Firefox Bilenler bUraya :))

Dragon1212

New member
Reaction score
0
2gvr3af.jpg

internet olsa bile sayfaya bağlanmak istediğimde bu hatayı veriyor.

Format atmadan önce böyle değildi, sayfa görüntülünemiyor hatası vardı en azından,ama formattan bu yana hep böyle.Pencereler çok rahatsız ediyor :saskin

Çözüm?

bendede 3.0 çok sorun yarattı bende 2.0.0.14 geri yükleim sende öyle yap kafan rahat olsun

vay be 2 dk da 3 msj :D helal :) . Tmm aslında sürüm 3 ün daha kullanılabilir olması gerekiyor ama nedense böyle.... Yorumlarınız için teşekkürler deneyeceğim.

Bu arada internet explorerin son sürümü firefox 3 ten daha mı iyi?

Soru 2 :Sürüm 2 ye indirirsem sürekli sürüm 3 güncellemesi çıkmaz mı?

1-
firefox 3 ü daha denemedim. ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla Firefox3 daha iyi....

2-
bende Friefox 2.0.0.14 yüklü... güncelleştirmeleri manuel kontrol ettirmeme rağmen FireFox 3'e yükseltilsinmi gibisinden birşey sormuyor ;)

madem açamıyosun Hackhell'i buraya nası konu açtın :D:D

Hayret yhaaa.....

firefox3 sık sık "firefox bir sorunla karsılastı ve kapatılması gerekiyor" diyor. donma takılmaları saymıyorum bile

bende firefox 3 ü kullanıyodum acayip kötüymüş
hemen değiştirdim 2.0 ı kullanıyorum memnunum

Bendede oldu bu 1 kaç kere 1 kere düzelttim gene oldu yani daha hazır deil Fırefox 3 bende Operaya geçtim çokda memnunum :D

bn firefoz 3 var su anakdr hıc bır sorunla karsılasmadım 2 ye gorede cok da guzel
bn begenıyrm 3u

temizle herşeyi arkadaşım cookies uyumsuzluğu da olabilir

2 tane bilgisayar ayarlarını vb. düzelten programım vardı.onlardaki herşeyi kullandım :D pcye baya bir ayar yaptım.Şuan sorun yok :)

bence firefox u sil yerine Microsoft un ie7 sini kur, en güzeli bu

ben de 3 ü kurdum bugün adobe flash player eklenti uyarısı veriyor siteden indiriyorum setup a tıkladığında cancel ve try again yazan buton çıkıyor ilerlemiyor eklentisiz de düzgün çalışmıyor zaten

firefox 3 harika amma coq geç giriyii oda 512 rem den kaynaklansa gerek :D:D:D bide 40 + 40 hardisk doluluk oranı yüksek Yenisini almak şart :D:D:D:D

Geri