay'ın şifresi nası çalınmış öğrenelimmi =)
firatay:
yine hackhell'e ilgili bir anı anlatayım. Benim bilgisayar'a virus bulaşmıştı. Karşı tarafta birisi butun şifrelerimi bana söyleyince şok oldum.Bende bizim revolation (okan) la irtibata geçmiştim Adama küfürler ediyordum Anti virus programına ragmen Şifrelerimi ele geçirmiş olması beni kızdırmıştı Revo bana abi sakin ol adamın kabahati yok dedi ben kendi kendime virus bulaştırmışım adamın hedefi ben değilmişim bütün şifreler kendiliğinden gitmiş karşıya Boşuna kendini paralama dedi bana okan ve virusten kurtulmama yardımcı olmuştu

infatuate:
slm firatay =)
firatay:
merhaba
infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?
firatay:
iyiyim hayat zor
infatuate:
neden ki =)
firatay:
iş güç işte
infatuate:
önce ismini we yaşını alalımmı ?
firatay:
adım Fırat soy adım Ayhan yaş 27
infatuate:
ne işle uğraşıosun fırat ? neler yaparsın iş dışında ?
firatay:
işim bir özel şirkette finasman şefiyim onun dışında hackhell ve oğlum la ilgilenirim
infatuate:
ewli olduğunu bilmiodum , ne güsel =)
firatay:
malesef evliyim
infatuate:
malesef denmez ona :Sopa nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
firatay:
aslen urfa lıyım kıraç ve adile diye kardeşlerim var
infatuate:
seni en çok neler sinirlendirir we mutlu eder ?
firatay:
çok çabuk sinirlenmem beni sinirlendirmek zordur.genelde vatan, millet konularında sinirlenirim,beni mutlu edenler yeni teknolojik buluşlar, futbol ve güzel sanatlardır
infatuate:
haksızlığa tahammülün warmıdır ? tepkin ne oluo böle bi durumda ?
firatay:
haksızlıga tahammülüm yoktur tabiki ama galeyana gelmem yakınımdaysa telafi etmeye çalışırım iki tarafada izah ederim,benden uzaktaysa haksızlık yapana bedua etmekten başka bişey yapamam
infatuate:
=)) hayatının zirwesinde ne war ? hedeflerin hangi yönde ?
firatay:
hayatımın zirvesinde doktora ve prof luk var,ama hem geçimi düşünüp hem de doktora yapmak çok zor
infatuate:
inş istediğin gibi olur =)
firatay:
saol
infatuate:
siyah we kırmızının sendeki anlamaları nelerdir ?
firatay:
gerektiği yerde kullanılırsa hem harikalar yaratılabir yada bütün kötülükler içine gizlene bilir. =) benim için çok güzel iki renk
infatuate:
=) gelelim hh'ye, anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?
firatay:
yaklaşık 1,5 yıl önce mp3 ararken tesadufen rastladım,o zamnlarda 35-40 bin üyesi vardı mesai saatlerinde işte fazla kullanamıyorum ama benim hayatımdaki ilk ve tek forum sitesi bunu övünçle söyleyebilirm.
infatuate:
peki seni en çok ne kızdırıo sitede we neler hoşuna gidio ?
firatay:
site her yönü ile çok hoşuma gidiyor. site de beni en çok kızdıran şey körü körü ne politika ve siyaset yapmaya çalışan bilinçsiz kişiler
infatuate:
her yerde olduğu gibi =) peki son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı ?
firatay:
forumdaki arkadaslara söylemek istediğim şey paylaşım yapmaları forumdan aldıkları karsılığında teşekkürü unutmamalarıdır.
burdan bora ve arkadaşlarını tebrik ediyorum çok guzel bir site yapmışlar tamamen bağımlılık yapıyor.
ayrıca sana ve bora ya mutluluklar dilerim.
infatuate:
çok tşk ederim bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
firatay:
görüşürüz hoşçakal ...=)
edit : firatay'ın şifresi nası çalınmış öğrenelimmi =)
firatay:
yine hackhell'e ilgili bir anı anlatayım. Benim bilgisayar'a virus bulaşmıştı. Karşı tarafta birisi butun şifrelerimi bana söyleyince şok oldum.Bende bizim revolation (okan) la irtibata geçmiştim Adama küfürler ediyordum Anti virus programına ragmen Şifrelerimi ele geçirmiş olması beni kızdırmıştı Revo bana abi sakin ol adamın kabahati yok dedi ben kendi kendime virus bulaştırmışım adamın hedefi ben değilmişim bütün şifreler kendiliğinden gitmiş karşıya Boşuna kendini paralama dedi bana okan ve virusten kurtulmama yardımcı olmuştu
the end :clap