Firefox ile üye olmadığın sitelere gir [BugMeNot Eklentisi]

teşekürler...eline sağlık emeğine sağlık.:.

daı bende bi işe yaramadı yaaa 9 sitede denedm..hep hatalı kullanıcı adı veya şifre dio :( oysaki çok sevnmiştim :(

o değil de biz bu sisteme nasıl destek olacaz.mesela ben bir üyeliği nasıl paylaşacam?hep bana hep bana olmaz.başkalarına da yararımız nasıl dokunacak

olmadı kardeşş

birazdaha çsaydin keske olayıda bende yardimci olmaya çalişsaydim !!

daı bende bi işe yaramadı yaaa 9 sitede denedm..hep hatalı kullanıcı adı veya şifre dio :( oysaki çok sevnmiştim :(

ozaman o siteler olayın farkina varmiş ve bugmenot ile yapilan girisşleri banlamis demektir ;) yapman gerken girmek istedigin site için sahte uyelik alip bu bilgileri bugmenota vermelisinki hem sen hemde bu yomtemi kullanana bir cok kişi faydalansin :goz:

o değil de biz bu sisteme nasıl destek olacaz.mesela ben bir üyeliği nasıl paylaşacam?hep bana hep bana olmaz.başkalarına da yararımız nasıl dokunacak

bu olayı resimli olrak ilk sayfadaki konuya eklicem :victory

çogu sitede işe yaramıyo sadece forum siteleri için ideal bir araç

işe yaramadagini soyledigin siteler için knedin kullanici adi şifre verebilirisin :victory

süpersin dostum 1000 kere teşekkür etme hakkımız olsa ederim valla :D daha önce bu eklentiyi kurmuştum ama nasıl kullanıldığını bilmiyordum saol

bu kdr ugrasıcama uye olurum :D

Geri